Instagram versus realitate. Cum arată concurentele de la America Express 2023 nemachiate / Galerie foto

.

Reality show-ul America Express este o călătorie a autocunoașterii, în urma căreia, pe parcursul probelor, fiecare concurent se lasă descoperit de către coechipierul său, dar și de publicul telespectator. Concurentele din acest sezon s-au lăsat surprinse de camerele de filmat atât machiate, cât și nemachiate.

Nouă echipe au pornit pe Drumul Soarelui la America Express 2023. Dintre acestea, doar opt merg în etapa următoare din Ecuador, după trei săptămâni petrecute în Columbia. Prima echipă eliminată a fost cea formată din Cleopatra Stratan și Edward Sanda. Alte nouă concurente vor începe în seara aceasta următoarea etapă a competiției TV.

Cum arată concurentele de la America Express 2023 nemachiate

Ada și Antoaneta Galeș, Alexia Eram, Cleopatra Stratan, Giulia Anghelescu, Iulia Albu, Iuliana Pepene, Sonia Simionov, Sânziana Negru și Laura Giurcanu sunt cele zece concurente de la America Express 2023. Toate concurentele din acest sezon s-au lăsat surprinse de camerele de filmat și fotografiat atât machiate, cât și nemachiate, deși majoritatea sunt pasionate de beauty.

Ada și Antoaneta Galeș

Îi place să se exprime prin machiaj și modă, dar, totodată, actrița Ada Galeș apreciază naturalețea și promovează iubirea de sine. Toamna aceasta, Ada a publicat mai multe fotografii cu ea nud pe o plajă, alături de descrierea: „Ce bine ar fi dacă ne-am purta cu noi ca și cum am fi o rezervație naturală, o plajă protejată”. La rândul ei, mama actriței, scriitoarea Antoaneta Galeș, publică adesea fotografii nemachiată.

Alexia Eram

Alexia Eram are competiția în sânge. Creatoarea de conținut online este mai puțin preocupată de aspectul fizic și mai mult de îndeplinirea probelor cât mai eficient. Astfel, a fost surprinsă deseori nemachiată în timpul curselor, dar și la testimonialele alături de fratele ei, Aris. Datorită carierei online, Alexia nu duce lipsă de oportunități de a experimenta în zonele de beauty și fashion.

Citește și: Cine este Alexia Eram de la America Express 2023. Ce vârstă are, ce facultate a făcut și cum l-a cunoscut pe Mario Fresh

Cleopatra Stratan

Întotdeauna o prezență elegantă în videoclipuri și la concerte, Cleopatra n-a acordat deloc atenție trusei de make-up pe parcursul competiției America Express 2023. S-a remarcat în show datorită relaxării și calmului de care a dat dovadă și, nu în ultimul rând, simplității.

Giulia Anghelescu

Giulia Anghelescu este mamă cu normă întreagă, cântăreață și, mai nou, realizatoare de podcast. Dintotdeauna, Giulia a fost un artist deschis și onest, pentru care machiajul este doar un plus, nu un must.

Citește și: Giulia Anghelescu de la America Express a împlinit 39 de ani. Cum au sărbătorit-o soțul și copiii

Iulia Albu

Spre deosebire de celelalte concurente, Iulia Albu și-a calculat până la cel mai mic detaliu fiecare apariție din reality show. A purtat outfituri atipice și pline de culoare, cel mai adesea însoțite și de make-up. Cu toate acestea, fashion editorul nu se ascunde nici când nu poartă make-up, dovadă stând mai multe postări din mediul online. În octombrie 2021, Iulia a postat un selfie nemachiată, alături de descrierea: „Bună dimineața. Fără minciuni, fără filtre”.

Iuliana Pepene și Sonia Simionov

Iuliana și Sonia formează o echipă puternică și au multe lucruri în comun. Amândouă sunt jurnaliste și adeptele unui stil de viață activ. Sunt și lucruri prin care se diferențiază, însă. Sonia preferă un look natural, în timp ce prezentatoarea Observatorului este mult mai familiară cu make-up-ul de televiziune.

Citește și: Cine este Sonia Simionov de la America Express 2023. Ce vârstă are și cine este iubitul ei

Sânziana Negru și Laura Giurcanu

Sânziana Negru și Laura Giurcanu sunt creatoare de conținut online. Astfel, o parte importantă din joburile lor o reprezintă testarea de produse de cosmetice. Atât una, cât și cealaltă au un ten lipsit de imperfecțiuni. Astfel, pentru ele machiajul nu este o necesitate, ci o metodă prin care-și pun în valoarea atuurile.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton