Liviu Vârciu, în conflict cu vecinii pentru că are prea multe mașini. „Și-a cumpărat aproape toată parcarea!”

.

Liviu Vârciu a intrat într-un conflict cu vecinii lui din cartierul Băneasa, din cauza mașinilor pe care acesta le posedă.

În vârstă de 42 de ani, artistul este mare fan al automobilelor retro, de epocă și are patru exemplare de colecție, ce valorează zeci de mii de euro. Vârciu ține aceste mașini, dar și un alt automobil modern în fața vilei sale din Băneasa. Vecinii aristului s-au declarat deranjați de mașinile sale care ocupă „aproape toată parcarea”.

Liviu Vârciu: „Dacă mă chema Popescu nu cred că avea nimeni nimic cu mașinile mele!”

”Toate maşinile mele, până şi aia cu care merg, zi de zi, care nu e de epocă, cum arată… sunt 20 şi un pic de mii de euro! Cu cea mai scumpă, cea cu care merg eu. Pe cea de epocă am dat 3.500 de euro.

Sunt ruginite, funcţionează, dar cutia nu mai schimbă… Bag bani, dar am prieteni care mă ajută, nu mai plătesc cât ar trebui la vopsit, mai fac un pariu, cum am şi făcut, dar am pierdut”, a explicat Liviu Vârciu, la emisiunea lui Dan Capatos, de la Antena Stars.

„Apel la bunul-simț al domnului Liviu Vârciu”

Vecinii artistului i-au lăsat un mesaj în care se plâng că nu mai au loc de mașinile sale când vin la cumpărături la magazinul din zonă:

„Apel la bunul-simț al domnului Liviu Vârciu, care și-a ”cumpărat” aproape toată parcarea de la MEGA, iar în fața casei domniei sale este liber… dorim și noi, locuitorii din Greenfield, când venim la SHOP&GO, să avem unde parca, dacă se poate și nu deranjăm prea mult…”

Citeşte şi: Liviu Vârciu, despre bani, succes și revenirea trupei L.A. “Vreau să bucur oamenii” | Exclusiv

Citeşte şi: Carmina, fata lui Liviu Vârciu, își dorește o carieră în muzică. „Nu cu tata. Eu cânt un pic mai bine!”

Citeşte şi: Theo Rose a vorbit deschis despre relația cu Alex Leonte: „Despărțirea a fost în beneficiul amândurora” / Video

Citeşte şi: Cum a ajuns Liviu Vârciu acasă la rudele primei soții, Adelina Pestrițu: „Nu mai scap toată viața mea” / Video

”M-am cam săturat să parcheze lumea în fața casei mele”

Liviu Vârciu spune că el a fost primul în zonă, când și-a construit vila, iar apoi au apărut și magazinul, dar și un restaurant. Artistul este hotărât să își mute mașinile de colecție într-un „hotel” auto pe care îl va construi personal. Mai mult, artistul intenționează să închirieze locuri de parcare în hotelul lui și altor pasionați de mașini ca el.

”M-am cam săturat să parcheze lumea în fața casei mele, dar niciodată nu am zis nimic. Dacă mă chema Popescu sau Vasilescu, nu cred că avea nimeni nimic cu mașinile mele. Dar, stați liniștiți, dragii mei vecini, că, din 1 februarie, îmi fac un hotel de mașini retro și mă duc și îmi parchez toate mașinile.

Aici vor putea parca și alți proprietari de mașini vechi, care au vecini la fel de drăguți, va fi, de fapt, un bussines pentru mine. Nu-l voi construi însă în același cartier cu vila, va fi în altă parte. Iar mașina cu care circul des o voi băga în garajul casei”, a declarat Liviu Vârciu, pentru Playtech.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton