Kadri, fiul Danei Nălbaru și a lui Dragoș Bucur, surprins manevrând excavatorul la 9 ani. „După ce a terminat meditațiile la chimie!”

.

Fiului Danei Nălbaru și a lui Dragoș Bucur îi place de minune viața în mediul rural și se implică activ în multe treburi gospodărești, chiar și în cele mai complexe, dedicate adulților.

Kadri, surprins în timp ce învăța cum să folosească excavatorul la 9 ani

Kadri, fiul în vârstă de 9 ani al celebrului cuplu, se bucură din plin de viața la țară și pe lângă activitățile educaționale își umple timpul și cu experimentatul diverselor activități gospodărești. Într-o postare recentă pe pagina de Instagram a celor două vedete, intitulată sugetiv „Bucurii la țară”, a apărut un clip video în care micuțul Kadri apare într-un excavator și încearcă să-l folosească la îndrumarea tatălui său.

Băiatul a fost filmat acționând utilajul la indicațiile lui Dragoș Bucur.

„După ce a terminat meditațiile la chimie, a trecut la chestiuni mai dificile” – este mesajul postat în dreptul clipului fiul Danei Nălbaru și a lui Dragoș Bucur în timp ce încearcă să învețe cum se folosește excavatorul.

Kadri a reușit din prima să ducă la bun sfârșit operațiunea de ridicare a pământului cu ajutorul cupei metalice a utilajului și s-a bucurat din plin de realizare.

Vezi în GALERIA FOTO imagini cu Kadri în timp ce acționa excavatorul.

Kadri face meditații la chimie de la 7 ani

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur mai au două fete – Sofia, în vârstă de 17 ani și Roxana, de 12 ani. Toți trei învață în sistem homeschooling, iar Kadri studiază chimia de la 7 ani.

Citeşte şi: Dana Nălbaru și Dragoș Bucur și-au făcut casă la țară. Cum arată gospodăria de care se ocupă

Citeşte şi: Dana Nălbaru, despre pocăință și renunțarea la viața publică: „La 33 de ani m-am botezat” / Video

Citeşte şi: Afacerea cu care Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au dat lovitura. „Am investit foarte mult suflet și pasiune!”

Citeşte şi: Ce mari s-au făcut copiii Danei Nălbaru și a lui Dragoș Bucur! Cum au fost surprinși în grădină Kadri și Roxana

„Băiețelul meu este foarte tare. Are 7 ani și jumătate. I-am căutat profesor de fizică-chimie și i-am găsit, însă nu au rezonat. Băiețelul meu este deosebit. Sunt fericită că mi l-a dat Dumnezeu și învăț mereu lucruri de la el. Toți copiii mei sunt diferiți, Sofia, Roxana, Kadri. Fiecare are ceva special, dar Kadri, fiind atât de inteligent, este o provocare. Mereu vrea să învețe ceva nou și atunci ne provoacă și pe mine, și pe Dragoș. Știe fizică, chimie. E un copil tare de tot” – spuena Dana Nălbaru, în urmă cu doi ani.

Dragoș Bucur despre homeschooling: „Este mult mai simplu decât vă închipuiți1”

Despre homeschooling, Dragoș Bucur spunea anul trecut că este o modalitate foarte bună de educație pentru copiii lor.

“Sunt mult mai mulți oameni care își educă copiii în homeschooling decât crezi. Și atunci erau. Sofia are 17 ani și a început homeschooling-ul când avea 9 sau 10. Erau mulți și atunci, dar nu se vorbea pentru că nu apăruse cineva – persoană publică despre care să se și știe. Este mult mai simplu decât vă închipuiți. Este mult mai normal după ce te obișnuiești. Părerea mea este că dacă părinții au timp la dispoziție este mult mai bine pentru relația dintre ei și copii.” – i-a explicat Dragoș Bucur lui Cătălin Măruță, în cadrul podcastului Acasă la Măruță.

Tot atunci, actroul a mai explicat că prin homescholing se creează o legătură aparte, foarte puernică între părinte și copil.

“Homeschooling înseamnă lipsa unui sistem așa cum vă închipuiți voi ceilalți care sunteți copii în sistem. Toată lumea mă întreabă – Păi și cum faci lecțiile, de la 3 la 6? Sofia se trezește la 5.30 dimineața ca să se ducă la antrenament. Face BJJ –  brazilain jiu jitsu. Ea alege să se trezească așa, ca să se ducă cu autobuzul la antrenamente. Poți să alegi să aibă o programă. Sofia are o programă. Este înscrisă la o școală acreditată. Dă examene semestrial, are examen la final.

Trebuie să ia niște credite ca să poată merge mai departe. Școala este recunoscută inclusiv în România. Așa e și cu Roxana și cu Kadri. Dar îți trebuie timp. Așa cum ai grijă de copilul tău până la 6 ani până îl dai la școală, așa îi acorzi timp și în continuare.” – a mai spus actorul.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton