Influencerița Valerie Lungu și iubitul ei, Alex Gilka, s-au despărțit. Mai există șanse de împăcare? Mesajul publicat de fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!”

.

Valerie Lungu și Alex Gilka (Gîlcă) s-au despărțit după mai mulți ani de relație. Influencerița a făcut anunțul pe rețelele sociale.

Valerie Lungu și iubitul ei, Alex Gilka, s-au despărțit

Valerie Lungu și Alex Gilka (Gîlcă) au format un cuplu timp de mai mulți ani, motiv pentru care toți cei care le admirau relația se așteptau la o nuntă, nu la despărțire.

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a făcut anunțul despre despărțire în mediul online. Mesajul a lăsat să se înțeleagă că influencerii s-ar putea împăca.

Citește și: Eros Ramazzotti și Dalila Gelsomino s-au despărțit. Tânăra a dezvăluit motivele separării de artist. „Uneori câștigi, alteori înveți!”

„Am luat o pauză.”

„Eu și Alex am luat o pauză. O să vă povestesc mai multe”, a scris Valerie Lungu pe rețelele sociale.

Valerie și iubitul ei abia se apucaseră de casa visurilor lor, proiect pe care urmau să-l finalizeze anul următor. În plus, cei doi au afaceri împreună și colaborează profesional de la începutul relației.

Citește și: Anca Țurcașiu îl știe pe iubitul ei de când era căsătorită cu Cristian Georgescu. „N-am fi crezut niciodată că vom ajunge să fim împreună!”

Păreau gata de pasul următor, nu de despărțire

Recent, Valerie Lungu a publicat un vlog în mediul online. La finalul videoclipului, tânăra l-a invitat pe iubitul în cadru, deși el nu-și dorea să apară. La vremea respectivă, urmăritorii cuplului și-au pus semne de întrebare apropo de atitudinea lui Alex Gilka.

Valerie Lungu și Alex Gilka s-au afișat încă de la începutul relației în mediul online. Cu toate acestea, o bună vreme, Alex nu și-a dezvăluit identitatea pe profilul fostei vedete de la Kanal D. Ulterior, Valerie și Alex au împărtășit din ce în ce mai multe detalii despre viața lor împreună.

Citește și: Lucian Mîndruță, adevărul despre acuzațiile că și-a înșelat soția în urmă cu aproape 15 ani: „Sunt mai multe persoane implicate”. Și-a cerut iertare de la familie în direct

„Câteodată am impresia că suntem una și aceeași persoană.”

Influencerii au fost mereu romantici unul cu celălalt. Mai mult, Valerie Lungu a spus de câteva ori că ea și iubitul ei sunt suflete pereche și se înțeleg excelent. Aceste lucruri pot fi în continuare adevărate, chiar dacă cei doi au ales să ia o pauză de la relația lor.

„Am povestit și ne-am uitat la stele. Iubesc momentele astea în doi, mai ales când ai omul potrivit lângă tine. Se simte altfel. Nimic nu e forțat, ci exact așa cum trebuie să fie (…) Nu pot să cred cât de mult semănăm. Câteodată am impresia că suntem una și aceeași persoană. Nu putem sta departe unul de celălalt nici măcar 10 minute. Noi simțim la fel”, scria Valerie Lungu în urmă cu ceva timp, pe Instagram.

Citește și: Delia, filmare rară cu tatăl ei. „Auzi, tu ești tataie?” Ion Matache a fost călugăr pe Muntele Athos

Cine sunt Valerie Lungu și Alex Gîlcă

Valerie Lungu s-a născut pe 13 mai 1994, în Republica Moldova, unde mama ei, Victoria Lungu, este o artistă cunoscută. Despre copilăria ei, Valerie povestea pentru VIVA! că a fost foarte frumoasă, chiar dacă mamă ei lipsea adesea de acasă. Valerie a devenit cunoscută datorită participării în emisiunea „Bravo, ai stil!” de la Kanal D, în anul 2019. După ce s-a terminat show-ul, Valerie a rămas creator de conținut online. La rândul lui, Alex Gîlcă este fotomodel și creator de conținut digital.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton