Loredana, apariție provocatoare în ie și fustă mini. Cum s-a fotografiat artista

.

Loredana a bifat o nouă apariție de senzație în mediul online. În vârstă de 54 de ani, artista a făcut un pictorial incendiar îmbrăcată în ia tradițional românească și o fustă din blugi extrem de scurtă.

Loredana, apariție de senzație în ie

Loredana Groza și-a surprins din nou fanii din mediul online, odată cu publicarea unor fotografii în care pare îmbrăcată într-o ie, o fustă denim foarte scurtă și cizme negre din piele, înalte, cu model tradițional românesc. Artista și-a dorit prin acestă postare să promoveze portul tradițional românesc și produsele făcute la noi.

„Made in România” – a scris Loredana în descrierea fotografiilor inedite, iar fanii nu au ezitat să aprecieze postarea și să-i transmită Divei fel de fel de complimente.

„Ești dulce, adorabilă, superbă și foarte frumoasă!”

„Ce frumusețe ești!”

Wow!”

„Foarte frumos!”

„Ești superbă, Lori!”

„I love you!”

„Perfect!”– sunt doar câteva dintre mesajele internauților transmise artistei.

Vezi în GALERIA FOTO imaginile cu Loredana în ie și fustă mini.

Cum se menține Loredana Groza într-o formă fizică de zile mari

Loredana a împlinit 54 de ani pe 10 iunie, dar nu își arată vârsta și fiecare apariție a ei este de-a dreptul răvășitoare. Artista este într-o formă fizică excepțională și a spus mereu că nu are operații estetice, deși mulți au speculat că ar avea.

Loredana are un regim de viață sănătos, strict, are grijă la alimentație și face multă mișcare.

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Dimineața, beau, pe stomacul gol, o cană cu apă fierbinte. De dimineață am mâncat un iaurt și am pus niște semințe de in. Vă recomand și vouă, e foarte sățios”, a spus Loredana, la Antena Stars.

Loredana Groza: „Nu am nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri”

Artista a mărturisit că nu are opreații estetice și moștenirea genetică și stilul de viață sănătos o ajută să arate impecabil.

„Nu am nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor. Admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme.

Dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale, cu dietă, sport, având grijă de corpul tău, de fața ta, sunt tratamente și proceduri noninvazive care te ajută să fii wow. Și am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare. E o muncă foarte grea să arăți bine”, a explicat Loredana Groza pentru aceeași sursă.

Cu o altă ocazie, Loredana declara că este de părere că nicio intervenție nu poate contribui la frumusețea naturală a pielii. Și chiar recomandă tuturor să nu „arunce banii pe geam” pentru operații estetice.

CONȚINUT VIDEO UNICA

”Nu prea am timp să mă gândesc să arăt altfel, pentru că atunci când ești tot timpul plecat, pe drumuri, trebuie să ai un regim extrem de disciplinat de viață. Altfel nu ai avea energia să cânți două ore, să îți faci încălzirea, și fizică, dar și vocală. Trebuie să își drămăluești foarte bine timpul, somnul, bineînțeles că mâncatul este esențial, pentru că el îți dă energia pe care trebuie să o consumi, și în același timp să nu te încarci prea tare. Mâncăm mai puțin și avem mai multă energie.

Nu mă ating de pâine și de tot ceea ce ține de făină, gluten. Sunt ca Djokovic, ca un campion mondial. Cred că trebuie să își cunoști corpul. Ajungem la un anumit moment în care trebuie să știm foarte bine cum să ne întreținem și cum să ne hrănim și ce are nevoie corpul nostru. Sunt ani de zile în care am făcut tot felul de excese și îți dai seama că tot noi suntem cei care plătim creditul”, spunea Loredana, pentru UNICA.RO, anul trecut, când a revenit pe platourile de filmare a comediei Lasă-mă îmi place! Camera 609.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton