Loredana, apariție de senzație în Mamaia. A cântat suspendată deasupra publicului într-o ținută spectaculoasă

.

Loredana a făcut un spectacol de zile mari cu ocazia sărbătotilor pascale. În vârstă de 53 de ani, îndrăgita artista a concertat zilele trecute într-un club din Mamaia pentru a marca începutul sezonului estival.

Loredana, apariție fabuloasă în Mamaia

Loredana și-a încântat publicul cu un show memorabil. În stilul său caracteristic, artista a ales o țintuă extravagantă și a cântat suspendată deasupra scenei piesele care au consacrat-o. Îmbrăcată într-un body mulat, cu diverse dungi multicolore, cu cizme negre până la genunchi, o pelerină verde lungă și un accesoriu în formă de nufăr uriaș, tot verde, pe cap, Loredana i-a uimit pe toți cu apariția sa răvășitoare. Artista a postat pe contul ei de Instagram un clip de prezentare al spectacolului din Mamaia în care apare ducându-se spre sala de concert, iar mai apoi cântând celebra ei piesă „Bună seara, iubito!” în timp ce era suspendată deasupra scenei cu un cadru metalic. Cei care au văzut clipul postat în online au i-au transmis vedetei o mulțime de mesaje de apreciere.

„Ce regină! Ce prezență! The greatest artist of all time!”

„Minunată prezentare!”

„Ești fabuloasă!”

„Născută să fii cea mai bună! Te iubim!”

„Doamne, am crezut că e Kim Petras!”

„Spectaculoasă ești Loredana. Strălucești ca întotdeauna. Foarte frumoasă ești. Bravo! Felicitări costumație. Mult succes.” – sunt câteva dintre mesajele fanilor.

Ce face Loredana cu hainele pe care nu le mai poartă

Atrista a fost premiată de Unica.ro cu trofeul „Best artist” la sfârșitul lunii aprilie, pentru activitatea sa remarcabilă de-a lungul anilor. Prezentă la prima ediție a Premiilor Unica.ro 2024, diva ne-a povestit ce face cu hainele pe care le-a strâns de-a lungul anilor. Loredana spune că nu își vinde hainele, așa cum mai fac unele vedete, pentru că îi place să le readucă în actualitate cu diverse ocazii.

“Nu le vând. Hainele revin în modă. Și ținutele pe care le-am creat la concertele mele sunt ținute unicat, ținute pe care, cumva, am încercat să le conserv. Și anul acesta, la Sala Palatului, voi dori să port din nou câteva dintre ținutele mele care de-a lungul timpului au însemnat ceva în momentul respectiv pentru mine și pentru fanii mei. Așa că niciodată nu se știe când ai nevoie de ele” – a spus, în exclusivitate pentru Unica.ro, artista.

Anul acesta, Loredana are o surpriză de proporții pentru fani, un album nou.

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Un album, un album nou, pe care îl scriu chiar în momentul acesta, lucrez la el intens. Aproape în fiecare zi am sesiuni, am înregistrări. E o muncă palpitantă, ce mă bucură foarte mult. Îmi place foarte mult să stau în studio. Îmi place foarte mult să scriu. Și ies niște chesti incredibile. Așa din… aer, pur și simplu. Parcă suntem niște magicieni și prindem niște vibrații pe care le așternem pe hârtie sau le înregistrăm în calculator” – a mai precizat vedeta.

Foto – capturi video / Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton