Imagini spectaculoase din luxoasa vilă de la Snagov a Anamariei Prodan. „Are cinci etaje. Curtea e mare, de 1.000 metri pătrați”

.

Anamaria Prodan (51 de ani) are o vilă impresionantă pe marginea lacului Snagov, pe care a renovat-o după separarea de Laurențiu Reghecampf.

Impresara a locuit acolo cu Laurențiu Reghecampf și, după divorț, a decis să renoveze locuința, să îi dea un aer proaspăt. După jumătate de an de muncă, Anamaria Prodan a reușit să obțină transformarea mult dorită a căminului ei.

Cum arată vila de lux din Snagov în care locuiește Anamaria Prodan

„Ne-am schimbat totul. Este noua înfățișare a familiei, a casei, a tot ceea ce înseamnă curte, tot. Am muncit vreo 6 luni și am transformat spectaculos totul. Am terminat acum vreo 2 luni. Mai avem mici chestii de făcut, dar sunt foarte fericită de cum a ieșit. Am vrut să termin cu tot trecutul”, a spus Anamaria Prodan pentru WowNews.

Vila de la Snagov a fost achiziționată de cuplul Prodan-Reghecampf, în urmă cu mai mulți ani și servea pe post de casă de vacanță. Imobilul are cinci etaje și o curte imensă de 1.000 de metri pătrați.

Anamaria Prodan: „Casa asta am luat-o dintr-o joacă”

„Casa asta am luat-o dintr-o joacă, să avem o casă de vacanţă aproape de Bucureşti, pentru că nu plecăm niciodată departe. În timp, ne-am îndrăgostit de locul ăsta, de curtea mare de 1.000 de metri pătraţi. […] Nu mai încăpeam. Vila are 5 etaje. Noi suntem mulţi, avem familie mare”, declara impresara, în trecut.

După ce relația ei cu Laurențiu Reghecampf a luat sfârșit, Anamaria Pordan a scos din casă toate tablourile și picturile cu fostul antrenor al Universității Craiova.

„Cred că Dumnezeu ia mereu ce nu e bun din viețile noastre”

În casă există mai multe portrete cu ea, cu cei trei copii – Rebecca, Sarah și Laurențiu Jr., dar și cu mama sa, regretata cântăreață de muzică populară Ionela Prodan. Mobilierul elegant și luxos este din lemn masiv, în stil baroc. În vila de la Snagov a Anamariei Prodan există și o cramă foarte spațioasă, cu o colecție impresionantă de vinuri selecte, șampanii și diverse băuturi spirtoase fine.

Citeşte şi: Anamaria Prodan a slăbit 4 kg într-o săptămână. Ce face pentru a-și menține silueta. „Înainte mergea în Turcia”

Citeşte şi: Anamaria Prodan face dezvăluiri despre divorț și își expune noile trăiri: „Am făcut ordine în viaţa mea şi a copiilor”

Citeşte şi: Ce au făcut Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf în ziua procesului cu Anamaria Prodan. Imaginile publicate de antrenor

Citeşte şi: Anamaria Prodan a împărțit caviar la parastasul mamei sale, Ionela Prodan. „În amintirea ei, nimic nu e prea scump!”

„Totul este schimbat. Îmbrăcată în lemn totul, mobilă schimbată, tablouri schimbate sau rămase doar cele care trebuie. Televizorul merge tot pe fotbal. Frumos, drăguț, elegant”, a declarat Anamaria Prodan la Antena Stars.

Una dintre fiicele Anamariei Prodan a făcut planul de reamenajarea al curții

Rebecca Dumitrescu, fata cea mare a impresarei, din căsnicia cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, a fost cea care a conceput planul de reamenajare al curții, tânăra având studii în domeniul designului și al artei.

„Ne-am trezit într-o dimineață și toți ne uitam că erau o grămadă de construcții, era ceva urât, ceva rău. Te trezești și vezi că nimic nu e cum trebuie să fie. Sunt ciudate revenirile la viață. Eu în momentul despărțirii de Laurențiu, când m-am trezit dimineață și am deschis geamurile, ne-am uitat așa că era ceva înghesuit așa. Am coborât și am zic că e cazul de reamenajare.

Înainte era cu portocaliu, ceva rău. Cred că Dumnezeu ia mereu ce nu e bun din viețile noastre. Am și noroc cu Rebecca, că a terminat Marangoni (n.r.  – școală de Modă, Artă și Design din Milano), mi-a zis – Mami, eu îți fac un desen și crede-mă că o să iasă ceva foarte frumos, o să avem cea mai frumoasă curticică de pe lac”, a spus Anamaria Prodan, pentru wownews.ro.

Foto – Instagram / capturi video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton