Influencerul Adrian „Elicopter de luptă”, prins beat la volan, în Pitești. Actorul din „Buzz House: The Movie” a încercat să fugă de poliție

.

Adrian Dumitru, cunoscut în mediul online sub pseudonimul Adrian „Elicopter de luptă”, a fost prins beat la volan în Pitești, potrivit Spynews.ro. Influencerul a încercat să scape fugind de polițiștii care l-au prins în stare de ebrietate la volan. Fratele tânărului, care a fost exmatriculat de la Academia de Poliție, a fost arestat pentru ultraj.

Influencerul Adrian „Elicopter de luptă”, prins de polițiști beat la volan, în Pitești

Adrian Dumitru, cunoscut de publicul larg sub pseudonimul Adrian „Elicopter de luptă”, a fost prins beat la volan în orașul Pitești. Influencerul, care are o comunitate online de peste un milion de urmăritori pe Instagram și TikTok, a încercat să scape fugind de echipajul de poliție care l-a prins în stare de ebritate în trafic.

„Poliţiştii au pornit în urmărirea autoturismului în cauză, efectuând în mai multe rânduri somaţii şi circulând cu mijloacele acustice şi luminoase în funcţiune, fără ca persoana care conducea autoturismul să se supună somaţiei de a opri.

Astfel, autoturismul în cauză a pătruns pe strada Făgăraş, în apropierea unei unităţi de învăţământ. Patru persoane, respectiv doi bărbaţi şi două femei, au coborât, fugind de lângă autoturismul în cauză”, se arată într-un comunicat al IPJ Argeș, citat de Spynews.ro.

Adrian „Elicopter de luptă” este cunoscut și prin prisma prieteniei cu vloggerul Selly. Datorită acestei prietenii, Adrian a avut un rol principal în comedia de groază „Buzz House: The Movie”, produsă de vlogger.

Citește și: Selly, detalii din culisele „Buzz House: The Movie”: „Bani, timp, nopți pierdute”. Investiția în film s-a ridicat la 1 milion de euro / Exclusiv

De ce a fost Adrian „Elicopter de luptă” exmatriculat de la Academia de Poliție

În luna august, Adrian „Elicopter de luptă” a dezvăluit în mediul online că a fost exmatriculat de la Academia de Poliție.

„NU mai sunt student al Academiei de Poliție. După niște absențe din stagiul de practică, survenite în urma modificării programului de filmări pentru Buzz House, au început o serie de «conflicte» care până la urmă au dus la acest deznodământ. (…) Întotdeauna îmi voi exprima punctul de vedere așa cum îmi doresc, fară nicio reținere. Nu consider că era nevoie să las garda jos doar pentru a rămâne în instituție.

Încă de când am vorbit despre condițiile inumane din Academie am fost vânat cu fiecare ocazie. Se pare că la sfârșitul anului IV și-au făcut totuși curaj să mă exmatriculeze. Se întâmplă foarte multe lucruri greșite acolo. Și dacă încerci să le semnalezi nu vei avea niciodată viața ușoară. Revin cu mai multe detalii și sfaturi pentru voi într-un videoclip ulterior, mulțumesc!”, a scris influencerul în mediul online.

Știre în curs de actualizare.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton