Loredana Groza, spectaculoasă în costum de baie, la 54 de ani. „Miss Litoral! Ești fantastică!” Cum s-a fotografiat artista

.

Loredana Groza și-a surprins fanii din mediul online cu un set de fotografii incendiare în care apare în costum de baie. În vârstă de 54 de ani, diva și-a etalat silueta impecabilă pe litoral.

Cum arată Loredana în costum de baie la 54 de ani

Loredana s-a fotografiat la mare, într-un costum de baie albastru, foarte decoltat și decupat în zonele laterale ale abdomenului. Artista și-a accesorizat ținuta de plajă cu o tunică transparentă cu imprimeu floral, o pereche de ochelari de soare și, la gât, un colier cu mărgele roții și albastre. Imaginile au adunat rapid aprecieri de peste 3 mii de internauți, iar mulți dintre ei i-au complimentat silueta de invidiat.

„În spatele oricărui corp frumos lucrat stă multă muncă. Felicitări!”

„O artistă de nota 10 și o femeie superbă, felicitări!”

„Ești fantastică!”

„Miss Litoral!”

„Ești fermecătoare!”

„Când îmbătrânești domniță?”

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Supebă! Se vede că ai grijă de tine! Felicitări! Ești o artistă și o femeie de colecție!”

„Lori, arăți de 30 de ani.” – sunt doar câteva dintre multele mesaje ale internauților transmise Loredanei.

Care sunt secretele Loredanei pentru un fizic fără cusur

Loredana Groza se menține într-o formă fizică excelentă, însă face mari sacrificii pentru asta. Artista are un stil de viață strict, face mișcare des, are o alimentație sănătoasă, consumă carne slabă, fructe în loc de deșert și multe salate. Loredana își începe ziua cu un pahar cu apă fierbinte și un mic dejun ușor.

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Dimineața, beau, pe stomacul gol, o cană cu apă fierbinte. De dimineață am mâncat un iaurt și am pus niște semințe de in. Vă recomand și vouă, e foarte sățios”, a precizat Loredana, la Antena Stars.

Deși s-a vehiculat adesea că ar avea operații estetice, artista a spus mereu că nu a tregut pragul medicului estetician.

„Nu am nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor. Admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme.

Citeşte şi: Loredana, primele declaraţii după ce a fost anunţat noul juriu X Factor: „A trebuit să declin invitaţia”

Citeşte şi: Cum au trăit vedetele meciul România – Ucraina, prima partidă de la Euro 2024 pentru „tricolori”. Loredana a lansat imnul neoficial al echipei naționale

Citeşte şi: Loredana, Best Artist la Premiile Unica.ro 2024. Diva a întors toate privirile cu ținuta aleasă: „Nu e ușor să fii the best!” / Galerie foto

Citeşte şi: Loredana Groza, sărut cu celebrul actor de musical Stuart Hickey. Anunțul făcut de artistă

Dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale, cu dietă, sport, având grijă de corpul tău, de fața ta, sunt tratamente și proceduri noninvazive care te ajută să fii wow. Și am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare. E o muncă foarte grea să arăți bine”, spunea Loredana Groza pentru aceeași sursă.

Loredana Groza: „Sunt ca Djokovic, ca un campion mondial!

Cu o altă ocazie, loredana spunea că are multe principii sănătoase de viață și este de părere că nu există operații estetice care să contribuie la frumusețea naturală a pielii.

”Nu prea am timp să mă gândesc să arăt altfel, pentru că atunci când ești tot timpul plecat, pe drumuri, trebuie să ai un regim extrem de disciplinat de viață. Altfel nu ai avea energia să cânți două ore, să îți faci încălzirea, și fizică, dar și vocală.

Trebuie să își drămăluești foarte bine timpul, somnul, bineînțeles că mâncatul este esențial, pentru că el îți dă energia pe care trebuie să o consumi, și în același timp să nu te încarci prea tare. Mâncăm mai puțin și avem mai multă energie.

Nu mă ating de pâine și de tot ceea ce ține de făină, gluten. Sunt ca Djokovic, ca un campion mondial. Cred că trebuie să își cunoști corpul. Ajungem la un anumit moment în care trebuie să știm foarte bine cum să ne întreținem și cum să ne hrănim și ce are nevoie corpul nostru. Sunt ani de zile în care am făcut tot felul de excese și îți dai seama că tot noi suntem cei care plătim creditul”, spunea Loredana, pentru UNICA.RO, anul trecut.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton