Ioana Ginghină, anunț cu doar câteva zile înainte de cununie: „Știu ce înseamnă. Nu vreau să mai fac greșeala asta!”

.

Ioana Ginghină se pregătește pentru cununia civilă cu iubitul ei, Cristi Pitulice, și spune că nu este stresată legat de marele eveniment, deoarece își dorește să fie o mireasă relaxată.

Actrița a mai trecut prin experiența căsătoriei de două ori până acum. Prima oară, s-a măritat cu Daniel Tudorică, pe când avea 21 de ani, iar relația lor a durat până în 2004. Apoi, a urmat căsnicia de 12 ani cu actorul Alexandru Papadopol, cu care are o fiică, Ruxandra.

Ioana Ginghină: „Recomand viitoarelor mirese să se bucure de nuntă”

La ceva timp după ce a divorțat de Papadopol, Ioana Ginghină și-a găsit fericirea în brațele lui Cristi Pitulice, cu care urmează să se căsătorească la sfârșitul acestei luni. Ioana și Cristi plănuiesc să-și oficializeze relația pe 23 septembrie, iar petrecerea de după cununie va fi chiar în curtea casei lor.

Pentru că a mai trecut deja prin această experiență, Ioana Ginghină își dorește să nu se mai streseze la nunta ei și să se bucure cât mai mult posibil de frumosul eveniment.

Actrița a explicat, la Antena Stars, că nu recomandă niciunei viitoare mirese să se strezeze în ziua nunții, pentru că este o greșeală săte agiți prea tare și să nu poți savura un moment atât de frumos din viața ta.

„Recomand viitoarelor mirese să se bucure de nuntă, să nu mai fie stresate așa pentru că eu am trecut de două ori prin asta și știu ce înseamnă și nici nu te bucuri de nuntă pentru că te stresezi un an de zile înainte și după aceea vine nunta și nu apuci să te distrezi că trebuie să ai grijă de toată lumea.

Citeşte şi: Ioana Ginghină, discuții cu logodnicul înainte de cununia civilă. Ce rol joacă Alexandru Papadopol în această poveste

Citeşte şi: Cura cu pepene roșu pe care Ioana Ginghină o ține în fiecare vară

Citeşte şi: Ce au făcut copiii vedetelor la Evaluarea Națională. Ioana Ginghină își duce fiica la Paris după reușita de la examen

Citeşte şi: Ioana Ginghină, despre momentul dureros în care a pierdut o sarcină. „Era avansată, 5 luni”

După aceea, plângi încă vreo două luni că a trecut. Eu nu mai vreau să fac greșeala asta anul acesta. Eu fac invers acum, nu prea mă stresez cu nimic”, a precizat Ioana Ginghină, pentru Antena Stars.

„Am o dietă dată de nutriționist de care mă țin”

Tot legat de pregătirile de nuntă, actrița a dezvăluit, cu o altă ocazie, că s-a apucat serios de fitness pentru a arăta impecabil în ziua cea mare. Vedeta a apelat la ajutorul unui antrenor personal pentru a-și remodela corpul. Și nu mai ține diete după ureche, ci urmează sfaturile unui expert în nutriție.

“Acum am o dietă dată de nutriționist de care mă țin. Merg la Carmen Fitt, pentru că nu mai dădea nimic randament. Toată lumea mi-a zis: hai, mă, că ești nebună! Da, poate că sunt nebună. Carmen este și nutriționistă și antrenoare. Merg pe dieta ei. E destul de complicat pentru că tot timpul trebuie să-mi cântăresc mâncarea. Am început de vreo 2 săptămâni, iar cina nu trebuie să o am la o oră târzie”, a povestit actrița, pentru UNICA.ro.

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton