Lora și-a decorat curtea cu piscină în stil balinez. „Am înțeles importanța unui spațiu exterior frumos și confortabil” / Galerie foto

.

Lora s-a îndrăgostit de Bali în anul 2020, când a rămas blocată pe insula indoneziană din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus. În prezent, artista și logodnicul ei, Ionuț Ghenu, locuiesc în chirie într-o casă aflată în zona de nord a Capitalei. Fascinată de cultura balineză, cântăreața în vârstă de 42 de ani a optat pentru un mobilier de exterior inspirat de insula tropicală. Despre întreg procesul de amenajare a curții sale cu piscină, Lora a vorbit pe larg pe rețelele sociale.

Lora a ales un mobilier de exterior balinez pentru curtea ei cu piscină

În 2023, Lora și Ionuț Ghenu au investit într-un teren pe care, în 2024, urmau să demareze construcția unei case. Sfătuiți să amâne proiectul și să testeze locuitul la casă înainte de a începe construcția, cei doi s-au mutat în chirie într-o vilă din nordul Bucureștiului. Cuplul nu-și regretă decizia. Lora și Ionuț experimentează viața la casă în prezent, pentru a ști ce își doresc de la viitoarea lor locuință.

Între timp, Lora a decis să amenajeze curtea vilei în stil balinez.

„Am înțeles importanța unui spațiu exterior frumos și confortabil, ca un living în aer liber. Liniște, pace, creativitate. Încă este în lucru. Când va fi gata, vă postez și procesul. Tot mobilierul este balinez și recreează acea stare de spirit pe care o simțeam în Bali”, a scris Lora pe Instagram.

Citește și: Lora și Ionuț Ghenu au stabilit data nunții. Cuplul va avea două perechi de nași: „Acum două zile am bătut în cuie locația” / Exclusiv

„Balinezii au un simț estetic deosebit”

O parte dintre piesele de mobilier din curtea artistei sunt lucrate manual. Lora are canapea și scaune de exterior din bambus, șezlong din lemn de tec și frânghie Bahamas, foișor din plexiglas mascat cu bambus și o umbrelă din macrame împletit.

„Balinezii, indonezienii, au un simț estetic deosebit și merg foarte mult pe organic. Absolut tot ce iese din mâinile lor este artă”, a mai spus Lora pe Instagram.

Citește și: Lora, semnal de alarmă după ce a fost jignită în mediul online. Solista, hărțuită sexual în trecut: „Am fost lovită cu bețe”

Lora și Ionuț Ghenu se căsătoresc anul acesta

Lora și Ionuț Ghenu se căsătoresc după aproximativ zece ani de relație și opt de logodnă, pe 5 octombrie anul acesta. Cuplul va avea două perechi de nași și este foarte emoționat. Cu doar câteva luni în urmă, Lora ne mărturisea că își dorea o locație de evenimente care să-i amintească de Bali. Perechea a ales, în consecință, o locație în aer liber, în inima naturii și cu un design rustic.

Nașii cuplului sunt două cupluri de oameni foarte dragi Lorei și viitorului ei soț. În prezent, solista este în plin proces de creare a rochiei de mireasă.

„Da, am emoții mari. Azi am fost după materiale pentru rochie, o să o fac cu Alexandra Calafeteanu. Am realizat că se întâmplă. Acum două zile am bătut în cuie locația”, a spus Lora, în exclusivitate pentru Unica.ro.

Citește și: „Sunt o femeie împlinită nu pentru că am bani, ci pentru cum i-am câștigat”. Lora dezvăluie secretul succesului în muzică și afaceri / Exclusiv

Cântăreața, cerută de două ori de iubit

Artista a fost cerută în căsătorie de două ori de Ionuț Ghenu. Prima oară s-a întâmplat pe apă, într-o barcă, undeva între Serbia și România.

Apoi, solista a fost cerută din nou în căsătorie într-o seară de 8 Martie. Cuplul doar ce revenise dintr-o vacanță în Maldive când Ionuț i-a oferit Lorei al doilea inel, cu o piatră de culoarea apei din Maldive.

Lora, între cariera de artist și cea de antreprenor. „Am învățat o chestie foarte importantă” / Video

Foto: Instagram/@loraofficial

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton