Ioana Ginghină a criticat dur vedetele și influencerii care afișează vieți perfecte în online: „Este fake totul. Înnebunesc” / Video

.

Ioana Ginghină a tras un semnal de alarmă cu privire la falsitatea de pe rețelele sociale. Într-un videoclip postat pe TikTok, actrița îndeamnă creatorii de conținut online să reflecte o imagine mai realistă a propiilor vieți.

Ioana Ginghină a criticat dur vedetele și influencerii care afișează vieți perfecte în mediul online

Ioana Ginghină are o fiică adolecentă, Ruxandra, din fostul mariaj cu actorul Alexandru Papadopol. Totodată, Ioana predă actorie copiilor de vârsta fiicei sale. Pentru că a observat modul în care social media îi influențează pe adolescenți, actrița a transmis un mesaj important tuturor creatorilor de conținut online care afișează vieți perfecte pe rețelele sociale.

„Am o problemă și începe să mă deranjeze din ce în ce mai tare, pentru că îmi dau seama ce presiune pune pe oameni chestia asta. Toate videourile astea de viață perfectă, vacanțe luxuriante, ea care este perfectă, coafată, machiată. El care o ia, o iubește, o învârte. Ei beau numai șampanie dimineața, la prânz și seara. Acum vă spun că este fake totul. E mega fake. Toate lucrurile alea pe care le vedeți acolo, acești oameni fac videourile astea pentru voi. Ei se machiază, se aranjează, fac o ședință foto de 2-3-5-7 zile, în care filmează și fac content pentru Instagram”, a spus Ioana Ginghină pe TikTok.

Citește și: Ioana Ginghină, despre curiozitățile de adolescentă ale Ruxandrei. „Nu am ajuns în liga cu drogurile.” Cum gestionează situațiile în care e pusă

Citește și: Ioana Ginghină, adevărul spre infidelitatea lui Alexandru Papadopol: „Am avut o căsnicie foarte frumoasă”

„Hai să mai normalizăm lucrurile. Înnebunesc”

Actrița a povestit că și ea merge în vacanțe „mai scumpuțe”, dar că niciodată nu a depus eforturi pentru a arăta perfect în fața camerei de filmat și fotografiat. În plus, Ioana Ginghină ne-a reamintit ceva ce știm cu toții. Nu întotdeauna, dar în multe dintre vacanțe, fie ele exotice sau nu, adesea sfârșim epuizați și transpirați după drumurile de la cazare la plajă și invers sau de la cazare la diferitele muzee și alte atracții turistice pe care le vizităm.

„Hai să mai normalizăm lucrurile. Înnebunesc. Eu când văd numai din-astea că ce frumoasă e viața, cum stăm noi gătite tot timpul și copiii perfecți, care zburdă pe lângă noi. Mie îmi flutură părul în vânt și el mă iubește de nu mai poate și mă pupă întruna. Eu lucrez cu fetele astea, cu adolescente. Măi, dați-le, arătați-le că viața e și frumoasă și urâtă”, a încheiat Ioana Ginghină, pe TikTok.

Oamenii au rezonat cu mesajul actriței. „Cineva trebuia să o zică!”

Postarea actriței are peste 20.000 de aprecieri și aproape 700 de comentarii, majoritatea de susținere. „Cineva trebuia să o zică! M-ai răcorit!”; „M-ai uns pe suflet, nici că puteai să zici mai bine!”, au scris doi urmăritori.

Citește și: Ioana Ginghină, experiență terifiantă în luna de miere din Thailanda: „Mi-am testat curajul”

Citește și: Cu ce se confruntă Ioana Ginghină după ce a fost 8 ani vegetariană: “Din moment ce ești pe perfuzii, e clar că nu ești bine”/ Exclusiv

Cine este Ioana Ginghină

Ioana Ginghină s-a născut pe 21 septembrie 1977, în județul Sibiu, și este o actriță de film, televiziune, scenă și voce. A debutat în anul 2000, pe scena Teatrului Ion Creangă din București, în rolul „Fericirea trăirilor senzuale” din spectacolul „Pasărea Albastră”, însă cariera ei artistică a luat avânt odată cu rolul lui Ildiko Szekelyi în prima telenovelă românească, „Numai Iubirea”.

În 2012, Ioana a fondat o școală de actorie pentru copii, în cadrul căreia, alături de alți profesioniști din domeniu, predă copiilor și adolescenților artele specatolului.

Din septembrie 2023, actrița este căsătorită cu Cristi Pitulice. Al treilea soț al actriței lucrează în turism. Ioana Ginghină a mai fost căsătorită cu actorii Daniel Tudorică și Alexandru Papadopol.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton