Laura Cosoi, soțul și cele trei fetițe, peripeții în drum spre Franța: „Nu trecem deloc neobservați prin aeroporturi” / Foto&Video

.

Laura Cosoi se află în Franța, alături de soț și de cele trei fetițe, în vizită la cumnata ei, Roxi Curticăpean, care a născut un băiețel, Marc. Ceea ce ar fi trebuit să fie o călătorie lină și rapidă, s-a transformat într-o aventură plină de peripeții pentru actrița însărcinată cu al patrulea copil.

Laura Cosoi, soțul ei și cele trei fetițe, imposibil de ratat la aeroport

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean sunt nerăbdători să devină o familie cu patru copii. Înainte ca fetițele lor să-și cunoască surioara sau frățiorul mai mic, Rita, Vera și Lara l-au cunoscut pe Marc, verișorul lor. Deși, până acum, familia a bifat vacanțe către destinații mult mai îndepărtate decât Franța, această călătorie a fost o provocare mai mare decât a părut inițial.

„Pot doar să vă spun că nu trecem deloc neobservați prin aeroporturi… Ei bine, după mai bine de 16 de ore de când ne-am trezit, vreo două avioane schimbate, escală de 2 ore la Paris care s-a transformat în vreo 4 ore și încă un drum de 2 ore cu mașina, am poposit la destinație”, a scris Laura Cosoi pe Instagram.

Citește și: Laura Cosoi a întors toate privirile într-o rochie de doar 50 de lei! Cum arată actrița însărcinată în ultimul trimestru / Foto

„Ne mai «decalibrăm» ca familie”

Fetițele Laurei Cosoi au 5, 3 și 1 an și 10 luni. Aflate la vârste la care fiecare zi reprezintă o nouă oportunitate să descopere lumea din jur, Rita, Vera și Lara au fost „mai mult decât” înțelegătoare cu toate schimbările de ultim moment din călătoria lor către Franța. Sigur că au existat și momente în care și-au pierdut răbdarea, dar actrița și soțul ei au reușit să mențină situația sub control.

„Dacă mi-ai fi spus dinainte cum va decurge ziua de azi (în teorie cel puțin) nu cred că m-aș fi încumetat. Dar, până la urmă, totul s-a legat frumos și fetele au fost mai mult decât înțelegătoare cu toate schimbările spontane de pe parcursul călătoriei noastre. Bine, au fost și momente când și-au pierdut răbdarea. Și, având prea multă energie, pot spune că ne mai «decalibrăm» ca familie. Dar, per total, chiar mi-a plăcut azi cu ele, cu el”, a mai scris actrița în mediul online.

Citește și: Cum au sărbătorit vedetele Paștele catolic. Ce ținute au purtat Carmen Iohannis și Laura Cosoi la slujbele de la biserică / Galerie foto

„Am ajuns mult mai târziu decât era programat”

Laura Cosoi a documentat video și foto întreaga aventură parcursă din România în Franța. Toate provocările întâmpinate au meritat însă, prezentatoarea de la Antena Stars fiind de-a dreptul fascinată de întâlnirea dintre fetițele ei și verișorul lor, Marc.

„Bineînțeles că am ajuns mult mai târziu decât era programat, cam pe când bebele Marc mergea la somn, însă nu vă pot descrie ce frumoasă a fost întâlnirea cu el și cât de iubit și răsfățat este deja de către verișoare. Las aici imaginile astea nostime, martorele unei zile memorabile, aș putea spune”, a încheiat Laura Cosoi.

Citește și: Laura Cosoi, fotografie rară alături de soț, copii și socri. „Familia noastră.” De ce se întâlnesc rar

Laura Cosoi, o mămică activă

Deși în curând va deveni mamă de patru, Laura Cosoi rămâne la fel de plină de viață și de activă profesional. Laura joacă în serialul „Bravo, tată!” de la Antena 1, prezintă emisiunea „Vacanță de vedetă” de la Antena Stars și este distribuită în filmul „Retreat Vama Veche”, care se va lansa în lunile următoare.

Laura Cosoi va naște al patrulea copil în prima parte a verii. Va lua o pauză în lunile următoare, dar își va relua activitatea destul de repede după naștere, cândva prin toamnă.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton