Lavinia Pîrva, apariție fierbinte pe plajele din Grecia. „Bănică ți-a făcut poza?” Cum a fost surprinsă artista

.

Lavinia Pîrva a bifat o nouă apariție provocatoare în mediul online, direct de pe plajele superbe ale Greciei. În vârstă de 39 de ani, soția lui Ștefan Bănică Jr. și-a etalat formele apetisante într-un costum de baie exotic.

Lavinia Pîrva, extrem de provocatoare într-un costum de baie exotic

Suntem în plin sezon al vacanțelor, iar vedetele fug care încotro să scape de căldurile insuportabile și poluarea din orașe. Lavinai Pîrva și Ștefan Bănică Jr. sunt și ei în concediu în perioada aceasta, în Grecia. Cei doi au ales Insula Mykonos pentru a se bucura câteva zile de relaxare și liniște. Cum este mereu activă în mediul online, Lavinia Pîrva a postat pe pagina personală de Instagram o serie de fotografii de acolo, printre care sunt și unele în care își etalează trupul suplu și bine tonifiat în costum de baie. Fanii și urmăritorii din online ai Laviniei au apreciat pozele artistei și i-au transmis o mulțime de mesaje în care o complimentează.

„Ești perfectă!”

„Ce frumoasă ești!”

„Concediu plăcut să aveți!”

„Senzuală și sexy!”

„Bănică ți-a făcut poza?”

Citeşte şi: Lavinia Pîrva, alături de fiica Andreei Marin, la concertul lui Ștefan Bănică. Cum au fost surprinse cele două / Video

Citeşte şi: Cum își cresc Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică jr. fiul și cine îi ajută: „Tot ce se întâmplă în viața copilului meu e cu măsură” / Exclusiv

Citeşte şi: Cum se menține Lavinia Pîrva într-o formă fizică de zile mari: „Am un secret…”

Citeşte şi: Lavinia Pîrva, schimbare radicală de look. „M-am lăsat pe mâna unui medic!” Cum arată acum

„Ce noroc pe Bănică!”

„Ce corp frumos de sirenă!”

„Superbă!”

„Adorabilă! Ne încânți întotdeauna cu aparițiile tale!”

„Seducător de frumoasă!” – i-au transmis internauții.

Vezi în GALERIA FOTO mai multe imagini cu Lavinia Pârva în costum de baie.

Ce face Lavinia Pîrva pentru a-și menține silueta

Lavinia Pîrva a devenit mamă pentru prima dată pe 16 mai 2019, când l-a adus pe lume pe Alexandru, fiul lui Ștefan Bănică Jr. În timpul sarcinii, cântăreața s-a îngrășat în jur de 30 de kilograme, dar a scăpat rapid de ele, fiind vorba mai mult despre retenție de apă. După naștere, Lavinia a început să fie mai atentă la alimentație și s-a apucat de sport. În plus, ea a fost mereu adepta procedurilor de înfrumusețare corporală, așa că nu a fost o problemă prea mare în a-și relua relativ rapid silueta de dinainte să rămână însărcinată.

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Te trezești dimineața, duci copilul la grădiniță și, până termină copilul grădinița, eu sunt din procedură în procedură. Am decis lucrul acesta în urmă cu trei săptămâni și rezultatele se văd. Dar ce te faci atunci când nu beneficiezi de acest timp?” – a transims artista pe rețele de socialziare acum câțiva ani.

Una dintre activitățile fizice preferate ale Lavinei este Pilatesul, sport pe care îl recomandă tuturor.

„Pilatesul mie mi-a făcut foarte mult bine, așa că vă voi ține la curent cu transformările pe care le voi avea în urma acestui minunat sport”, a mai spus ea.

Cât despre alimentație, soția lui Ștefan Bănică Jr. spunea în urmă cu ceva timp că își începe ziua cu un mic dejun care constă într-un iaurt, fulgi de ovăz, fructe, semințe de in, nucă și scorțișoară. La prânz mănâncă pește sau un alt tip de carne gătită pe grătar și legume, fie la grătar, fie într-o salată, iar la cină bea un ceai „și nimic altceva oricât mi-ar fi de greu”.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton