Larisa Udilă a pierdut a doua sarcină. Reacția impresionantă a fiului ei de doar 2 ani. „Ne imaginam că va fi o fetiță”

.

Larisa Udilă (27 de ani) a dezvăluit în mediul online că a pierdut cea de-a doua sarcină. După această încercare grea, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a transmis un mesaj de încurajare și susținere tuturor femeilor care au experimentat pierderea unei sarcini.

Larisa Udilă a pierdut a doua sarcină. „Realitatea ne surprinde uneori”

Larisa Udilă și soțul ei, Alexandru Ogică, formează un cuplu din anul 2014 și s-au căsătorit în iunie 2021. Împreună au un băiețel, Milan, născut în august 2021. Larisa și Alexandru urmau să devină părinți pentru a doua oară. Perechea își imagina că va avea o fetiță, înainte să afle, la un control de rutină, vestea că inima bebelușului lor nu mai bătea.

Pe Instagram, Larisa Udilă a postat o scrisoare dedicată tuturor femeilor care au trecut prin pierderea unei sarcini. Modelul în vârstă de 27 de ani și-a povestit experiența și ceea ce a învățat din ea.

„Cu toții am fost copleșiți de bucurie când am aflat că urmează să mai vină un bebe. Sincer, nu mă așteptam și nici nu plănuisem acest lucru. A fost ca un dar de la Dumnezeu, o adevărată minune și o lecție de viață. Când te simți sănătos tun, nu iei în calcul că se poate întâmpla ceva. Însă realitatea ne surprinde uneori”, așa și-a început Larisa Udilă scrisoarea.

Citește și: Larisa Udilă, criticată pentru că a devenit mamă la o vârstă „prea fragedă”. Ce reacție a avut vedeta

„Am avut o sarcină toxică”

Ulterior, Larisa și-a explicat absența de pe rețelele sociale din ultimele luni. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a spus că a avut o sarcină toxică.

„În ultimele luni am fost absentă și foarte schimbată, deoarece am avut o sarcină toxică. Vomitam de când mă trezeam și până adormeam, fără oprire. Cu toate acestea, începusem să îmbrățișez această sarcină și ne consideram cei mai binecuvântați oameni de pe pământ. Ne imaginam că va fi o fetiță, căutam nume și eram în căutarea disperată a unei case mai mari”, a mai povestit modelul, pe Instagram.

Larisa a aflat la un control de rutină că inima bebelușului ei nu mai bătea. Alături de ea erau atât soțul ei, cât și fiul lor, Milan. Larisa a postat o filmare surprinsă chiar înaintea controlului la care a aflat că a pierdut copilul. Modelul a postat și o fotografie cu Milan plângând, ca reacție la lacrimile ei, și mai multe filmări de când i-a anunțat pe cei dragi că urma să devină mamă din nou.

„La ultimul control, însă, am aflat că inimioara micuțului nostru nu mai bătea. În ultimul video, ne vedeți cât de fericiți eram pe drum spre acest control, iar în ultima poză puteți vedea reacția lui Milan când m-a văzut plângând. Atât de bun și înțelegător este, că nici măcar nu a mai pomenit de bebelușul care urma să vină dupa acest control”, a mai scris Larisa în mediul online.

Citește și: Cum a slăbit Larisa Udilă 30 de kilograme

„Cred cu tărie că nimic nu este întâmplător”

După ce a asimilat cele întâmplate, Larisa Udilă a ajuns la concluzia că nimic nu este întâmplător și este convinsă că Dumnezeu a avut un motiv pentru care i-a oferit această încercare grea. Modelul s-a împăcat cu experiența și a decis să împărtășească lucrurile pe care le-a învățat comunității sale online.

„Cred cu tărie că nimic nu este întâmplător. Dumnezeu a avut un motiv pentru care ne-a oferit această încercare. Cu timpul, m-am împăcat cu ideea și vreau să împărtășesc cu voi lecțiile pe care le-am învățat”, a scris Larisa pe Instagram.

Citește și: Cât le-au costat pe Nicole Cherry și Larisa Udilă biletele la concertul lui Beyonce din Polonia. Au stat în primele rânduri

Ce a învățat Larisa Udilă din această experiență

În primul rând, Larisa le sfătuiește pe viitoarele mămici să nu vorbească despre sarcină înainte de perioada critică din primul trimestru.

„Fiecare întrebare despre «cum este graviduța?» va fi ca un cuțit în inimă”, a explicat.

În al doilea rând, modelul este convins că noi, oamenii, suntem construiți să înfruntăm orice provocare. În plus, Larisa este de părere că femeile sunt cele mai puternice ființe de pe pământ.

„În prima săptămână, m-am simțit distrusă și mă învinuiam pentru tot. Astăzi, cu mâna pe inimă, pot spune că noi, femeile, suntem cele mai puternice ființe de pe pământ, capabile să trecem prin situații atât de dureroase”, a completat.

Nu în ultimul rând, Larisa Udilă a spus că se înclină în fața femeilor care încă nu au un copil, dar au trecut sau trec printr-o astfel de pierdere.

„Mi-am dat seama cât de mult poate ameliora durerea atunci când copilul meu mă strânge în brațe. Voi sunteți adevărate eroine și nu trebuie să vă pierdeți niciodată credința și puterea!”, a încheiat modelul.

Val de mesaje de susținere pentru model

Secțiunea de comentarii a postării a fost împânzită cu mesaje de susținere. Printre cei care i-au transmis Larisei gânduri bune s-au numărat și Alina Ceușan, Vlăduța Lupău și Adelina Pestrițu.

„Îmi pare rău Larisa, sper să aveți puterea de a trece ușor peste o astfel de veste. Se spune că lucrurile se întâmplă cu un motiv, oricât de greu ar fi acum, eu cred că e o lecție… a suflețelului care a venit, a stat puțin și mai apoi a plecat, poate a voastră”, a comentat Alina Ceușan.

„Putere, Larisa! Dumnezeu știe de ce a fost așa și ce urmează. Credeți doar!”, a scris Vlăduța Lupău.

„Lari… Dumnezeu să vă ocrotească pe toți și să vă dea putere! Suntem alături de voi!”, a fost mesajul Adelinei Pestrițu.

Foto: Instagram/@larisaudila

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton