Laura Cosoi, mesaj pentru tatăl ei, în ziua în care bărbatul ar fi împlinit 74 de ani: „Am fi dansat la nuc, ca în fiecare an”

.

Astăzi, 12 septembrie, este o zi dureroasă pentru Laura Cosoi. În această zi, tatăl ei, Marius Cosoi, ar fi împlinit 74 de ani. Bărbatul s-a stins însă din viață în urmă cu patru ani, în noiembrie 2020, în urma infecției cu COVID-19.

Laura Cosoi, mesaj îndurerat în ziua în care tatăl ei ar fi împlinit 74 de ani

Laura Cosoi (42 de ani) și-a pierdut ambii părinții în ultimii patru ani. Tatăl ei, Marius Cosoi, era profesor de educație fizică la Colegiul Național din Iași și antrenor de handbal și baschet și suferea de diabet. Bărbatul s-a stins din viață în noiembrie 2020, după ce a contractat virusul COVID-19.

Aproximativ trei ani mai târziu, actrița și-a pierdut și mama. Ligia Cosoi s-a stins din viață în decembrie 2023. Mama actriței s-a confruntat în trecut cu cancerul de col uterin. Până la acest moment, însă, Laura nu a vorbit public despre cauza decesului mamei sale.

Citește și: Laura Cosoi, mesaj îndurerat la opt luni de la decesul mamei, Ligia Cosoi: „Ești în inima noastră și câte puțin în fiecare nepoțică”

„Am fi dansat la nuc, ca în fiecare an.”

Astăzi, Laura Cosoi retrăiește cele mai frumoase amintiri create alături de tatăl ei, Marius Cosoi.

„Ar fi fost ziua ta, tati. Ai fi împlinit 74 de ani. Am fi dansat la nuc, ca în fiecare an. Te iubim!”, a scris prezentatoarea de la Antena Stars, la Instagram Story.

Citește și: De ce s-a întors Laura Cosoi la muncă după 9 zile de la nașterea celui de-al patrulea copil: „Nu fac din asta o bravură” / Video

„Cât de multe s-au întâmplat de anul trecut și până acum…”

În urmă cu câteva săptămâni, Laura a scris și câteva rânduri emoționante despre mama ei.

„Cât de multe s-au întâmplat de anul trecut și până acum… Cel mai prețios dar al copilăriei mi se pare fix sentimentul acela că ai senzația că totul este pentru totdeauna și că cei dragi sunt nemuritori…! Ești în inima noastră mami și câte puțin în fiecare nepoțică. Ne este dor…”, a scris Laura Cosoi pe Instagram.

Citește și: Laura Cosoi, fotografie rară alături de soț, copii și socri: „Familia noastră”. De ce se întâlnesc rar

Laura Cosoi are o relație specială cu socrii ei

Actrița a născut cel de-al patrulea copil, o fetiță, Aida, pe 29 iulie. Laura și soțul ei, Cosmin Curticăpean, mai au împreună trei fiice, pe Rita, Vera și Lara. Imediat după naștere, actrița din „Retreat Vama Veche” a fost sprijinită de socrii ei, care au venit de la Târgu Mureș la București special pentru a-i ajuta pe ea și pe soțul ei cu tranziția de la trei la patru copii.

Laura Cosoi are o relație specială cu socrii ei, deși aceștia locuiesc foarte departe de București. „Soacra mea este o femeie minunată”, spunea Laura în cadrul unei emisiuni TV, în 2021.

Foto: Instagram/@lauracosoi

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton