Laura Cosoi, mesaj îndurerat la opt luni de la decesul mamei, Ligia Cosoi: „Ești în inima noastră și câte puțin în fiecare nepoțică”

.

Laura Cosoi a publicat un mesaj îndurerat în mediul online, la opt luni de la decesul mamei sale, Ligia Cosoi. Mama actriței a fost diagnosticată cu cancer în trecut, însă cauza decesului ei nu a fost dezvăluită de către familie.

Laura Cosoi, mesaj îndurerat la opt luni de la decesul mamei

Laura Cosoi (42 de ani) nu mai are niciunul dintre părinți în viață. Tatăl actriței, Marius Cosoi, profesor de educație fizică la Colegiul Național din Iași și antrenor de handbal și baschet, suferea de diabet și s-a stins din viață în noiembrie 2020, în urma infecției cu COVID-19. Mama Laurei, Ligia Cosoi, a decedat în decembrie 2023.

La opt luni de la pierderea mamei, Laura Cosoi a scris câteva rânduri emoționante în mediul online.

„Cât de multe s-au întâmplat de anul trecut și până acum… Cel mai prețios dar al copilăriei mi se pare fix sentimentul acela că ai senzația că totul este pentru totdeauna și că cei dragi sunt nemuritori…! Ești în inima noastră mami și câte puțin în fiecare nepoțică. Ne este dor…”, a scris Laura Cosoi pe Instagram.

Actrița a născut cel de-al patrulea copil, o fetiță, Aida, pe 29 iulie. Laura și soțul ei, Cosmin Curticăpean, mai au împreună trei fiice, pe Rita, Vera și Lara. Imediat după naștere, actrița din „Retreat Vama Veche” a fost sprijinită de socrii ei, care au venit de la Târgu Mureș la București special pentru a-i ajuta pe Laura și pe Cosmin cu tranziția de la trei la patru copii.

Citește și: De ce s-a întors Laura Cosoi la muncă după 9 zile de la nașterea celui de-al patrulea copil: „Nu fac din asta o bravură” / Video

Citește și: Laura Cosoi se pregătește de botezul fiicei sale, Aida. Unde va avea loc marele eveniment: „Va fi minunat!

Laura Cosoi, relație specială cu părinții soțului

Laura Cosoi are o relație specială cu socrii ei. Pe timpul pandemiei, prezentatoarea emisiunii „Vacanță de vedetă”, soțul ei și prima lor fetiță, Rita, s-au refugiat acasă la părinții lui Cosmin. Atunci, actrița era însărcinată cu a doua fiică, Vera. Anul următor, socrii „făceau presiuni” ca Laura și Cosmin să-și mărească familia cu încă un copil.

„Soacra mea este o femeie minunată. Îmi spune mereu: «Hai, mergeți în vacanță, hai, faceți-l pe al treilea copil”, spunea Laura în cadrul unei emisiuni TV, în 2021.

Dorința părinților lui Cosmin Curticăpean s-a îndeplinit în iunie 2022, când s-a născut a treia fetiță a cuplului, Lara. Iar în această vară, familia a fost întregită de Aida.

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au aniversat 12 ani de relație la sfârșitul lunii mai. Deși se cunosc din 2003, au devenit un cuplu abia în 2012. Până atunci, în ochii actriței, Cosmin era un prieten bun, însă și un „Don Juan” încă nepregătit să-și întemeieze o familie. Doisprezece ani mai târziu, relația dintre actriță și soțul ei s-a consolidat și mai puternic.

Foto: Instagram/@lauracosoi

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton