Laurette vrea ajutor social pentru creșterea fetei. Avocatul Adrian Cuculis: „Ajunge în atenția autorităților și a Direcțiilor care se ocupă de Protecția Copiilor!”

.

Laurette Atindehou recunoaște că se confruntă cu unele probleme financiare în această perioadă și și-ar dori să primească ajutor din partea statului, pentru a-și crește fetița.

Fosta asistentă de televiziune, în vârstă de 40 de ani, are o fată, Serena (11 ani), din fosta căsnicie cu omul de afaceri Mihai Ștefan. În cadrul unei intervenții pentru Antena Stars, Laurette a declarat că și-ar dori să obțină ajutorul financiar în valoare de 300 de lei, care este oferit mamelor singure. Fosta vedetă de televiziune este decisă să se intereseze de condițiile acordării acestui ajutor.

Laurette: „Vă rog nu-mi schingiuiți sufletul copilei mele!”

„Mai sunt zile în care avem sau nu avem bani. Poate ca mamă singură, cu copil în creștere, mă încadrez să îmi dea banii aceia, 300 de lei pe lună. Dar dacă eu nu mă duc să îi cer… Luni mă duc să mă interesez, dar nu știu… o să mă uit pe internet să văd” – a declarat ea, potrivit sursei amintite anterior.

Legat de acest subiect, tot pentru aceeași sursă, avocatul Adrian Cuculis a precizat că pentru a obține ajutorul social, Laurette trebuie să dovedească, într-un fel sau altul, că are nevoie de banii respectivi. Avocatul a ținut să precizeze că solicitarea unui astfel de ajutor va atrage atenția Direcțiilor care se ocupă de Protecția Copiilor și Asistența Socială.

„Trebuie să facă și dovada, cumva, că într-adevăr are nevoie de banii respectivi. Plus că de foarte multe ori faptul că nu poți să îți întreții propriul copil, nu vreau să se supere cineva pe mine, dar așa se întâmplă de cele mai multe ori, statul cumva își ridică antenuțele.

(…) În cele din urmă, trebuie să spunem că familiile, și nu mă refer la acest caz, care nu își pot întreține copiii și ajung, cumva, să folosească banii respectivi, care nu sunt foarte mulți, trebuie să înțelegem, că e vorba de câteva sute de lei, pot ajunge în atenția autorităților și Direcțiilor care se ocupă de Protecția Copiilor și Asistența Socială și s-ar putea, cumva, să fie instituită o măsură prin care cei care nu își pot asigura hrana copiilor s-ar putea să rămână fără ei” – a explicat avocatul Cuculis.

Fiica lui Laurette, probleme cu colegii la școală

Serena a trecut printr-un episod nefericit în urmă cu ceva timp, când a fost atacată de un coleg de clasă, din cauza culorii pielii, și și-a pierdut jumătate de dinte. După incident, fosta asistentă TV a precizat că fata ei este în mod repetat supusă bullying-ului.

Citeşte şi: Laurette a recunoscut că și-a înșelat fostul soț: „Nu avea cum să mă prindă, pentru că sunt smart”

Citeşte şi: Laurette, bătută de un bărbat într-un hotel din centrul Capitalei. Avocatul vedetei a făcut primele declarații

Citeşte şi: Laurette, primele declarații după ce s-a spus că are o relație cu Ion Țiriac

Citeşte şi: Laurette Atindehou și logodnicul ei se pregătesc de nuntă. „Nu va fi în România”

“Fetiței mele i a fost spartă dantură de către un coleg care nu e la primul incident de genul acesta. Bullyingul repetat la care este supusă Serena de către acest copil a fost tolerat de școală , plângerile mele ai fost considerate răsfăț tv. Școala nu face nimic pentru a- mi proteja fetița. Pentru că dacă ar fi făcut, nu ajungeam în situația de a o aduce acasă mutilată de același coleg care în timp a mai lovit-o de nenumărate ori.

Poate că orice mamă ar fi avut instinctul de a călca în picioare tot în jur în acel moment în care și- a văzut copilul plin de sânge și cu dințișorul spart. Dar, în ciuda pielii mele ciocolatii, nu sunt animal. […] Vă rog nu-mi schingiuiți sufletul copilei mele doar pentru că s-a născut mulatră” – a explicat ea, într-o postare pe rețelele de socializare.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton