Loredana, vizită memorabilă acasă la Salman Khan și Iulia Vântur. Cum s-a fotografiat cu actorul indian. „Ne-ați răsfățat!”

.

Loredana Groza (53 de ani) și fiica ei, Elena Boncea (25 de ani), se află de câteva zile într-o vacanță exotică în India. Cele două sunt în Mumbai și au fost invitate la Iulia Vântur (43 de ani) și Salman Khan (58 de ani) acasă.

Iulia Vântur și Loredana Groza sunt vechi prietene, însă se văd destul de rar, având în vedere că actrița este stabilită în India. Iată că acum, cele două au avut ocazia să petreacă mai mult timp împreună și s-au bucurat din plin de asta.

Loredana, după ce i-a vizitat pe Iulia Vântur și pe Salman Khan: „Acum ne e greu să ne întoarcem acasă!”

Loredana a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii alături de Salman Khan, iubitul Iuliei Vântur. În poze apare și cumnatul lui Salman, Aayusha Sharma, care este căsătorit cu sora actorului indian.

“Vă mulțumesc Iulia Vântur și Salman Khan pentru că ne-ați primit! Și că ați fost gazde foarte bune. Casa voastră este atât de primitoare. Vă mulțumesc că ne-ați răsfățat, iar acum ne e greu să ne întoarcem acasă”, a scris Loredana în mediul online, în dreptul câtorva fotografii cu Elena, Salman, Iulia și Aayusha. În pozele postate de Loredana, Iulia Vântur nu apare împreună cu Salman Khan, un detaliu care a atras atenția multora.

Postarea Loredanei a adunat rapid aproape opt mii de aprecieri din partea fanilor și multe, multe comentarii apreciative.

“Respect cu felicitări pentru Salman și Iulia Vântur, pentru primirea cu atâta căldură!”

“Sultan. Super. Ce frumos ești. Superbă poza!”

“Ce frumos!”

“Super, oameni valoroși!”

“Bravo, Iulia! Ai rupt gura târgului!”

“Iulia Vântur, super poză!”

“Româncele mele frumoase” – sunt câteva dintre mesajele internauților.

Citeşte şi: De ce nu vrea Iulia Vântur cetățenie indiană, deși locuiește în India de peste 10 ani. „Am trei acte de identitate”

Citeşte şi: Cum este numită Iulia Vântur în India. Dan Negru, lăsat fără replică de un ghid în vacanță: „Am sunat-o și i-am zis” / Exclusiv

Citeşte şi: Loredana Groza, apariție sexy pe străzile din Londra. Unde au mers artista și fiica ei, Elena Boncea / Video

Citeşte şi: Loredana Groza a renunțat la ținutele sexy. Cum s-a fotografiat artista alături de fiica ei, Elena Boncea

Iulia Vântur și Salman Khan sunt împreună din 2012

Fosta iubită a lui Marius Moga este stabilită de ani buni în India și vine destul de rar acasă, în țara natală. În urmă cu câteva luni, Iulia Vântur declara că are un act de identitate pentru India, dar nu dorește să-și ia cetățenie acolo.

„Am două case (n.r. în România și în India), sunt atât de norocoasă. Chiar asta vorbeam cu mama, că am trei acte de identitate, unul pentru România, unul pentru India și unul pentru Dubai. Am un act de identitate de rezidență în India, sunt înregistrată, plătesc taxe, ce credeți? Nu sunt flotantă, sunt stabilă. E un fel de carte verde. Pot (n.r. – să-și ia cetățenie), dar de ce să-mi iau, eu sunt româncă. Nu-mi doresc să am o altă cetățenie, sunt foarte fericită cu cetățenia mea. Sunt bine așa cum sunt” – a dezvăluit Iulia Vântur, în emisiunea „La Măruță”, de a Pro TV.

„Din câte știu nu sunt însărcinată!”

Iulia Vântur și Salman Khan formează un cuplu din 2012. La sfârșitul anului trecut, apăruseră zvonuri cum că ar fi însărcinată, dar le-a negat. Deși a spus că își dorește un copil, momentan nu este vorba despre nicio sarcină.

„Am început să primesc foarte multe mesaje din România și mi-am dat seama că ceva s-a întâmplat. Eram la niște filmări și nu am putut să citesc, dar după aia am aflat de fapt, care era evenimentul. Din câte știu eu nu sunt însărcinată. Să dăm vina pe rochie. E vorba și de faldurile rochiei și lumina. A fost probabil o poziție mai neobișnuită. Din câte știu nu sunt însărcinată, nu am fost la niciun control, deci nu sunt însărcinată. Nu cred că sunt însărcinată, așa că nu vă impacientați” – a declarat vedeta la Pro TV.

Foto – Facebook Lori Groza

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton