Iulia Albu și Mike, noi detalii despre despărțirea după America Express 2023: „Ne-am împăcat în pat” / Video

.

Iulia Albu și Mihai Alexandru Iacob alias Mike au făcut echipă la America Express 2023. După încheierea filmărilor, cuplul a fost despărțit timp de o lună și jumătate. Într-un podcast recent, Iulia și Mike au oferit detalii despre perioada în care au fost separați.

Invitați în podcastul „La Țocii”, găzduit de Romică și Cătălin Țociu, la rândul lor concurenți la America Express 2023, Iulia și Mike au vorbit, printre multe altele, și despre despărțirea lor după întoarcerea de la filmările reality show-ului de la Antena 1.

De ce s-au despărțit Iulia Albu și Mike: „Nu cred că ne-a separat America Express”

Mike și Iulia Albu au luat o pauză de o lună și jumătate de la relația lor de aproximativ șase ani. Potrivit stilistei, ea și Mike erau aproape despărțiți dinainte de a începe filmările emisiunii.

„O iubesc pe Iulia și nu cred că America Express și nicio altă experiență ar fi putut să ne dezbine, cu toate că am avut un moment în care am fost separați. Nu cred că ne-a separat America Express. Cred că ne-a separat bunul simț și un moment… de repaus. Am avut amândoi un moment de introspecție. Eu mi-am luat perna și am plecat”, a spus Mike, în podcastul „La Țocii”.

Citește și: „O experiență pe care nu o poți cumpăra”. Ce a însemnat pentru Iulia Albu și Mike participarea la America Express

Citește și: Cum a reacționat Mihai Albu când a aflat că fosta soție participă la America Express. Iulia Albu pleacă în aventură împreună cu iubitul

Iulia Albu: „Am fost supărați mult timp”

Mike a declanșat o revoltă în mediul online din cauza felului în care și-a tratat partenera de viață la filmările America Express 2023. În urma valului de comentarii negative de pe rețelele sociale, bărbatul și-a cerut iertare public față de Iulia.

„Era cu «Amin», era cu parastas atunci. Ne-am împăcat într-o secundă. Am fost supărați mult timp, dar la un moment dat… A fost așa obositor, a trebuit să redecorez toată terasa că m-am plictisit singură. Mi-am luat tuia. Nu mai era el să-mi gătească și să aibă grijă de mine, dar nu doar asta”, a declarat și Iulia Albu, pentru sursa citată.

Citește și: Iulia Albu, urare dulce-amară pentru ziua de naștere a iubitului ei, Mike: „Retrăirea America Express este o provocare”

Citește și: Cine este Mike de la America Express 2023. S-a mutat din Anglia în România pentru Iulia Albu

Mike: „Ne-am împăcat în pat”

Iulia Albu și Mike s-au cunoscut printr-o prietenă comună, după divorțul stilistei de primul soț, Mihai Albu. Prima întâlnire a fost, însă, un eșec. Atât Iulia, cât și Mike s-au considerat unul pe celălalt aroganți. Cu toate acestea, două luni mai târziu, Mike i-a propus Iuliei să se revadă. A doua întâlnire a fost un succes, iar de atunci formează un cuplu.

„Ne-am împăcat în pat, pur și simplu. M-a sunat într-o zi că are nevoie să mute ceva în dormitor”, a mai spus Mike. „Îți dai seama ce scuză penibilă (râde)”, a completat Iulia. „Bineînțeles că am mers să mut ceva în dormitor și am dărâmat totul. Asta a fost și ne-am împăcat”, a încheiat Mike.

Citește și: Ce o oprește pe Iulia Albu să devină mamă pentru a doua oară. „Îmi doresc un copil, dar…”

Citește și: Iulia Albu își dorește să adopte un copil: „Idealul meu ar fi să am trei copii”

Mike s-a întors din Londra în România pentru Iulia Albu

Când s-au cunoscut, Mike era stabilit de mai mulți ani la Londra, unde a studiat vioara, datorită unei burse. Din cauza unei probleme la umăr, însă, Mike a fost obligat să renunțe la pasiunea lui. După ce a cunoscut-o pe Iulia, Mike s-a reîntors în țară. În prezent, bărbatul lucrează în Publicitate și Marketing. Totodată, Mike lucrează alături de Iulia Albu. La America Express 2023, perechea a dezvăluit că Mike mai este și instructor auto.

Mike, relație specială cu fiica Iuliei Albu

Din căsnicia cu Mihai Albu, Iulia are o fiică, Mikaela Ioana, în vârstă de 14 ani. În primăvara anului trecut, stilista mărturisea că Mike și Mikaela au o relație specială și că el este cel care a învățat-o să treacă strada singură, cel care vorbește zi de zi cu ea în limba engleză și cel care iese cu ea la plimbare cu rolele sau bicicleta, printre multe altele.

Foto: Captură YouTube/La Țocii; Instagram/Iulia Albu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton