Iulia Albu, dezvăluiri despre logodna cu iubitul ei, Mike: „Am decis să nu accept cereri în căsătorie” / Exclusiv

.

Iulia Albu (42 de ani) se pregătește pentru un nou proiect în televiziune, după participarea la „America Express” alături de iubitul ei, Mihai Alexandru Iacob, cunoscut publicului drept Mike. Fashion editorul ne-a dezvăluit cum s-a schimbat relația dintre ea și Mike după filmările proiectului de la Antena 1 și de ce a decis să nu mai accepte nicio cerere în căsătorie lansată partener.

Iulia Albu a spus că nu mai acceptă cereri în căsătorie de la iubit după întoarcerea lor de la „America Express”

Iulia Albu și Mihai Alexandru Iacob (Mike) formează un cuplu de aproximativ 8 ani după ce s-au cunoscut prin intermediul unei prietene comune. Deși prima lor întâlnire a fost un eșec, perechea și-a dat o a doua șansă, în cele din urmă devenind cuplul solid de astăzi. Pentru Unica.ro, fosta concurentă de la „America Express” ne-a dezvăluit ce a învățat datorită terapiei de cuplu, dar și de ce nu mai acceptă cereri în căsătorie după competiția de la Antena 1.

Când ne-am întâlnit cu ea, Iulia Albu se pregătea pentru un nou proiect la Antena 1. Contractual însă, fashion editorul nu ne-a putut oferi mai multe detalii atunci. Între timp am aflat că era vorba despre cel mai nou sezon „Splash! Vedete la apă”, care are premiera sâmbătă, 29 iunie. Iulia ne-a spus, în schimb, ce sfat are pentru concurenții noului sezon „Asia Express”, care va începe în lunile următoare.

„Aș fi avut înainte să plece de acasă să nu plece cu iubiții, iubitele, soții sau soțiile. (râde) Dar unii se prefac bine în show-ul ăsta, spre deosebire de alții, așa că există întotdeauna șanse. Cred că cel mai important sfat pe care-l poate da cineva este să încerce să se bucure cât mai mult de experiență și să ignore complet camerele”, a spus Iulia Albu, pentru Unica.ro.

Citește și: Iulia Albu și Mike, detalii neștiute despre prima întâlnire: „A stat cu Mikaela vreo două ore” / Exclusiv

„La noi handicapul a fost permanent, din cauza problemelor de cuplu”

Dintre toate proiectele de televiziune din care a făcut parte până acum, „America Express” a fost de departe cel mai provocator, cu toate că și emisiunea „Dancing on Ice: Vis în doi” a scos-o din zona ei de comfort.

„Cel mai provocator cu siguranță a fost America Express, pentru că, în general în acest show, ai momente în care îți vine câte un handicap. La noi handicapul a fost permanent, din cauza problemelor de cuplu pe care le-am avut, dar cumva nu am simțit dificil show-ul în sine. Deși pentru multă lume, într-adevăr, este greu să doarmă pe unde apucă, să mănânce azi da, mâine pa. Dar simpla realitate este că eu am savurat acest show cu tot ceea ce înseamnă el și aceste situații chiar nu mi s-au părut atât de greu de depășit”, ne-a povestit Iulia Albu.

Citește și: Cum se înțeleg Iulia Albu și mama lui Mike. Criticul de modă, declarații în lacrimi despre părinții ei, la America Express

Iulia Albu și iubitul ei au făcut terapie de cuplu

Iulia Albu și iubitul ei, Mike, au făcut doar câteva ședințe de terapie de cuplu. A fost o experiență care, la fel ca „America Express” și ca viața lor împreună de până acum, le-a arătat că acum pot face față mai bine anumitor momente dificile.

„Noi n-am făcut, de fapt, terapie de cuplu decât vreo trei ședințe, dar ne-am distrat foarte tare cu acele filmări care văd că au devenit istorie deja. Noi am învățat foarte mult unul despre celălalt după show, într-adevăr, deși eram de foarte mult timp împreună. Și ce pot să spun cu siguranță este că show-ul ăsta și viața până acum ne-a demonstrat că, indiferent dacă vom merge pe același drum sau pe drumuri separate, acum putem să facem altfel față anumitor situații”, a spus Iulia Albu, pentru Unica.ro.

Citește și: Iulia Albu și Mike, noi detalii despre despărțirea după America Express 2023: „Ne-am împăcat în pat” / Video

De ce nu mai acceptă Iulia Albu să fie cerută în căsătorie

În martie 2018, Iulia Albu dezvăluia pentru WOWbiz că ea și Mike s-au logodit. „Nu mai este doar iubitul meu. Mihai este logodnicul meu. Nu am primit încă inelul”, spunea fosta jurată de la „Bravo, ai stil!” atunci. După experiența de la „America Express”, Iulia spune că nu mai acceptă cereri în căsătorie.

„Nu este un inel de logodnă. Am devenit foarte mofturoasă după ce am venit din America Express și am decis să nu accept cereri în căsătorie doi ani de acum acolo, până îmi așez capul la loc. Mai vedem la momentul potrivit. Mai sunt multe lucruri de făcut, încât sincer nu este o prioritate pentru mine”, a spus Iulia Albu, pentru Unica.ro.

Citește și: Cine este Mike de la America Express 2023. S-a mutat din Anglia în România pentru Iulia Albu

Iuliei Albu i-ar plăcea să prezinte emisiunea „Asia Express”

Iulia Albu ne-a mai dezvăluit și că i-ar plăcea să prezinte o emisiune, în special proiectul „Asia Express”.

„Televiziunea este viața mea și va fi mereu. Televiziunea live este viața mea și va fi mereu, chiar dacă acum nu am ocazia să am un asemenea proiect. Dar sper că într-o bună zi se va întoarce această modă a live-urilor și voi putea să fac asta și fără să fiu reporter la știri. Dacă asta va însemna, o voi face și pe asta. (râde).

Să prezint o emisiune… Cred că aș fi bună la asta. Cred că mi-ar plăcea. Mi-ar plăcea să prezint America sau Asia Express. Și cred că aș fi și foarte potrivită pentru asta”, ne-a mai spus fashion editorul.

Foto: Instagram/Iulia Albu

Imagine: Ada Cheroiu

Montaj: Răzvan Stamatiu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton