Laura Cosoi, despre sărutul cu Jorge din „Retreat Vama Veche”: „Interacțiunea este scurtă, dar intensă” / Exclusiv

.

Laura Cosoi savurează din plin cea de-a patra sarcină. Într-un interviu pentru Unica.ro, actrița în vârstă de 42 de ani a spus cum arată ultimele săptămâni cu trei copii, dar și ce emoții o încearcă înainte de nașterea celui de-al patrulea. Totodată, Laura ne-a dezvăluit cum își împart ea și soțul ei, Cosmin Curticăpean, responsabilitățile de părinți, dar și ce iubește cel mai mult la partenerul ei de viață. În plus, actrița ne-a oferit detalii din culisele celui mai nou proiect al ei, filmul „Retreat Vama Veche”, în care se sărută cu artistul Jorge. Află care a fost atmosfera de la filmări, dar și cum a ales numele celui de-al patrulea copil din rândurile de mai jos.

Laura Cosoi, dezvăluiri din culisele sărutului cu Jorge din filmul „Retreat Vama Veche”

Laura Cosoi a radiat la evenimentul de lansare a unui nou centru de wellness în București. Aflată în ultimul trimestru de sarcină, actrița a optat pentru o rochie neagră midi, sandale cu toc, un coc lejer și un machiaj discret. Laura ne-a spus cât de entuziasmate sunt fiicele ei, Rita, Vera și Lara, să-și cunoască frățiorul sau surioara mai mică, dar și cum reușesc ea și soțul ei, Cosmin Curticăpean, să se împartă între familie și cariere.

Laura Cosoi nu s-a săturat de sarcină sau de etapa de pregătire a căminului pentru nașterea celui de-al patrulea copil. Actrița ne-a dezvăluit că în nicio sarcină nu a simțit să grăbească venirea pe lume a copiilor ei. În schimb, Laura ne-a mărturisit că prima parte a ultimelor două sarcini a fost destul de dificilă pentru ea.

„În primul trimestru mi-a fost greață și mi-a fost foarte rău. Nu foarte rău, dar mi-a fost mai rău și mi-a fost mult timp, mai mult de primul trimestru, aproape un trimestru și jumătate. Și prima oară, la Lara, mâncam foarte mult ananas, acum foarte multe portocale. Și-mi trecea”, a povestit Laura Cosoi pentru Unica.ro.

„Nu știu, habar n-am. Acum este un drum complet nou”, ne-a spus actrița despre cum își imaginează viața în formulă de șase.

Citește și: Imagini de colecţie cu Laura Cosoi şi soţul ei, Cosmin Curticăpean, de pe vremea când erau doar prieteni! Cum arătau în 2003?

Laura Cosoi, despre soțul ei, Cosmin Curticăpean: „Simte că trebuie să facem o echipă”

Fetițele actriței, Rita, Vera și Lara, sunt nerăbdătoare să-și cunoască fratele sau surioara mai mică. În fiecare zi când se întorc de la grădiniță, micuțele întâmpină bebelușul cu pupici.

„Toată ziua pupă burtica. Sunt înnebunite total. Eu nici n-am timp să mă… raportez la sarcina asta cât mi-aș dori. Adică sunt foarte puține momente, seara de obicei, după ce adorm copiii, când reușesc și eu să stau în pat și să ne conectăm, să ascult, să simt, că în rest e haos. Dar ele au un instinct așa… Cred că așa sunt fetițele, materne”, ne-a spus Laura Cosoi.

Actrița și soțul ei se ocupă singuri de creșterea fetițelor lor. În timpul acestei sarcini și având în vedere responsabilitățile ce țin de casă și carieră, Cosmin este și mai atent la nevoile Laurei și ale fiicelor lor.

„În general, el e foarte conectat la mine, dar cred că în perioada asta e mai mult conectat la familie și la copii, pentru că simte că trebuie să facem acolo o echipă. Adică suntem foarte, foarte concentrați pe copii în momentul ăsta, mult mai mult decât pe noi doi”, a mai spus Laura Cosoi, pentru Unica.ro.

Am întrebat-o pe actriță și dacă numele celui de-al patrulea copil va fi format tot din patru litere. Laura a evitat întrebarea, însă ne-a dezvăluit că numele i l-a spus chiar bebelușul într-un vis, în urmă cu doi ani.

Citește și: Cum arată casa în care Laura Cosoi locuiește împreună cu soțul și copiii. Şi-au cumpărat o locuinţă şi în Maramureş

Laura Cosoi, despre Dana, personajul pe care-l joacă în „Retreat Vama Veche”: „Am secvențe și cu alți bărbați, așa este personajul”

În această toamnă, mai exact pe 18 octombrie, pe Laura Cosoi o vom putea vedea pe marele ecran alături de Adela Popescu și Ada Condeescu în comedia „Retreat Vama Veche”. În peliculă, Laura o joacă pe Dana, o femeie care și-a dedicat întreaga viață carierei și a ajuns în punctul în care își dorește o familie. În căutarea unui partener, Dana îl întâlnește pe personajul jucat de Jorge, cu care împarte și un sărut.

Jorge a dezvăluit că s-a sărutat cu Laura într-unul dintre podcasturile sale, scena fiind prezentă și în trailerul filmului.

„Măi, Jorge, măi! Dai tot din casă, ne-am sărutat pe set. Și ce a mai zis?”, a spus Laura. După ce am glumit că artistul a părut entuziasmat, actrița a glumit la rândul ei că Jorge i s-a părut entuziasmat și pe set.

„Și la cadru părea entuziasmat. M-a și întrebat dacă mi-a plăcut. Facem glume acum. Interacțiunea cu Jorge în film este foarte scurtă, dar intensă, evident. Am secvențe și cu alți bărbați, pentru că așa este personajul. Și sunt convinsă că sunt foarte multe femei în căutarea fericirii, care ajung la o vârstă la care și-au dat mult din energia lor job-ului și-au ajuns cumva să prindă ultimul tren ca să fac un copil și încearcă să se orienteze în toate direcțiile. Practic asta este Dana, personajul meu. Joc cu actori extraordinari și cu parteneri fantastici. Este o comedie și chiar ne-am distrat foarte mult pe platoul de filmare. Apropo de ce spunea Jorge, a fost mega distractiv și secvența și în general întâlnirile de pe platou cu colegii”, a mai povestit Laura Cosoi, pentru Unica.ro.

Citește și: De ce nu vrea Laura Cosoi să dezvăluie sexul bebelușului. Abia acum a spus clar

Laura Cosoi nu are un soț gelos: „Are foarte mare încredere în mine, în el”

Actrița este convinsă că energia de pe platourile de filmare se va resimți și în sala de cinema și este nerăbdătoare să împărtășească acest proiect cu publicul.

„Cred că la final îți vei pune și întrebări, vei primi și răspunsuri, și vei pleca așa, și nostalgic, dar și cu zâmbetul pe buze”, ne-a mai spus Laura Cosoi.

Actrița ne-a dezvăluit și cum se raportează soțul ei, care nu lucrează în domeniul artistic, la cariera ei și la scenele intime pe care le filmează uneori.

„E foarte deștept. (râde) E bombă. Noi eram prieteni dinainte și știa cu ce mă ocup din 2003. Evident că nu s-a pus vreodată problema să fie altfel decât este. Cred că are foarte mare încredere în mine, în el. Nu am avut niciodată discuții legate secvențele delicate pe care le-am avut eu în filme. Niciodată. Dar asta-i dovadă de încredere, de maturitate”, a explicat Laura Cosoi, pentru Unica.ro.

Cel mai mult la soțul ei, actrița iubește felul în care o face să se simtă și dragostea pe care le-o poartă ei și copiilor lor. „Realmente trăiește pentru noi. Mi se pare că de când se trezește până se culcă și chiar și-n somn respiră pentru noi, pentru mine și fete”, a spus Laura.

Citește și: Laura Cosoi a visat că va avea al patrulea copil. „Am rămas însărcinată într-o perioadă foarte grea a vieții mele”

Lecția pe care Laura Cosoi vrea să le-o trasmită fiicelor ei

În prezent, Laura este recunoscătoare pentru sănătatea ei și a celor dragi, pentru familia frumoasă pe care o are și pentru că face ceea ce iubește.

„Pentru copiii ăștia care sunt absolut adorabili. Și o sută aș face dacă ar fi așa toți. Nu mă pot sătura de ei. Nu există ceva să mă umple de fericire și iubire cum o fac ele și relația lor cu noi, dar în special relația lor între ele. E acolo ceva între ele, o legătură absolut incredibilă. Sper să o păstreze. Nu știu cât ține de noi, dar asta mi se pare rar”, ne-a mai spus actrița.

Nu în ultimul rând, Laura Cosoi ne-a spus care este cel mai important lucru pe care și-l dorește pentru Rita, Vera, Lara și pentru al patrulea copil.

„Eu aș vrea să fie oameni buni, asta aș vrea. Să fie oameni buni, să fie curate, să fie curate în gândire. Să fie bune, fără rele intenții. Cred că vor atrage binele dacă ele sunt bune”, a încheiat actrița.

Trailer „Retreat Vama Veche”

Foto: Instagram/@lauracosoi; White Ruffles Photography

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton