Lucrările la cabana din pădure a Mihaelei Bilic au avansat: „A ieșit minunat!” Cum arată acum / Foto

.

Lucrările de construcție la cabana pe care Mihaela Bilic și-o construiește în Valea Prahovei au avansat, iar nutriționista este mândră foc de cum prinde contur căsuța din pădure.

În primăvară, Mihaela Bilic (54 de ani) anunța în mediul online că își construiește o cabană în sânul naturii, pe Valea Prahovei, unde deține o bucată de pământ. Nutriționista s-a născut în Câmpina, a copilărit pe Valea Prahovei, așa că are numai amitiri frumoase legate de acea zonă.

„Întotdeauna am iubit pădurea. Așa că m-am întors pe Valea Prahovei, unde am copilărit, și am o bucățică de teren, cu pădurea în spate. Iar casa, ce ziceți de ea?! Mai rustică de atât nu se poate. N-am gaze, n-am curent, n-am apă, însă îmi place mult! Și am ferestrele și ușa de la casa bătrânească a lui mamaie. Iar aici, mi-am luat și un cățeluș și o pisică. E prea frumos”, a transmis Mihaela Bilic pe pagina sa de Facebook, în dreptul unui clip video în care se vede cabana aflată atunci în stadiu de construcție.

Cum arată acum căsuța din pădure a Mihaelei Bilic

Căsuța din pădure a Mihaelei Bilic a prins acum contur, iar nutriționista a anunțat tot pe pagina ei de Facebook că „prispa are un cozoroc” și că a folosit bețe de salcie pentru îmbrăca acoperișul.

„Noutăți de la cabană. Ca să nu o mai bată soarele și ploaia, prispa mea a primit un “cozoroc”! iar bețele de salcie or fi ele pentru gard, dar eu le-am pus pe acoperiș. A ieșit minunaaaat!!!” – a scris Mihaela Bilic în dreptul celor mai noi imagini cu micuța cabană.

Vezi în GALERIA FOTO cum arată acum cabana pe care Mihaela Bilic și-o construiește în pădure.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Cum au reacționat fanii când au văzut cabana

Postarea nutriționistei a adunat rapid peste 4,8K de aprecieri din partea internauților, iar cei care au văzut cum arată căsuța din pădure acum nu s-au putut abține să nu o complimenteze și felicite pe Mihaela Bilic pentru cum au avansat lucrările.

„Când un vis devine realitate este cel mai frumos moment din lume . Sănătate și bucurie!”

„Felicitări pentru cabana din mijlocul naturii și spor la amenajarea ei! Sănătate multă!”

„Rustic și util! E asa minunat în mijlocul naturii! Felicitări!”

„Superbă! Fix așa îmi doresc să am una și eu!”

„Este tare tare drăguță căbănuța! Bravo Mihaela!”

„Seamănă cu o căsuța a copilăriei unde te trezeai în cântecul cocoșului și al porumbeilor! Sa va aducă satisfacții mai ales seara la un pahar de vin după cină! Offf Doamne!”

„Ce idee minunata! Să fiți sănătoasă și fericită!”

„Superb loc! Să o stăpâniți sănătoasă! Un loc plin de energie!” – sunt doar câteva dintre multele mesaje triise de internauți nutriționistei.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton