Imagini noi de la nunta dintre Lora și Ionuț Ghenu! Cum arată verighetele cuplului și ce semnficație au florile alese de artistă pentru buchetul miresei

.

Lora și Ionuț Ghenu s-au căsătorit religios sâmbătă, 5 octombrie, după mai bine un deceniu de relație. Nunta a avut loc într-un restaurant din București, în prezența a aproximativ 340 de invitați. Printre aceștia s-au numărat Andreea Bălan și Victor Cornea, Pepe și soția lui, Yasmine Pascu, și Jorge și soția lui, Ramona Prodea.

Lora și Ionuț Ghenu, nuntă cu 340 de invitați

Lora (42 de ani) și Ionuț Ghenu (38 de ani) au făcut nunta la două săptămâni de la cununia civilă de la sfârșitul lunii septembrie. Evenimentul a avut loc într-un restaurant din Capitală, în prezența a aproximativ 340 de invitați.

Lora a optat pentru o rochie de mireasă diafană, cu aplicații florale pierdute în fusta din voal. Machiajul a fost unul luminos, iar părul și l-a purtat într-un coc elegant, cu două șuvițe ondulate în față, care i-au încadratb armonios chipul. Și-a accesorizat ținuta cu cercei similari petalelor de pe rochia de mireasă, cu un inel din același set și cu inelul de logodnă cu diamant dreptunghiular. Mirele a optat pentru un costum cu pantalon negru și sacou din catifea vișinie, accesorizat cu un papion negru-lucios.

Citește și: Cât au costat rochia și pantofii pe care Lora i-a purtat la cununia civilă cu Ionuț Ghenu. Nunta cuplului va avea loc în octombrie

Ce semnficație au florile alese de artistă pentru buchetul miresei

Buchetul miresei a fost alcătuit din ohidee și ranunculus alb, care au complimentat perfect estetica diafană a artistei. Florile de ranunculus alb sunt un simbol al sincerității, iubirii și fericirii. La rândul lor, orhideele sunt un simbol al purității, perfecțiunii și feminității.

Cununia religioasă a avut loc în București în jurul orei 14:30, iar seara a urmat petrecerea. Evenimentul a debutat cu dansul mirilor, pe piesa „Thinking out loud” a lui Ed Sheeran. Pentru acest moment al serii, Lora a renunțat la fusta lungă din voal în favoarea uneia midi din satin, cu șliț.

Citește și: Lora și-a decorat curtea cu piscină în stil balinez. „Am înțeles importanța unui spațiu exterior frumos și confortabil” / Galerie foto

Cine a cântat la eveniment

Atmosfera evenimentului a fost întreținută de Connect-R, Viorica și Ioniță de la Clejani și de trupa Zdob și zdub. Mirele și mireasa au fost non-stop pe ringul de dans, alături de invitații lor. Printre aceștia s-au mai numărat Adda, Celia, Amna, Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat, Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, dar și mulți alții.

Tortul mirilor a avut cinci etaje și a fost decorat cu trandafiri albi și roz, asemeni decorului din restaurant. Drept mărturie, Lora și Ionuț Ghenu au oferit o figurină aurie cu cheia Sol, inscripționată cu numele lor.

Cuplul a ales un set foarte interesant de verighete din aur galben, cu un model în relief. Accesați galeria foto de mai sus pentru mai multe imagini de la eveniment!

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton