Iulia Albu, atac la adresa lui Cătălin Măruță pentru filmările cu Eva. „Am fost oripilată! Este îngrijorător!” Ce a deranjat-o

.

Iulia Albu (42 de ani) și-a spus părerea despre alegerea soților Măruță de a-și expune copiii în spațiul public de la o vârstă fragedă.

Criticul de modă are și ea o fată, Mikaela, în vârstă de 14 ani, din fosta relație cu designerul Mihai Albu, însă preferă să nu o expună prea mult în mediul online.

Iulia Albu: „Faptul că a fost distribuită într-un film nu mi se pare o problemă”

Iulia Albu este de părere că fiecare părinte este liber să își “promoveze” copilul așa cum consider, dar ea a ales să o țină pe Mikaela cât mai ferită de ochii publicului pentru ca fata să-și poată trăi copilăria.

“Fiecare își promovează copilul așa cum consideră de cuviință. Faptul că eu nu cred și nu am crezut niciodată în expunerea exagerată a fiicei mele de la vârste fragede, este o alegere personală și atât. Copilăria trebuie trăită la momentul potrivit și, așa cum și eu am avut o copilărie frumoasă și am avut libertatea de a fi copil, mi-am dorit același lucru pentru fiica mea” – a declarat criticul de modă, pentru cancan.ro.

Legat de cel mai dezbătut subiect al momentului, debutul Evei Măruță (8 ani) în film, Iulia Albu a precizat că nu vede nimic rău în a-ți încuraja copilul să se implice într-un asemenea proiect.

„Un copil de 8 ani nu are de ce să fie încurajat să folosească creme de față”

Nemulțumirea criticului a venit după ce Eva a fost filmată, cu o altă ocazie, de tatăl ei, Cătălin Măruță, într-o prezentare pentru rutina de îngrijire a pielii.

“Faptul că a fost distribuită într-un film nu mi se pare o problemă, în sine. Nu este nici primul, nici ultimul copil de vedetă care are anumite oportunități.

Am fost însă oripilată să văd cum acest copil de 8 ani este filmat de tatăl ei în timp ce își face “skin routine”. Și aș vrea să fie foarte clar că așa ceva este îngrijorător. Un copil de 8 ani nu are de ce să fie încurajat să folosească creme de față. Și în niciun caz nu ar trebui sugerat că așa ceva ar fi normal. Această glamourizare a absurdului poate naște monștri. Și cred că există o responsabilitate cel puțin teoretică a celor care orchestrează aceste scene de un ridicol grotesc” – a spus ea, pentru aceeași sursă.

Andra, copleșită de valul de ură venit la adresa Evei

După lansarea în cinematografe a filmului “Tati part-time”, care îi are ca protagoniști pe Eva Măruță și pe actorul Alex Bogdan, publicul s-a împărțit două. Pe de o parte, unii aplaudă talentul micuței Eva, iar pe de alta, o critică pe fată spunând că a ajuns pe marile ecrane doar pentru că este fata unor vedete și condamnă decizia soților Măruță de a o expune la o vârstă atât de mică. Andra, mama Evei, s-a declarat copleșită de valul de ură apărut în online după apariția în film al fiicei sale.

 “Credeam că sunt pregătită pentru orice reacție stârnită de filmul “Tati Part-Time”. Am auzit și am văzut multe în cariera mea de aproape 25 de ani. Dar a fost o avalanșă care m-a copleșit, un amestec de lucruri bune, dar si răutăți care m-au întristat. Ca mamă, cred că toți copiii sunt minunați și merită șanse.

Citeşte şi: A fost o avalanșă care m-a copleșit, răutăți care m-au întristat”. Andra, reacție după ce fiica ei, Eva Măruță, a fost atacată pentru rolul din “Tati Part-Time

Citeşte şi: Cătălin Măruță a răbufnit după ce fiica sa, Eva, a fost criticată pentru rolul din „Tati part-time”. „Suntem datori să reacționăm!”

Citeşte şi: Cum s-a purtat Eva, fata Andrei și a lui Cătălin Măruță, la filmările „Tati part-time”? Ela Crăciun, dezvăluiri neștiute din spatele camerei / Exclusiv

Citeşte şi: De ce nu-și vopsește Iulia Albu părul. „Nu am făcut-o niciodată! Știu, pare greu de crezut…”

Suntem foarte mândri de parcursul Evei în acest film. Este dovada că a învățat de la noi un lucru important: seriozitatea cu care trebuie să te implici în ceea ce îți propui. Ea mereu spune că este „primul” ei film. Timpul va demonstra dacă actoria este drumul ei”, a transmis Andra în mediul online.

Cătălin Măruță: „Doamne, oameni buni! Hai să ne liniștim!”

Cătălin Măruță a sărit și el în apărarea fiicei sale, după reacțiile negative primite, menționând că filmul este o producție privată în care familia lui a investit bani.

„Doamne, oameni buni! Hai să ne liniștim. E un film la cinematograf. Cine vrea să meargă îl vede, cine nu, nu îl vede. Punct. Am văzut azi un comentariu: „Dom’le, a dat Eva casting’. În podcastul pe care l-am făcut aici cu Alex Bogdan, cu BROmania, cu Letiția Roșculeț, a explicat foarte clar. Scenariștii au scris un film cu Alex Bogdan în gând și cu Eva.

E un film privat, e un film în care o persoană privată a investit bani, unde și noi suntem acționari la acest film. Practic, așa a apărut filmul. Nu e nicio justificare, doar că voiam să vă spun. M-a întrebat cineva: Alex Bogdan a dat casting? George Ivașcu de ce apare în film? Că puteau să fie alți actori. E un produs privat. Exact ca și cum voi vreți să faceți ceva și sunt banii voștri, investiția voastră, viziunea voastră”, a reacționat Cătălin Măruță, tot în mediul online.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton