Loredana Groza, apariție de senzație împreună cu Iulia Vântur, în India. Cum s-au fotografiat cele două: „Când se adună fetele… lele!”

.

Loredana Groza (53 de ani) se află în această perioadă într-o vacanță în India, împreună cu fiica ei, Elena Boncea (25 de ani).

Nu este prima oară când cele două vizitează India, iar de data acesta au avut parte de o surpriză extrem de plăcută când s-au întâlnit cu Iulia Vântur (43 de ani). Loredana a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii și un clip video în care apare împreună cu fiica ei și cu Iulia.

Loredana Groza s-a întâlnit cu Iulia Vântur în India

De cât timp am programat să vin la Mumbai. Și uite cine e aici cu mine! Când se adună fetele… lele! La Mumbai. Deci, incredibil! Să vă zic că e frumoasă, e superbă, e fericită! Mi-e dor de tine la București în România. Haide! Îți mulțumesc pentru seara asta!” – a spus artista, într-un clip postat în secțiunea de InstaStories. Iulia Vântur s-a bucurat și ea de vizita Loredanei în Mumbai și i-a mărturisit acesteia că și ei îi este dor să revină în România.

Vezi în GALERIA FOTO cum s-au fotografiat cele trei în Mumbai.

“Și mie mi-e dor. O să vin, o să vin și acasă!” – a spus Iulia Vântur.

India se numără printre locurile preferate ale Loredanei. Anul trecut, ea mai fost acolo de două ori, în primăvară și în toamnă și are un obiect care o leagă de meleagurile Indiei, un inel, pe care îl poartă tot timpul.

„Port această bijuterie chiar și în serialul „Lasă-mă, îmi place! Camera 609, dar o întorc invers” – a spus ea, acum câteva lui, pentru Unica.

Deși nu este o mare fană a vacanțelor lungi, deoarece consider că “o scot din ritm”, Loredana își face timp să plece cu fiica ei să viziteze diverse locuri.

Citeşte şi: Iulia Vântur vorbește despre viața alături de Salman Khan, în India: „Eram o fată care voia să fure ‘giuvaierul’ națiunii”

Citeşte şi: Cum este numită Iulia Vântur în India. Dan Negru, lăsat fără replică de un ghid în vacanță: „Am sunat-o și i-am zis” / Exclusiv

Citeşte şi: Loredana Groza, apariție sexy pe străzile din Londra. Unde au mers artista și fiica ei, Elena Boncea / Video

Citeşte şi: Loredana Groza a renunțat la ținutele sexy. Cum s-a fotografiat artista alături de fiica ei, Elena Boncea

„Nu am avut multe vacanțe, aceasta a fost o ieșire foarte scurtă. Imediat cum am venit din India, am plecat la Făgăraș. Am avut spectacol acolo, iar când am plecat în India am avut concert în Mamaia. Și chiar mă simt bine că e așa, pentru că îmi place să am o vară activă, decât una cu prea multe vacanțe. Uneori vacanțele, dacă sunt prea lungi și prea dese, te scot așa din ritm. Până încarci din nou acele baterii de muncă, de lucru, e așa o perioadă de inerție, pe care nu o agreez. Îmi place să fiu în foc continuu. Viața merită trăită, fanii mei trebuie să se bucure tot timpul și pentru mine efortul nu e prea mare ca să îi fac fericiți” – spunea ea anul trecut.

Iulia Vântur: „Am două case, sunt atât de norocoasă!”

Iulia Vântur este stabilită de ani buni în India, unde urmează și o carieră la Bollywood. Deși locuiește de mai bine de un deceniu acolo, actrița a declarat că nu dorește să obțină cetățenie indiană.

„Am două case (n.r. în România și în India), sunt atât de norocoasă. Chiar asta vorbeam cu mama, că am trei acte de identitate, unul pentru România, unul pentru India și unul pentru Dubai. Am un act de identitate de rezidență în India, sunt înregistrată, plătesc taxe, ce credeți? Nu sunt flotantă, sunt stabilă. E un fel de carte verde. Pot (n.red.: să-și ia cetățenie), dar de ce să-mi iau, eu sunt româncă. Nu-mi doresc să am o altă cetățenie, sunt foarte fericită cu cetățenia mea. Sunt bine așa cum sunt”, a declarat Iulia Vântur, în emisiunea „La Măruță”, de a Pro TV.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton