La 84 de ani, Chuck Norris sfidează trecerea timpului. Ce mănâncă zilnic pentru a fi într-o formă excepțională. „Simt că am 48 de ani!”

.

Chuck Norris a împlinit 84 de ani și spune că se simte extraordinar de bine, ca la 48 de ani. Legendarul actor este într-o formă fizică de zile mari și este încă foarte activ și plin de energie. Care să fie secretele lui?

Chuck Norris, într-o formă fizică excepțională la 84 de ani

Chuck Norris a publicat în mediul online un clip video în care arată cum își face antrenamentele, lovind într-un sac de box cu energie și determinare.

„Știți, astăzi am 84 de ani, dar simt că am 48 de ani. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți!”, a spus Norris zâmbind. În dreptul postării, actorul le-a mulțumit internauților pentru urările făcute cu ocazia zilei sale de naștere:

“Mă simt bine și rămân activ. Vă mulțumesc tuturor pentru minunatele urări de ziua mea. Fiți binecuvântați!”

Chuck Norris are un stil de viață foarte echilibrat și ordonat și respectă anumite reguli care îl ajută să fie într-o formă fizică de zile mari.

Antrenamentele zilnice

Chuck se antrenează la sala de fitness patru zile pe săptămână. Acolo face exerciții cu greutăți, folosește bicicleta eliptică, face exerciții cardio, abdominale și nu omite niciodată sesiunile de arte marțiale.

După antrenamentele de arte marțiale, Chuck merge la piscină pentru a se recupera.

Actorul recomandă tuturor să facă exerciții de patru ori pe săptămână timp de cel puțin 20-30 de minute. Acest obicei contribuie la creșterea longevității și prevenirea îmbătrânirii.

Ce mănâncă zilnic Chuck Norris

Nutriția este al doilea factor important atunci când vine vorba rutina anti-îmbătrânire. Chuck mănâncă multe alimente integrale și organice. Deși acestea sunt mai scumpe, el spune că totul trebuie privit ca pe o investiție pe termen lung, pe viață.

Citeşte şi: Chuck Norris acuză companiile de medicamente că i-au otrăvit soția în timpul unui RMN

Citeşte şi: Gena O’Kelley, soția lui Chuck Norris, apariție incendiară în piscină, la 60 de ani. Poza care a adunat peste 70 mii de aprecieri

Citeşte şi: Chuck Norris, revenire spectaculoasă pe marile ecrane, la 83 de ani. Cum arată în prezent legendarul actor

Citeşte şi: Chuck Norris are o fiică dintr-o relație extraconjugală, despre care nu a știut timp de 26 de ani

Superstarul obișnuia să mănânce tot ce voia la 20 de ani – clătite, burgeri, friptură -, dar alimentația lui s-a schimbat complet după 30 de ani, renunțând la astfel de produse care îl fac acum să se simtă lipsit de energie. Când a ajuns la mijlocul vârstei de 30 de ani și a observat că metabolismul i se schimbă și devine mai leneș chiar și după antrenamentele grele, Chuck Norris a decis că trebuie să-și regândească obiceiurile alimentare.

Micul dejun al legendarului Chuck Norris

Chuck spune că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei sale. Îi stimulează metabolismul și energia. Actorul mănâncă proteine ​​cu cereale integrale dimineața. Un exemplu de mic dejun contă în albușuri cu roșii, ceapă cu pâine integrală. Uneori, alege fulgii de ovăz cu stafide si banane. Sau o băutură proteică făcută din suc de afine și portocale, banane, nectarine sau piersici, cu pudră de proteine ​​și gheață. Dar sunt și dimineți în care mănâncă preparatul favorit al lui Elvis Presley – un sandviș făcut cu pâine cu cereale, unt de arahide și banana.

Masa de prânz

La prânz, Chuck mănâncă curcan sau pește cu legume. A încetat acum mulți ani să mai consume carne roșie, uleiuri procesate și grăsimi animale. Dacă nu are timp de masa de prânz, își face un sendviș cu avocado, pâine cu cereale integrale și, opțional, carne de curcan.

Ce mănâncă la cină Chuck Norris

Chuck Norris ia masa de seară nu mai târziu de ora 18:00. Și evită carbohidrații seara. Făcând acest lucru, reușește să-și mențină aceeași greutate, poate dormi mai bine și a doua zi se simte plin de energie. Chuck Norris este de părere că mâncatul după ora 22 ne face să ne trezim mai obosiți a doua zi.

Pentru masa de seară, actorul optează pentru legume verzi cu piept de pui copt, fără piele. Sau somon crescut în aer liber, cu cartofi roșii la cuptor sau cu orez brun.

Recomandările lui Chuck Norris pentru o viață lungă și sănătoasă

  • Renunță la zahărul alb și înlocuiește-l cu îndulcitor din Stevia.
  • Bea multa apă. Trebuie să ai o sticlă cu apă cu tine, oriunde ai merge.
  • Apelează la fructe și legume proaspete când simți nevoia să ronțăi ceva între mese.
  • Fă cât mai multă mișcare zilnic.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton