Ludmila Bălan, apariție răvășitoare pe plajă. Are 66 de ani, dar nu îi dai mai mult de 40

.

Ludmila Bălan își suprinde mereu în mod plăcut fanii din mediul online cu postările sale. La 66 de ani, mama cântărețului Dan Bălan, fost membru al trupei O-Zone, se mândrește cu silueta ei de invidiat și nu ezită să publice fotografii cu ea îmbrăcată sumar.

Ludmila Bălan, apariție răvășitoate pe plajă, la 66 de ani

Ludmila Bălan se numără printre vedetele care par să sfideze trecerea anilor. Are 66 de ani, dar doar în buletin, pentru că nu îi arată și cine o vede nu îi dă mai mult de 40. Mama lui Dan Bălan se menține într-o formă fizică excelentă de ani buni și unul dintre trucurile sale pentru o siluetă fără cusur este mancatul foarte încet.

„Nu prea am secrete. Sport fac, dar nu forțez, eu în general nu forțez nimic în viața asta, las lucrurile să meargă de la sine. Important e că tot ce fac, fac cu plăcere. Chiar și când mănânc, mănânc cu plăcere. Chiar dacă mi-e foame și ceea ce mi se oferă nu-mi place, atunci nu mănânc. Să mănânc pur și simplu așa, de foame, nu pot.

Citeşte şi: Cum s-au îmbrăcat vedetele la Festivalul Mamaia 2024. Loredana Groza, Anca Țurcașiu și Lidia Buble, elegante pe scena concursului / Foto

Citeşte şi: Inna, apariție incendiară la Amsterdam. Artista, moment surpriză la Grand Prix-ul Formula 1 din Olanda

Citeşte şi: Liviu Vârciu, imagini spectaculoase din luna de miere. Artistul și soția lui, Anda Călin, au ales o destinație exotică

Citeşte și: Cu ce se ocupă în prezent foștii membri ai trupei O-Zone. De ce nu își mai vorbesc Dan Bălan, Arsenie Todiraș și Radu Sîrbu

 Eu trebuie să mănânc cu plăcere. Mănânc foarte, foarte încet, o singură dată în zi. Iar pentru față folosesc lămâie. De la altceva nu am văzut efecte, dar de la lămâie, da, am văzut. Exfoliază și ajută să scăpăm mai repede de celulele moarte, care cu vârsta nu se mai desprind atât de ușor”, a spus Ludmila Bălan, acum ceva timp, în cadrul unei emisiuni televizate, potrivit Pro Fm.

Ludmila Bălan a fost vara aceasta la mare și le-a împărtășit fanilor o filmare inedită în care apareîntr-un costum de baie din două piese, cu o fustiță foarte scurtă, în timp ce dansa pe plajă, etalându-și silueta de adolescentă.

Vezi în GALERIA FOTO cum arată Ludmila Bălan în coetum de baie la 66 de ani.

Ludmila Bălan: „Oglinda te poate ajuta să te menții în formă!”

Tot legat de cum reușește să se mențină într-o formă excepțională de ani buni, Ludmila a declarat că ia mereu atitudine când observă că ceva se modifică cu privire la silueta ei și nu lasă niciodată kilogramele să scape de sub control.

„Oglinda, oglinda, da, te poate ajuta să te menții în formă. Te uiți în fiecare zi într-o oglindă mare, e de dorit în costum de baie, și imediat vezi kilogramul în plus. Și dacă-l vezi, și dacă nu-ți place, imediat începi să faci ceva să-l dai jos, nu-i așa?

Dragii mei, dar vreau să vă spun că oglinda îți arată doar frumusețea fizică și niciodată nu-ți poate arăta frumusețea sufletească, care e mult, mult mai importantă”, a spus Ludmila, în cadrul unei emisiuni găzduite de Fuego.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton