Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit civil după opt ani de relație. Primele imagini de la cununie. Cuplul are doi copii împreună

.

Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit civil vineri, 23 august, după aproximativ opt ani de relație. Evenimentul a fost unul restrâns și intim, așa cum au declarat în repetate rânduri că își doresc să fie.

Anda Călin și Liviu Vârciu s-au căsătorit civil după opt ani de relație

Liviu Vârciu (43 de ani) și Anda Călin (34 de ani) sunt împreună din anul 2016. În august, perechea a aniversat opt ani de relație. Liviu și Anda au doi copii împreună, o fiică și un fiu, Anastasia Maria și Liviu Matei. Din fosta relație cu Ami Teiceanu, Liviu mai este tatăl unei fiice în vârstă de 22 de ani, Carmina. Astăzi, 23 august, perechea a spus „DA” în fața ofițerului stării civile.

„Ia, ia! Bă, tre’ să vă zic că sunteți ai mei pe viață. Dacă vedeți ce-am prins… Deci am prins bine rău de tot, nu așa! Ia uitați-vă ce-am prins! Mamă, mamă, ce mireasă! Hai să fim sănătoși, să ne iubim mult, că-i gratis”, a spus Liviu, la Instagram Story.

În trecut, despre nuntă, Anda spunea pentru Spynews.ro: „Dacă va fi, pentru că deja nu mai punem noi accent pe așa ceva, va fi doar cu noi doi și, eventual, martorii, un preot și un fotograf. Atât”.

Citește și: Ce afacere are Anda Calin, iubita lui Liviu Vârciu. Prezentatorul TV nu este implicat deloc: „Ea știe mai bine”

„Doi copii te leagă mult mai mult”

Nunta încă nu s-a întâmplat, însă în aceeași manieră discretă a avut loc cununia civilă a lui Liviu și a Andei. Primele imagini de la eveniment au fost surprinse de fotoreporterii Spynews.ro.

„Eu vreau să fim doar noi și nașii, în schimb el vrea mai mult. De aceea nu ne punem de acord. Nu cred că ne-ar lega mai mult o căsătorie. Doi copii te leagă mult mai mult. Ne-am spus «DA» de când ne-am cunoscut”, mai spunea Anda Călin în urmă cu ceva timp, la Antena Stars.

Citește și: Liviu Vârciu a pierdut patru milioane de dolari cu trupa L.A. „Ne-au păcălit foarte tare!” / Video exclusiv

Cum s-au cunoscut Liviu Vârciu și Anda Călin

În trecut, Anda Călin a dezvăluit că ea și Liviu Vârciu s-au cunoscut într-un restaurant. „Primul pas l-a făcut Liviu și chiar a insistat. Mi-a scris câteva luni și primul lucru pe care mi l-a spus a fost că speră că merită așteptarea”, a spus Anda pe Instagram.

„Nici nu cred că m-a întrebat cum mă cheamă. Prima replică a fost: «Ce faci nevastă în oraș?». Și i-am spus că: «Am venit să fiu cu ochii pe tine». Și el m-a întrebat cu cine am lăsat copiii acasă. Și i-am spus că sunt cu soacră-mea. Culmea, acum copiii sunt cu soacra mea”, a mai povestit soția prezentatorului TV atunci.

Din fosta relație cu Ami Teiceanu, Liviu Vârciu mai este tatăl unei fiice în vârstă de 22 de ani, Carmina.

Foto: Spynews.ro; Instagram/@liviu_varciu; andacalin

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton