Irinel Columbeanu, schimbare de look după ce s-a întors din SUA. Fostul afacerist a fost să-și viziteze fiica pe banii lui Mr. Pink

.

Irinel Columbeanu (66 de ani) s-a întors recent din Statele Unite ale Americii, unde a fost să-și viziteze fiica, pe Irina (16 ani).

Reîntâlnirea dintre cei doi a fost emoționantă, având în vedere că fostul afacerist nu și-a mai văzut fizic fata de aproape cinci ani, de când ea e stabilită cu mama ei, Monica Gabor (36 de ani), în State. Costurile călătoriei în SUA au fost suportate de partenerul de viață al Monicăi, Mr. Pink, notează cancan.ro.

„A crescut foarte mult de când nu am mai văzut-o!”

„A avut loc (n.r. – întâlnirea cu Irina) în holul hotelului unde locuiesc. Am fost foarte impresionat să constat că a crescut foarte mult de când nu am mai văzut-o, sunt 5 ani de atunci. M-a impresionat faptul că a crescut atât în înălțime, cât și în înțelepciune. Așa mi s-a părut mie”, a declarat Irinel Columbeanu pentru Antena Stars.

Vizita lui Irinel Columbeanu în SUA a durat câteva zile, iar la întoarcerea în România, primul lucru pe care fostul milionar l-a făcut a fost să treacă pe la frizer, pentru o schimbare de look. Irinel a postat pe rețelele de socializare câteva fotografii cu noua înfățișare, după ce s-a tuns. Și pare vizibil schimbat față de cum era în pozele făcute la începutul acestei luni, unde apare tras la față, nebărbierit și cu părul mai lung, pieptănat pe spate.

Vezi în GALERIA FOTO cele mai recente imagini cu Irinel Columbeanu, după întoarcerea din SUA.

„Pe Irina nu am mai văzut-o din data de 5 iulie, 2018”

Fostul afacerist a declarat în urmă cu câteva luni că nu a mai văzut-o pe Irina din 2018. Fata locuiește acum peste Ocean, cu mama ei, cu iubitul acesteia, Mr. Pink și cu băiatul lui.

Pe Irina nu am mai văzut-o din data de 5 iulie, 2018. Sunt aproape cinci ani. Îmi dau seama că sunt niște probleme birocratice care trebuie depășite. Sunt convins că Monica face tot ce poate în acest sens. Și atunci când va rezolva aceste probleme birocratice ce țin de politica Statelor Unite privind administrația pe teritoriul lor, cu aceste lucruri nu e de joacă. Am răbdarea ca ele să se rezolve.

Cel mai important e ca Irina să se poată întoarce pe teritoriul SUA. Și cum sunt un tip destul de calculat, îmi pun astfel de probleme. Și eu când a fost să mă duc la ea, m-am gândit cum să fac ca să pot să mă și întorc. Că am avut intenția să mă duc să o văd în luna ianuarie. Dar nu s-a putut din cauza grevelor care erau pe aeroporturi” – a declarat Columbeanu, tot pentru cancan.ro.

Citeşte şi: Irinel Columbeanu, revedere emoționantă cu fiica lui, Irina, după aproape 5 ani

Citeşte şi: De ce au divorțat, de fapt, Irinel Columbeanu și Monica Gabor: „Orgoliul face multe rele” / VIDEO

Citeşte şi: Irinel Columbeanu are o iubită afaceristă. „A fost dragoste la prima vedere!” Cu cine a plecat în vacanță

Citeşte şi: Imagini rare cu Irina Columbeanu în SUA! Fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu, schimbată total la aproape 15 ani

Irina Columbeanu este pasionată de pictură și a făcut deja primii ei bani din vânzarea unor tablouri.

„Cel mai scump tablou al său s-a vândut cu câteva mii de euro. L-a cumpărat o doamnă din afara țării”, spunea Columbeanu pentru Impact. „Irina are câteva zeci de tablouri, ce pot fi văzute și comandate de pe un cont al său de Instagram. A luat cu ea, în America, toate lucrările pe care le-a făcut înainte de a pleca”, a precizat tatăl Irinei, acum ceva vreme, pentru impact.ro.

„Am fost foarte impresionat să merg cu ea la volan”

În plus, pentru că are 16 ani și este stabilită în SUA, Irina și-a luat deja permisul de conducere și l-a scos pe tatăl ei la o plimbare cu mașina.

„Am fost foarte impresionat să merg cu ea la volan, ca să zic așa, adică ea fiind la volan și eu pe lângă ea. De asemenea, am apreciat faptul că ea conduce foarte bine. Eu i-am spus să nu conducă prea repede, să fie atentă, și am observat că este ajutată de sistemele mașinii pe care o conduce. Am făcut multe drumuri alături de Irina și am observat că se descurcă foarte bine”, a adăugat Columbeanu.

Foto – Facebook / Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton