Lora și Ionuț Ghenu au stabilit data nunții. Cuplul va avea două perechi de nași: „Acum două zile am bătut în cuie locația” / Exclusiv

.

Lora și Ionuț Ghenu au stabilit data nunții după aproximativ un deceniu de relație. Nunta cuplului va avea loc sâmbătă, 5 octombrie, într-o locație de poveste. În exclusivitate pentru Unica.ro, artista a spus în ce stadiu se află cu pregătirile și ce emoții o încearcă acum că data și locația au fost stabilite.

Lora și Ionuț Ghenu au stabilit data nunții. Cum va arăta locația

Lora și Ionuț Ghenu se căsătoresc după aproximativ zece ani de relație și opt de logodnă, pe 5 octombrie anul acesta. Cuplul va avea două perechi de nași și este foarte emoționat. Cu doar câteva luni în urmă, Lora ne mărturisea că își dorea o locație care să-i amintească de Bali. Perechea a ales, în consecință, o locație în aer liber, în inima naturii și cu un design rustic.

Nașii Lorei sunt două cupluri de oameni foarte dragi ei și viitorului ei soț. În prezent, solista este în plin proces de creare a rochiei de mireasă.

„Da, am emoții mari. Azi am fost după materiale pentru rochie, o să o fac cu Alexandra Calafeteanu. Am realizat că se întâmplă. Acum două zile am bătut în cuie locația”, a spus Lora, în exclusivitate pentru Unica.ro.

„Am mai multe variante, mie-mi plac mai multe lucruri și sunt nehotărâtă. La locație m-am gândit și știu sigur cam ce vreau. Trebuie să fie foarte multe flori, să-mi amintească și de Bali. Avem ceva în cap, oricum veți fi invitați”, ne mai spunea Lora în aprilie, la Premiile Unica.ro 2024.

Lora simte că ea și Ionuț Ghenu sunt ca și căsătoriți. Tocmai de aceea au amânat evenimentul până acum, când în sfârșit au avut timpul să-l organizeze așa cum își doreau. „Am vrut să ne facem nebunia și la începutul acestui an. (…) Nunta o punem pe ultimul loc, dacă noi suntem tot timpul împreună. Suntem ca și căsătoriți. Se taie săraca de pe listă tot timpul”, ne mai spunea solista în aprilie.

Citește și: Regizoarea Camelia Popa, detalii inedite despre comedia „Ca fetele”: „Are un mesaj puternic”. Maia Morgenstern și Lora, mamă și fiică în film / Exclusiv

Citește și: Lora, semnal de alarmă după ce a fost jignită în mediul online. Solista, hărțuită sexual în trecut: „Am fost lovită cu bețe”

Lora, cerută de două ori în căsătorie de Ionuț Ghenu

Lora a fost cerută în căsătorie de două ori de Ionuț Ghenu. Prima oară s-a întâmplat pe apă, într-o barcă, undeva între Serbia și România.

Apoi, solista a fost cerută din nou în căsătorie într-o seară de 8 Martie. Cuplul doar ce revenise dintr-o vacanță în Maldive când Ionuț i-a oferit Lorei al doilea inel, cu o piatră de culoarea apei din Maldive.

Foto: Instagram/@loraofficial

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton