Iulia Albu, emoții pentru fiica ei, Mikaela, înainte de Evaluarea Națională: „Este un copil minunat, care îmi pune problemele corecte la momentele cele mai nepotrivite” / Exclusiv

.

Iulia Albu (42 de ani) are o fiică, Mikaela Ioana Albu, în vârstă de 14 ani, care va susține examenul de Evaluare Națională în doar câteva zile. După ce și-a impresionat prietenii cu o apariție vestimentară de excepție la banchetul de final de clasa a VIII-a, Mikaela se pregătește pentru admiterea la liceu. Pentru Unica.ro, Iulia Albu a dezvăluit cum navighează provocările rolului de mamă a unei adolescente, dar și ce carieră își dorește pentru fiica ei.

Iulia Albu are emoții pentru fiica ei, Mikaela, înainte de Evaluarea Națională

Mikaela Ioana Albu este fiica Iuliei Albu din fostul mariaj al fashion editorului cu Mihai Albu (61 de ani). Iulia și Mihai Albu au divorțat în anul 2013 și au custodie comună, cu domiciliul Mikaelei stabilit la mama ei. În mai, creatorul de pantofi a anunțat că a fost diagnosticat cu cancer de prostată. A fost operat în urmă cu mai bine de o lună, iar în prezent se află sub supravegherea medicilor. Alături de designer sunt actuala iubită, Elena Nechifor, fosta soție, Iulia Albu, și fiica lor, Mikaela. Înainte ca Mihai Albu să-și anunțe diagnosticul, Iulia Albu ne-a oferit câteva detalii despre această etapă din creșterea Mikaelei.

„Fiica mea are 14 ani și se pregătește de examen la liceu. Este foarte dificil să stai în casă cu un adolescent care are tot felul de drame existențiale. Acum o înțeleg pe mama. Mama, te înțeleg perfect! Dar este un copil minunat, ca toți copiii din lumea asta. Și ăsta este textul tuturor mămicilor din lumea asta. Este un copil minunat care îmi pune problemele corecte la momentele cele mai nepotrivite (zâmbește)”, a spus Iulia Albu, pentru Unica.ro.

Fashion editorul, care în prezent filmează un nou sezon de „Splash! Vedete la apă”, ne-a mărturisit că da, are emoții pentru examenul de Evaluare Națională pe care fiica ei îl va susține în doar câteva zile.

„Da, am emoții pentru ea, pentru examenul ei. Am emoții în fiecare zi când pleacă de acasă și până se întoarce. Pentru că asta înseamnă să fii părinte”, ne-a spus Iulia Albu.

Citește și: Iulia Albu, dezvăluiri despre logodna cu iubitul ei, Mike: „Am decis să nu accept cereri în căsătorie” / Exclusiv

Ce carieră își dorește Iulia Albu pentru fiica ei

Mikaela Albu a moștenit pasiunea părinților ei pentru modă. Pentru fiica ei, Iulia își dorește o carieră care să-i aducă satisfacție, dar care să-i și permită să se bucure de viață.

„Ei place foarte mult acest domeniu. Eu aș dori să nu urmeze chiar același drum pe care l-am urmat eu, pentru că eu a trebuit să fac două facultăți până mi-am dat seama ce mi se potrivește. Și era să fac trei, dar m-am oprit la timp. (râde) Aș dori să facă din prima lucrul care o pasionază cel mai mult. Vom vedea care va fi acela. Este talentată în multe domenii, dar cred că este important să alegi o profesie care să-ți lase timpul să și trăiești”, a spus Iulia Albu, pentru Unica.ro.

Citește și: Iulia Albu și Mike, detalii neștiute despre prima întâlnire: „A stat cu Mikaela vreo două ore” / Exclusiv

Cine i-a fost alături Iuliei Albu după divorțul de Mihai Albu: „A fost singura persoană care a crezut în mine”

După terminarea liceului, Iulia Albu a urmat Facultatea de Drept, încurajată de părinți în această direcție. A profesat timp de șase ani în avocatură, însă pasiunea ei a fost dintotdeauna moda. Și-a urmat visul după divorțul de Mihai Albu, cu ajutorul unei mătuși.

„La începutul carierei mele în modă a fost foarte importantă mătușa mea, care a fost singura persoană care a crezut în mine. În momentul în care am divorțat nu eram într-o situație financiară roz, iar persoana care mi-a trimis banii necesari, cei 800 de lei, ca să-mi cumpăr trusa de desen cu care am dat examenul la UNArte, a fost mătușa mea”, ne-a povestit Iulia Albu.

Citește și: Cum se înțeleg Iulia Albu și mama lui Mike. Criticul de modă, declarații în lacrimi despre părinții ei, la America Express

„Sfatul cel mai bun ar fi să nu uiți de numărul 1. Numărul 1 ești tu”

În continuarea discuției noastre, am întrebat-o pe Iulia și dacă există vreun sfat anume pe care l-a primit și de care ține cont întotdeauna.

„Cred că eu sunt foarte bună la a-i sfătui pe alții. Sigur că știu, teoretic, toate sfaturile bune din acest univers. Am o problemă cu aplicarea lor. Sfatul cel mai bun ar fi întotdeauna să nu uiți de numărul 1. Numărul 1 ești tu. Numărul 1 nu este nimeni altcineva. Bine, când ai un copil, numărul 1 este copilul, dar nu vorbim de această situație. Poți să-ți iubești iubitul, poți să-ți iubești familia, dar întotdeauna trebuie să ai grijă de tine și să fii tu bine cu tine. Eu sunt bine cu mine, deci înseamnă că măcar pe ăsta l-am urmat. L-am urmat întotdeauna. De aceea suntem în formula de astăzi”, a mărturisit Iulia Albu, pentru Unica.ro.

Foto: Instagram

Imagine: Ada Cheroiu

Montaj: Răzvan Stamatiu

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton