Iosif Rotariu, declarații tulburătoare la două luni după pierderea soției. „Asta a fost dorința ei!” Prin ce trece fostul fotbalist

.

Iosif Rotariu și-a pierdut soția în urmă cu două luni, la sfârșitul lunii mai, și trece printr-o perioadă extrem, de delicată. Dana Rotariu a murit la 60 de ani, după ce a pierdut lupta cu cancerul.

Iosif Rotariu, declarații tulburătoare la două luni după pierderea soției

Fostul mare internațional nu își poate reveni după decesul soției. Iosif Rotariu a declarat recent că încă mai are tendința să o sune pentru a o anunța că întârzie acasă. Și o visează mereu.

“Îmi este foarte greu, nu am depășit momentul. A trecut prea puțin timp. Sper cu ajutorul lui Dumnezeu să-mi revin. Of, o visez tot timpul… Am și acum tendința să o sun să-i spun că întârzii. Dar nu mai am pe cine. Am copiii mici lângă mine, mă ocup de ei. Asta a și fost dorința soției mele. Mi-a spus înainte să moară să fiu alături de ei. Și asta fac, mă descurc la acest capitol”, a declarat Iosif Rotariu pentru Spynews.

Iosif și Dana Rotariu au patru copii – doi biologici, Romina și Roberto; doi înfiați, Kassandra și Cristian. Cei din urmă au și probleme medicale. Fostul fotbalist și soția sa au fost împreună 40 de ani.

Citeşte şi: Kassandra Rotariu are nevoie de proteze robotizate pentru a-și folosi mâinile. „Să îi pună ca la roboți mânuțe”

Citeşte şi: Kassandra, fiica adoptată de fostul fotbalist Iosif Rotariu, se confruntă cu dureri mari după cele 53 de operații. „Sunt supărat. Nu e ușor!”

Citeşte şi: Cum se simte soția lui Iosif Rotariu după intervenția la colon. „Organismul este destul de slăbit!”

“Roberto este mare, e la casa lui, am rămas cu cei mici, de care am grijă. În sufletul meu e multă durere, am stat o viață lângă Dana. Ea avea 18 ani și eu 21 de ani când ne-am cunoscut. Îmi este greu, foarte greu fără ea”, a mai precizat fostul sportiv.

Dana Rotariu se lupta de câțiva ani cu cancerul

Dana Rotariu a fost diagnosticată în urmă cu câțiva ani cu cancer la colon. Anul trecut, ea a fost operată într-o clinică din Turcia unde i-au fost extirpate două tumori. Dar cancerul a urcat apoi spre plămâni.

„A avut două tumori la colon, pe care le-a extirpat medicul, dar mai are una la ganglionul de la gât și una subraț. Deci nu s-au terminat problemele. A fost o intervenție chirurgicală destul de complicată, care a durat ceva timp, dar s-a încheiat cu bine. Dana acum trebuie să înceapă chimioterapia” – a declarat Iosif Rotariu, anul trecut, pentru gsp.ro.

După extirparea celor două tumori, Dana Rotariu a început tratamentul de chimioterapie tot în Turcia și aceea a fost o perioadă extrem de dificilă pentru soția fostului fotbalist, dar și pentru familia sa.

„Dana a slăbit în ultima perioadă vreo zece kilograme după cele întâmplate. Vă dați seama că nu îi este deloc ușor prin ce trece ea acum. Este la a cincea ședință de chimioterapie, în Turcia, și sunt foarte dure așa că organismul este destul de slăbit. Mai are până la doisprezece până le termină pe toate. Atunci o să vedem cum se simte după rezultatul final. Mai așteptăm.

Acum când merge în Turcia stă câte o săptămână, ne este greu cu toată situația asta, dar nu avem ce face, trebuie să dăm înainte. În prezent are stări de vomă, amețește. De mâncat mănâncă singură, se plimbă prin casă dar efort fizic nu face deloc”, a declarat Iosif Rotariu pentru click.ro.

Dana Rotariu a murit duminică, 26 mai, în somn.

„În somn a murit. Am dormit împreună și pe la 5 m-am trezit și era moartă. Aseară era foarte rău. Ultimele cuvinte ale ei au fost să am grijă de copii” – a spus Iosif Rotariu, după pierderea soției.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton