Iulia Vântur și Salman Khan, apariție de senzație la petrecerea de dinaintea nunții lui Anant Ambani. Cum au fost filmați pe ringul de dans

.

Iulia Vântur și Salman Khan au atras atenția tuturor la petrecerea de dinaintea nunții anului din India. Anant Ambani, fiul celui mai bogat afacerist din Asia, Mukesh Ambani, și Radhika Merchant, fiica unui magnat din domeniul farmaceutic se căsătoresc la mijlocul lui iulie.

Iulia Vântur și Salman Khan, apariție de senzație la petrecerea de dinaintea nunții lui Anant Ambani

Festivitățile de dinaintea celei mai așteptate nunți din India au început deja în acest weekend, când a fost organizată o petrecere unde atmosfera a fost întreținută de Justin Bieber și multe alte vedete locale.

De la eveniment nu puteau lipsi Iulia Vântur și Salam Khan, care aufăcut furori pe ringul de dans, distrându-se alături de ceilalți invitați. Românca noastră a purtat o rochie elegantă, neagră, decoltată și mulată și a dansat împreună cu toți cei prezenți acolo pe ritmuri indiene. În preajma Iuliei, dar fără a fi prea aproape de ea, s-a aflat Salman Khan. Actorul s-a îmbrăcat casual, într-un tricou strâmt, închis la culoare și o pereche de pantaloni asortați. Evenimentul a fost filmat, iar imaginile au fost distribuite pe rețelele de socializare.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Nunta lui Anant cu Radhika va avea loc între 12 și 14 iulie, în Mumbai, în casa părinților viitorului mire, Mukesh și Nita Ambani – o reședință de 27 de etaje numită Antilia. O petrecere grandioasă va avea loc și Jio World Convention Centre, un local spectaculos deținut de familie, cu o capacitate de peste 16.000 de oameni.

Citeşte şi: Iulia Vântur, singură de Paşte! Vedeta a petrecut de sărbători fară Salman Khan

Citeşte şi: Iulia Vântur, dezvăluiri despre relația cu Salman Khan: „Este scutul meu”. Cum e strigată de fanii actorului

Citeşte şi: De ce nu l-a însoțit Iulia Vântur pe Salman Khan la petrecerea miliardarului Anant Ambani. Artista a plecat din India în timpul evenimentului

Citeşte şi: Cu ce bărbaţi celebri s-a iubit Iulia Vântur înainte de Salman Khan. De ce s-a despărţit de Marius Moga şi Bogdan Vlădău

Salman Khan, singur la petrecerea de anunțare a nunții lui Anant Ambani



În primăvară, familia celui mai bogat afacerist din Asia a mai organizat o petrecere ce s-a întins pe trei zile pentru a anunța nunta care va avea loc acum. La momentul respectiv, Iulia Vântur se afla în România pentru a-și vizita familia, așa că a lipsit de la spectaculosul eveniment.

“Anant teste un tip foarte fain, e un tip cu picioarele pe pământ. Întregii familii îi pasă și de clasa de jos, ajută foarte mult. El are afaceri peste tot, absolut în orice domeniu. Ajută oamenii. Zilnic, părinții lui semnează cec-uri de zeci de mii, pentru operații de inimi, de ochi” – i-a spus Iulia Vântur lui Cătălin Măruță, acum câteva luni.

Pentru că Salman Khan s-a dus la petrecerea din primăvară fără Iulia Vântur, au început să apară zvonuri cum că ar fi vorba de o despărțire între ei. Dar vedeta noastră a infirmat, într-un mod subtil, că ar fi probleme între ea și superstarul de la Bollywood.

“Îți dai seama că s-au obișnuit oamenii de acum. De fiecare dată când vin în România mi se spune că m-am despărțit. Chiar nu am voie să vin în țara mea, nu am voie să vin să o văd pe mama, să îl văd pe tata? Ce să facem? Asta este. Ne-am obișnuit (n.r. – cu zvonurile), suntem în vizorul public”  – a precizat atunci Iulia Vântur.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton