Laura Cosoi a întors toate privirile într-o rochie de doar 50 de lei! Cum arată actrița însărcinată în ultimul trimestru / Foto

.

Laura Cosoi a primit zeci de complimente pentru o rochie de doar 50 de lei, cu imprimeu floral și buline. Prezentatoarea emisiunii „Vacanță de vedetă” a purtat rochia de două ori până acum, și, de fiecare dată, a fost întrebată de mai multe persoane de unde a achiziționat-o.

Laura Cosoi a primit sute de complimente pentru o rochie de doar 50 de lei

Laura Cosoi este însărcinată în ultimul trimestru cu cel de-al patrulea copil. Actrița din „Retreat Vama Veche” și soțul ei, Cosmin Curticăpean, știu sexul bebelușului și i-au ales deja numele, însă au decis să dezvăluie aceste detalii abia după ce acesta se va naște. Laura și Cosmin mai au trei fetițe împreună, Rita, Vera și Lara.

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au participat recent la o expoziție găzduită de Ambasada Italiei. Codul vestimentar al evenimentului a fost „italian touch”, iar actrița s-a integrat perfect în peisaj datorită rochie cu mâneci bufante.

Citește și: Laura Cosoi și soțul, în așteptarea celui de-al patrulea copil: “Mâna mea dreaptă este Cosmin”. Care dintre fiice îi calcă pe urme / Exclusiv

Citește și: Laura Cosoi și-a făcut breton și și-a schimbat nuanța părului. „Ce freză ștrengărească!” Cum arată actrița

„Am prins-o la reducere”

„Am cumpărat această rochie în urmă cu câteva săptămâni dintr-un outlet și a costat 50 de lei pentru că am prins-o la reducere. Vreau să vă spun că a trecut multă vreme de când am purtat o rochie care să mi se pară atât de feminină… sau poate este starea mea de spirit de acum. La evenimenul de aseară am avut dress code «italian touch» și m-am simțit ca o adevărată napolitană. Îmi mai lipsea coșul cu rufe, nu? (râde)”, a scris Laura Cosoi în mediul online.

Laura Cosoi a postat mai multe imagini în rochia de doar 50 de lei atât pe Instagram, cât și pe Facebook. Cumulat, actrița a primit peste 10.000 de aprecieri și sute de complimente.

Citește și: Laura Cosoi, fotografie rară alături de soț, copii și socri: „Familia noastră”. De ce se întâlnesc rar

Citește și: Laura Cosoi, anunț despre numele celui de-al patrulea copil: „L-am visat. Mi l-a spus”. Actrița și soțul ei mai au trei fiice

Laura Cosoi, o mămică activă. Când va naște al patrulea copil

Deși în curând va deveni mamă de patru, Laura Cosoi rămâne la fel de plină de viață și de activă profesional. Laura joacă în serialul „Bravo, tată!” de la Antena 1, prezintă emisiunea „Vacanță de vedetă” de la Antena Stars și este distribuită în filmul „Retreat Vama Veche”, care se va lansa în lunile următoare.

Laura Cosoi va naște al patrulea copil în prima parte a verii. Va lua o pauză în lunile următoare, dar își va relua activitatea destul de repede după naștere, cândva prin toamnă.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton