Iulia Sabbagh, apariție incendiară în costum de baie. Soția lui Christian Sabbagh atrage toate privirile când merge la piscină / Foto

.

Iulia Sabbagh și-a surprins fanii din mediul online cu o serie de fotografii incendiare din vacanță, în care apare în costum de baie. În vârstă de 33 de ani, soția lui Christian Sabbagh (52 de ani) și-a etalat silueta impecabilă la piscină.

Iulia Sabbagh, apariție incendiară în costum de baie

Iulia Sabbagh și familia au fost de mai multe ori la mare vara aceasta, pe litoralul românesc, pentru a se bucura de liniște, relaxare și soare. Soția jurnalistului și prezentatorului de știri de la Kanal D, Christian Sabbagh, este mereu activă în mediul online și le-a împărtășit urmăritorilor ei din spațiul virtual o fotografie în care apare la piscină într-un costum de baie animal print dintr-o piesă, dar decupat în zona abdomenului. Într-o altă imagine, Iulia Sabbagh a fost surprinsă stând pe marginea unui jacuzzi, în același costum, cu un pahar de șampanie în mână. Soția lui Sabbagh este într-o formă fizică de zile mari, iar cei care au văzut pozele nu au putut să nu remarce acest lucru, complimentând-o.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă fiul cel mic al lui Christian Sabbagh

Christian Sabbagh și Iulia sunt căsătoriți din 2017 și au împreună doi copii – o fetiță, Anais (7 ani) și un băiat, Georges (5 ani). Jurnalistul mai are doi copii din fosta căsnicie, Yasmine și Edi.

Din păcate, Georges a fost diagnosticat cu tulburare de spectru autist, problemă despre care atât jurnalistul au vorbit deschis în public.

„Autismul nu este o boală sau o epidemie. Este de fapt foarte subdiagnosticat. De asemenea, nu este neapărat un lucru rău. Autiștii duc lupte ca noi toți ceilalți, dar multe dintre ele provin de la oameni intoleranți sau locuri care nu sunt proiectate pentru ei. Persoanele cu autism fac lucruri grozave în fiecare zi!” – a transmis Iulia Sabbagh pe Instagram acum ceva vreme.

Citeşte şi: Cu ce se confruntă Christian Sabbagh după ce el și soția au vorbit despre afecțiunea fiului: „Autismul nu este o boală sau o epidemie”

Citeşte şi: Cu ce se confruntă Christian Sabbagh după ce el și soția au vorbit despre afecțiunea fiului: „Autismul nu este o boală sau o epidemie”

Citeşte şi: Christian Sabbagh dezvăluie provocările vieții cu 4 copii: „Degeaba faci pe jandarmul, dacă nu ai pus fundația unei dezvoltări sănătoase” / Exclusiv

Citeşte şi: Christian Sabbagh, despre viața din spatele știrilor și lupta pentru fiul diagnosticat cu autism: „Terapia necesită timp, răbdare și foarte mulți bani” / Exclusiv

Christian Sabbagh a anunțat anul trecut că fiul său face terapie, dar întregul proces necesită timp, răbdare și foarte mulți bani.

„Cred că am aplicat toate terapiile existente pentru tulburările din spectrul autist. Dar copiii sunt diferiți și o terapie care dă rezultate într-un caz poate fi ineficientă în altul. Acum avem o nouă echipă de terapeuți și se pare că suntem pe drumul cel bun. Dar terapia necesită timp, răbdare și foarte mulți bani, iar evoluția o vezi în timp.

[Terapiile sunt] extrem de costisitoare. Un proces terapeutic în aceste cazuri depășește câteva mii de lei lunar, depinde de câte ședințe are nevoie copilul. Ajutorul oferit de stat este mic comparativ cu nevoile unei familii care se confruntă cu o asemenea încercare” – ne-a declarat jurnalistul, în exclusivitate în primăvara anului trecut.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton