În ce relații au rămas Dorian Popa și fosta iubită, Babs, după despărțire: „M-am comportat ca la un divorț” / Video

.

Dorian Popa a explicat motivele despărțirii de Babs (Claudia Iosif), după 11 ani de relație. Totodată, actorul din „Pariu cu viața” a vorbit despre relația complicată dintre el și tatăl lui, care s-a stins din viață în urmă cu mai mulți ani.

Dorian Popa s-a comportant ca după un divorț după despărțirea de Babs, deși nu erau căsătoriți

Invitat în podcastul Anamariei Prodan, Dorian Popa a vorbit despre copilăria de la Constanța, carieră, separarea părinților și despărțirea de iubita lui, Babs, printre multe altele. Vloggerul a fost întrebat dacă s-ar mai fi despărțit de Claudia dacă el și creatoarea de modă ar fi fost căsătoriți.

„Eu la această despărțire m-am comportat ca la un divorț”, a spus Dorian Popa.

Citește și: Dorian Popa, adevărul despre despărțirea de Babs: „Lucrurile nu s-au terminat ca-n basme” / Video

Dorian Popa, relație complicată cu tatăl lui

Ulterior, conversația și-a schimbat cursul către despărțirea părinților lui Dorian. Tatăl lui a plecat de acasă când el avea în jur de 14-15 ani, însă relația dintre ei s-a deteriorat mai târziu, când actorul se pregătea să se mute la București.

„A plecat și a plecat urât (tatăl lui – n.red.). Eu n-am plecat urât, asta este diferența. M-a afectat. Am realizat abia când am devenit bărbat în toată firea. El a plecat de acasă când aveam vreo 14-15 ani, dar a existat un soi de respect și amiciție tacită între ei (părinții lui – n.red.), pentru că încă trăia mama tatălui meu, Dumnezeu s-o odihnească”, a povestit Dorian Popa.

Citește și: „Port foarte greu numele lui Dorian”. Mama lui Dorian Popa vorbește despre relația cu cei doi copii și viața de părinte de artist / Exclusiv

„M-a afectat foarte tare”

Când se pregătea să plece la București, la 18 ani, tatăl le-a dat, lui și fratelui lui, un ultimatum „totalmente greșit”. „Ori vorbiți cu mine, ori vorbiți cu mă-ta, că mă-ta e o biiip. Acolo nu mi s-a mai părut drept. Mi-am dat seama că lucrurile nu sunt echilibrate și m-a afectat foarte tare această poziție a lui”, a completat artistul.

În tot acest timp, mama i-a vorbit întotdeauna cu respect despre tatăl lui. Încă de când bărbatul a plecat de acasă, mama lui Dorian a fost clară în privința faptului că, indiferent ce s-a întâmplat în căsnicia lor, el rămâne tatăl fiilor ei.

Citește și: Dorian Popa a recunoscut că are un complex financiar din cauza tatălui care i-a părăsit: „Fiecare are o doză de frică de sărăcie”

Dorian Popa, ușurat după ce a aflat că tatăl lui a murit: „Ne-a chinuit foarte mulți ani”

După ce le-a dat lui și fratelui acel ultimatum, iar ei au continuat să aibă o relație apropiată cu mama lor, bărbatul l-a avertizat pe Dorian că, dacă nu-i va înapoia mașina pe care i-o oferise, o va declara furată. În acel moment, Dorian a decis să rupă orice legătură cu tatăl lui. Bărbatul a încercat să reia legătura cu Dorian după succesul actorului în serialul „Pariu cu viața”, însă n-a primit niciun răspuns. Mai târziu, Dorian Popa a primit vestea că tatăl lui a murit.

„Am avut un moment de durere instantă în suflet după care am simțit ușurare. Din păcate ne-a chinuit foarte mulți ani de zile, chiar și după ce nu mai vorbeam. La un moment dat, când urma să se stingă tatăl lui, bunicul nostru, fratele meu a primit un e-mail: Haideți, eu mi-am pregătit deja constumul negru, hai să facem împărțeala. Era încă în viață, suferise un AVC. Tot ceea ce s-a întâmplat în viața mea sunt absolut sigur că a fost felul lui Dumnezeu de a creiona o variantă mai bună a mea”, a mai povestit Dorian Popa, pentru sursa citată.

Citește și: Cum arată vila de lux a lui Dorian Popa. „Dressingul poate fi asemănat cu un spital, știu, sunt nebun!”

Motivele despărțirii dintre Dorian Popa și Babs

Ulterior, discuția s-a întors la despărțirea lui Dorian Popa de Babs. Babs și Dorian s-au despărțit la finalul anului trecut, după mai bine de un deceniu de relație. Babs a confirmat despărțirea și că s-a mutat din casa vloggerului în propria casă.

„Eu cred că, asemeni oricărui cuplu care depășește un anumit număr de ani vechime, amândoi ne-am dorit ca relația să meargă. De multe ori, cred că din cauza gândirii mai puțin deschise și poate din cauza faptului că suntem proaspăt ieșiți de sub comunism, că până la urmă asta este, da? Mai avem nevoie de vreo 20, 30, 40 de ani ca să gândim occidental. Tindem să ne fie frică să ieșim din relații. Pur și simplu cred că relația noastră se împotmolise. Greșeli au fost de ambele părți, poate chiar au fost mai multe greșeli din partea mea. Niciodată nu am spus că m-am comportat perfect în relația asta”, a mai spus Dorian Popa, în podcastul „Eu sunt Anamaria Prodan”.

Citește și: Cum arată curtea casei lui Dorian Popa. Vloggerul a amenajat o piscină uriașă și palmieri

„Am greșit!”

Dorian Popa a fost întrebat dacă și-a înșelat fosta iubită, întrebare la care a răspuns destul de vag.

„Am greșit! Cred că este de ajuns să spun asta! Nu am cercetat niciodată să văd cum mi s-a greșit înapoi, dar, cu siguranță, poate că au existat greșeli și din partea cealaltă. Eu sunt de părere că o relație se strică din ambele puncte de vedere și eu vreau să cred că, deși atunci când o relație se termină este așa ca o furtună, noi, Claudia și eu, avem puterea să reușim să ieșim la liman și să avem o relație de prietenie decentă”, a mai spus vloggerul, pe YouTube.

Citește și: „Vreau să vă împărtășesc faptul că am cumpărat o casă, ca investiție”. Cum arată etajul vilei Claudiei Iosif. Fosta iubită a lui Dorian Popa a amenajat o cameră pentru pisici

„Nu ne vedem”

În prezent, Dorian Popa și Babs împart „custodia” cățelului lor, Cheluțu’. Deși s-au despărțit în termeni buni și se consideră prieteni în continuare, Dorian și Babs nu petrec timp unul cu celălalt. Un alt motiv al despărțirii lor ar fi fost incompatibilitatea dintre felurile lor de a fi. Dorian susține că „principala problemă era el”, fiindcă este destul de fixist, atent la casa, mașina și lucrurile lui în general. Actorul nu consideră acest lucru un defect însă.

„Uite că în ziua de astăzi suntem bine! Nu ne vedem, pentru că sunt de părere că lucrurile astea nu au cum să se întâmple în primul an după despărțire, dar să nu uităm că îl avem pe Cheluțu’, care este când la mine, când la ea. Eu am ajutat-o cu absolut tot ce și-a dorit în privința construcției casei ei și oricând are nevoie de mine, eu sunt acolo”, a mai spus Dorian Popa.

Foto: Captură YouTube; Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton