Ioana Grama, imagini inedite din bucătăria ei spectaculoasă. „Nu cred că mai are nimeni din România!”

.

Ioana Grama a postat pe rețelele de socializare un video în care le arată fanilor bucătăria sa spectaculoasă.

Într-un clip ce durează doar 16 secunde, celebra vloggeriță, îmbrăcată într-o rochie cu umerii lăsați, de culoare bej, le prezintă celor care o urmăresc în mediul online bucătăria în care își bea ea cafeaua dimineața.

“Aștept momentul acesta de multe luni! Poveste: În sfârșit îți poți bea cafeaua în bucătăria la care visai!” – sunt cuvintele care descriu postarea Ioanei Grama.

Vezi în GALERIA FOTO cum arată bucătăria Ioanei Grama.

În înregistrare se poate vedea o bucătărie de dimensiuni generoase, cu parchet de culoare bej și două uși culisante din lemn ce dau impresia unui dulap uriaș. În spatele lor se ascunde mobila de bucătărie: chiuveta, câteva rafturi, etajere și sertare, un loc de depozitare a veselei, toate îmbrăcate în gresie porțelanată Panda Marble. Plita și hota se află în partea cealaltă a camerei, parte care nu face parte din video.

Fanii au fost uimiți să vadă ce bucătărie impresionantă are vloggerița și nu au ezitat să o laude. Mulți au apreciat ideea de a masca zona unde se află chiuveta și blatul de lucru cu uși.

„Ce frumos! E și mai mișto atunci când ai invitați și nu ai spălat vasele, tragi ușile!”

„Nu cred că mai are nimeni din România asemenea bucătărie! Minunată! Să te bucuri de ea!”

„Mi-a adus aminte de copilărie, când aveam musafiri aruncam toată dezordinea în dulap și închideam usile. P.S.: faină ideea!”

„Superb! Ce frumos!”

„Super ideea acestei bucătării!”

Citeşte şi: Cum arată și cât costă casa în care locuiește Andreea Bălan: „E zona foarte bună” / Video

Citeşte şi: Cum arată casa de vacanță a lui Brad Pitt. Valorează 20 milioane dolari și este un adevărat paradis

Citeşte şi: Raluka s-a mutat în casă nouă. Cum arată locuința artistei: „Îmi place tavanul” / Foto

Citeşte şi: Roxana Nemeș și Călin Hagima au investit 1 milion de euro în noua casă. „Am făcut-o verde și smart” / Exclusiv

„Nu știu de ce am impresia că este foarte scumpă! Oricum, este superbă!”

„Atunci când bucătăria ta costă mai mult decât multe dintre apartamentele noastre!”

„Bucătării deosebire am tot văzut, dar ca aceasta… Deci este cea mai tare! Ai făcut cea mai bună alegere!”

„Chiar așteptăm sa văd o bucătărie de genul și la noi.. am văzut o într-un video din afara.. felicitări! Așa îmi doresc si eu!” – sunt doar câteva dintre sutele de comentarii lăsate de fani în dreptul postării.

Clipul a fost apreciat de peste 100 de mii de internauți și distribuit de peste 2700 de ori.

Ioana Grama s-a despărțit de iubitul ei acum aproape doi ani

Ioana și partenerul ei de viață, Alexandru Tăguran, cu care are o fetiță, Ayana (3 ani), au pus capăt relației la sfârșitul lui 2021. Motivul despărțirii nu a fost precizat la momentul respectiv, dar vloggerița a ținut să precizeze că nu s-a pus vreodată problema de infidelitate.

„Vreau să vă anunț că, de ceva vreme. Eu cu Alex nu mai formăm un cuplu, însă formăm o familie pentru tot restul vieții. Am fost bincuvântați cu cel mai minunat copil pentru care suntem recunoscători în fiecare secundă a vieții noastre. A fost o decizie foarte grea și am evitat cât am putut pasul acesta, însă, atunci când simți că ai încercat totul și că nu e nicio cale de întoarcere, înseamnă că cel mai bine este să te oprești. Credem că este cea mai bună decizie, atât pentru sănătatea noastră psihică și emoțională, cât și pentru Ayana.

Nu ne-am certat, nu ne-am înșelat, nu ne urâm. Ne respectăm, ne înțelegem, ne susținem, ne ajutăm unul pe celălalt indiferent de situație și nevoi și, cel mai important, petrecem timp împreună și îi oferim Ayanei toată iubirea și afecțiunea, pentru că ea să se dezvolte în continuare frumos, așa cum a făcut-o până acum. Așa cum până acum v-am împărtășit momente sensibile din relația noastră, am decis că ar fi momentul să știți și acest lucru. Mulțumim pentru înțelegere și am prefera să nu dezvoltăm foarte mult acest subiect”, a transmis Ioana Grama, pe pagina sa de Instagram.

Foto – Instagram / TikTok

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton