Instagram i-a șters Mihaelei Rădulescu mesajul de susținere pentru Sabrina Voinea și Ana Bărbosu. De ce a fost cenzurată. „Iată textul!”

.

Mihaela Rădulescu spune că postarea sa din mediul online în care le ia apărarea gimnastelor Sabrina Voinea și Ana Maria Bărbosu, după participarea la Jocurile Olimpice la Paris, i-a fost ștearsă de pe Instagram.

Instagram i-a șters Mihaelei Rădulescu mesajul de susținere pentru Sabrina Voinea și Ana Bărbosu

Mihaela Rădulescu a sărit în apărarea gimnastelor noastre, împreună cu alte celebrități din showbiz și personalități din lumea sportivă, după ce acestea au trăit o mare nedreptate la JO 2024, ele fiind deposedate pe rând de medalia olimpică, din cauza depunctării pentru greșeli inexistente.

Sabrina Voinea a primit 7.900 pentru execuția exercițiului său cu o dificultate de 5.900, dar a fost penalizată cu o zecime, pentru că ar fi depășit limita covorului, cu toate că înregistrările video indică întocmai contrariul. Contestația Sabrinei a fost respinsă de juriul de la Jocurile Olimpice, iar sportiva nu a mai fost medaliată.

Pe de cealaltă parte, Ana Bărbosu a pierdut medalia de bronz după ce arbritele au acceptat o contestație din partea sportivei americane Jordan Chiles care a dus la creșterea notei sale de la 13.666 la 13.766. Contestația a lăsat-o pe Ana Bărbosu fără medalie, ea având un punctaj de 13.700.

În acest context, Mihaela Rădulescu a intervenit pe Instagram pentru susținerea gimnastelor noastre, repostând mesajul transmis de Nadia Comăneci cu privire la „furtul de la gimnastică”. Dar postarea sa nu a fost acceptată de Instagram, care, de obicei, cenzurează unele postări care încalcă anumite reguli ale comunității.

„Instagram a decis să îmi șteargă postarea în care pur și simplu prezentam fapte distribuite de Nadia Comăneci, despre gimnastele române de la Jocurile Olimpice, a căror evoluții au nevoie de reexaminări pentru a se stabili adevărul și pentru a li se oferi respectul pe care îl merită. Ce amuzante sunt legile europene…

Iată textul pe care l-am scris: „Legenda Nadia Comăneci, prima care a obținut 10-le perfect în istoria gimnasticii, prezintă evidentul – românca Sabrina Voinea, căreia i s-a luat medalia olimpică pentru o greșeală pe care nu a comis-o, merită respect și o reexaminare a deciziei greșite pe care au luat-o arbitrii. Același lucru este valabil și pentru Ana Bărbosu. Nimeni nu poate lua dragostea și respectul pentru anii voștri de muncă asiduă și dăruire doar pentru un singur scop – pentru a reprezenta România cât mai bine posibil. Și a făcut-o!”

Citeşte şi: Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, apariție rară în online, într-o ipostază inedită. Cum s-au filmat cei doi

Citeşte şi: Ce-l deranja pe Dani Oțil la Mihaela Rădulescu în timpul relației lor

Citeşte şi: Mihaela Rădulescu, marcată de această tragedie din familia ei. „Am rămas traumatizată”

Citeşte şi: Poza cu sărutul dintre Daniela Nane și Mihaela Rădulescu stârnește și azi fanteziile bărbaților. De ce n-a vrut Andreea Marin să fie în locul actriței

O să ștergi și postarea asta, Instagram?!” – a transmis vedeta, deranjată de ce s-a întâmplat.

Fanii Mihaelei Rădulescu, revoltați de situație

Cei care au văzut postarea s-au declarat revoltați de cele petrecute și spun că s-a făcut, și de data aceasta, o nedreptate.

„Nu știu ce se întâmplă cu Facebook și Instagram, dar mereu blochează oameni pentru atitudinea luată în cazul unor nedreptăți comise de alte persoane. Nu ai cum MIihaela să nu revolți când la un concurs de așa mare anvergură să fii furat pe față. Bronzul medaliei nu-l vor mai vedea gimnastele noastre minunate dar măcar să se recunoască că li s-a făcut o nedreptate.

„Nu mă mai miră nimic, pe pagina Eurosport România au fost blocate articolele referitoare la această situație. Este clar că vor să își ascundă mizeria.”

„Nu pot să cred?! Ce ai” încălcat”?! Regula” ADEVĂRULUI”?! Dacă ei fac asta, ne mai mirăm ce au făcut cu fetele noastre?! Felicitări, Miha!”

„Wow! Asta este incredibil. Au dat un motiv pentru asta? Ei au considerat că este o declarație falsă? Instagram ne dezamăgește. Presupun că majoritatea românilor ar trebui să-și dezactiveze conturile timp de 1 lună. Vor avea de suferit, deoarece multe companii fac publicitate aici. Ar trebui să-i „lovim” acolo unde pot suferi, adică în veniturile lor din P&L.”

„Așa s-a întâmplat mereu și pe Instagram, și pe Facebook, și în timpul plandemiei, și la alegerile prezentiale din US etc. Adevărul „nu trebuie” aflat și răspândit.”

„În ce lume trăim!”

Respect, Mihaela, pentru tot ceea ce faci!” – sunt doar câteva dintre multele mesaje transmise de internauți.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton