Influencerița Lorena Șerban este însărcinată cu primul copil. „Darul familiei este cel mai prețios!”

.

Lorena Șerban este însărcinată cu primul copil. Influencerița, în vârstă de 25 de ani, a făcut anunțul chiar de ziua ei, pe 23 ianuarie, când a împlinit și 23 de săptămâni de sarcină.

Lorena Șerban și logodnicul ei, Sebastian Dumitru, vor deveni părinți pentru prima oară în 2024. Cuplul s-a logodit în decembrie anul trecut, într-o vacanță în Budapesta, Ungaria. „Am spus DA. Știam deja că ești alesul, dar acum am și dovada!”, a scris Lorena Șerban în mediul online, luna trecută.

Lorena Șerban este însărcinată cu primul copil. A făcut anunțul de ziua ei de naștere

Lorena Șerban este însărcinată în 5 luni. Tânăra de 25 de ani, absolventă a Facultății de Nutriție și Dietetică din cadrul UMF Cluj Napoca, este o creatoare de conținut online cu o comunitate de 277.000 de urmăritori pe Instagram și 572.000 pe TikTok.

„Credeam că știu cum se simte iubirea necondiționată. Iubire simt și am simțit în fiecare zi, pentru părinții mei, pentru persoana pe care am ales-o să îmi fie alături o viață și chiar și pentru propria-mi persoană.
Dar tu, suflet mic ce crești în pântecul meu, m-ai învățat deja o lecție”
, a scris Lorena Șerban în mediul online.

Citește și: Actorii „uitați” la nominalizările pentru Premiile Oscar 2024. Leonardo DiCaprio și Margot Robbie, printre starurile care nu au ajuns pe listă

Anunțul sarcinii a strâns în doar o zi de la postare aproape 29.000 de aprecieri și 600 de comentarii. Lorena Șerban a fost felicitată pentru sarcină de Ela Crăciun, Carmen Negoiță și Oana Nuțu, printre mulți alții.

„În sfârșit!!!! Felicitări, să fiți sănătoși!”; „O minune minunată! Pupic pe burtică! Să fiți sănătoși și binecuvântați!”, „Felicitări! Sunteți superbi!”, au comentat și Ioana Grama, Sînziana Iacob și Andreea Stravoiu.

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry, apariție surpriză pe covorul roșu. Rochia cu care ducesa a făcut furori la premiera filmului „Bob Marley”

Lorena Șerban: „Acum știu că există cineva acolo sus care ne ascultă dorințele”

Vestea că este însărcinată i-a consolidat Lorenei Șerban încrederea în Divinitate. „Acum știu că există cineva acolo sus care ne ascultă dorințele și mișcă lucrurile în direcția în care este cel mai bine pentru noi”, a mai scris influencerița pe Instagram.

Lorena Șerban și Sebastian Dumitru sunt recunoscători și entuziasmați să devină părinți pentru prima dată. „Ai fost dorit și ești iubit. Necondiționat”, a încheiat Lorena Șerban. „Darul familiei este cel mai prețios!”, a mai scris Lorena Șerban, în dreptul altei postări.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton