Lidia Buble, emoționată până la lacrimi: „Abia aștept să vină bebe!”. Sora ei, Estera Buble, este însărcinată cu al treilea copil / Video

.

Lidia Buble s-a emoționat până la lacrimi la aflarea veștii că sora ei, Estera Buble, este însărcinată cu al treilea copil. Estera mai are doi băieți.

Lidia Buble, emoționată până la lacrimi de vestea că sora ei, Estera, este însărcinată cu al treilea copil

Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasă cu 11 copii. Cântăreața are șase frați, patru surori și foarte mulți nepoți, cu încă un bebeluș pe drum. Sora ei, Estera Buble, este însărcinată cu al treilea copil.

„Un nou capitol. În curând mamă de trei. Binecuvântată!”, a scris Estera Buble în mediul online.

Citește și: Obiceiul care o ajută pe Lidia Buble să depășească momentele de cumpănă: „Brusc simt o eliberare și mi se rezolvă toate problemele” / Exclusiv

„Nu există bucurie mai mare pentru mine”

Lidia și Estera Buble au participat în 2021 în sezonul 4 „Asia Express”, competiție pe care au părăsit-o chiar înainte de marea finală. Experiența le-a apropiat și mai tare, deși dintotdeauna surorile Buble au fost foarte unite.

„Plâng! Cea mai binecuvântată mătușică sunt! Abia aștept să vină bebe! Esti, m-ai rupt cu ce ai postat! Vai, deci nu există bucurie mai mare pentru mine decât atunci când familia noastră se mărește cu încă un membru și încă un membru. Și Esti, sunt convinsă că o să aduci pe lume cel mai dulce bebeluș! N-am cuvinte, te iubesc mult și îți mulțumesc că mi-ai dăruit și știu că îmi vei dărui în continuare cei mai minunați nepoței”, a spus Lidia printre lacrimi, la Instagram Story.

Citește și: Motivul pentru care Lidia Buble nu se afișează cu iubitul ei, Horațiu Nicolau: „Este foarte important pentru mine” / Exclusiv

Lidia Buble își dorește copii

Lidia Buble formează din anul 2021 un cuplu cu Horațiu Nicolau. Cântăreața și omul de afaceri sunt o pereche discretă, preferând să-și țină povestea de iubire departe de ochii curioșilor. Artista nu ascunde însă faptul că este îndrăgostită și fericită. Solista își dorește mai mulți copii, dar vrea mai întâi să se căsătorească.

„Doamne ajută să fac și eu un copil, dar sunt puțin de modă veche. Trebuie să recunosc. Întâi trebuie să existe căsătoria, apoi copilul. Cred că s-a pierdut normalitatea asta undeva pe drum, dar așa este normal să se întâmple. Mie îmi place să gândesc pe vechi, pe vintage, să se întâmple totul natural și firesc. Cu siguranță, peste niște ani, mă veți vedea cu o șatră de copii după mine. Îmi doresc pentru că știu ce înseamnă să trăiești într-o familie numeroasă. Nu există bogăție mai mare pe acest pământ! Nu știu să explic în cuvinte…”, a declarat Lidia Buble, pentru Playtech.ro.

Foto: Instagram/@lidiabuble

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton