Livia Eftimie, fosta soție a lui Cătălin Bordea, nou mesaj îndurerat în mediul online: „Oamenii au văzut doar deciziile pe care le-am luat”

.

La mai bine de un an de la divorțul de Cătălin Bordea, Livia Eftimie se simte în continuare judecată greșit pentru că l-a părăsit pe comediant pentru unul dintre prietenii lui. În prezent, Livia formează un cuplu cu artistul Spike. Recent, în mediul online, Livia a transmis un mesaj tuturor celor care îi critică în continuare alegerea.

Livia Eftimie, fosta soție a lui Cătălin Bordea, nou mesaj îndurerat în mediul online

Cătălin Bordea (39 de ani) și Livia Eftimie (37 de ani) au format un cuplu între anii 2012 și 2023. Fostul cuplu a divorțat la notar pe 13 iulie anul trecut. Cu toate acestea, problemele din căsnicia lor începuseră cu mult timp înainte, susține Livia. La aproximativ un an de la divorț, Livia a decis să împărtășească versiunea ei în ceea ce privește separarea.

Cu toate că a sperat că lumea va empatiza cu ea, Livia a generat un val nou de reacții negative. Dezvăluirile sale au fost aspru criticate de prietenii fostului ei soț, printre care Nelu Cortea, Radu Bucălae și Ioana State.

Singura care i-a luat apărarea Liviei până acum a fost nașa de cununie a fostei familii Bordea, Alexandra. În rest, toți ceilalți prieteni ai fostei perechi au avut numai reproșuri la adresa ei. Ulterior, la solicitarea jurnaliștilor, Cătălin Bordea a reacționat concis la tot ce s-a scris despre fosta lui soție.

„Oamenii au văzut doar deciziile pe care le-am luat, nu și opțiunile pe care le-am avut”, a scris Livia Eftimie de curând în mediul online.

În descrierea celei mai recente postări de pe Instagram, Livia a mai scris: „De ce nu mă puteți bârfi pe la spate cum fac oamenii normali”.

„Iert lumea pentru că exiști tu în ea”, a mai scris Livia Eftimie în dreptul unei fotografii cu ea și cu iubitul ei, Spike.

Cu cine și-a refăcut Cătălin Bordea viața după divorț

Cătălin Bordea și prietenii lui susțin că infidelitatea Liviei Eftimie a fost motivul divorțului. Fosta soție a comediantului și nașa de cununie a familiei Bordea, Alexandra, susțin că mariajul lor era deja destrămat în momentul în care Livia a început o relație cu artistul Paul Mărăcine, cunoscut publicului sub pseudonimul Spike.

La rândul lui, în prezent, Cătălin Bordea formează un cuplu cu Elena Ardeleanu, o tânără care locuiește în Dubai și pe care a cunoscut-o pe rețelele sociale.

„Îmi place foarte mult de ea pentru că e o femeie extraordinară. Luăm fiecare zi așa cum vine și vedem unde o să ajungem. Pare formal, dar chiar așa este”, a spus Cătălin Bordea, pentru Cancan.ro.

Foto: Instagram; Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton