Imagini din casa lui Ștefan Bănică Jr. Cum i-a filmat Lavinia Pîrva pe Violeta și pe fratele ei mai mic / Video

.

Ștefan Bănică Jr. (56 de ani) și-a aniversat onomastica alături de soția lui, artista Lavinia Pîrva (39 de ani), fiul lor, Alexandru (4 ani), și fiica lui din fostul mariaj cu prezentatoarea TV Andreea Marin (49 de ani), Violeta (16 ani).

Lavinia Pîrva a postat la Insta Story o filmare cu Violeta și Alexandru jucându-se împreună. Violeta și Alexandru mai au un frate, Radu Ștefan (21 de ani), dintr-o fostă relație a tatălui lor.

Ștefan Bănică Jr., onomastică în familie. Cum i-a filmat Lavinia Pîrva pe Violeta și pe fratele ei

Ștefan Bănică Jr. are o relație apropiată cu toți copiii lui. La începutul lunii decembrie, Alexandru, Violeta și Radu i s-au alăturat pe scena de la Sala Palatului pentru a sărbători 20 de ani de concerte de Crăciun. Violeta l-a acompaniat la pian pe piesa „În felul meu”, pe care au compus-o împreună, alături de Radu a cântat piesa „Cum am ajuns să te iubesc”, iar Alexandru a urcat pe scenă după ce părinții lui au cântat împreună melodia „Doar un Crăciun cu tine”.

Seara trecută, Lavinia Pîrva a surprins un moment special între Violeta și Alexandru jucându-se împreună. „Așa se întâmplă când îi apucă joaca”, a scris artista la Insta Story. În filmare, Violeta fuge după frățiorul mai mic.

Lavinia Pîrva are numai cuvinte de laudă despre Violeta. „Cu frații lui mai mari se înțelege foarte bine. E o diferență de vârstă între ei. Violeta e superbă, e foarte talentată, cântă, compune. Sunt niște copii foarte reușiți, talentați. Ăsta mic are de la cine învăța”, povestea artista în urmă cu ceva timp, în emisiunea „Exclusiv VIP” de la Prima TV.

Citește și: Lavinia Pîrva, apariție spectaculoasă la concertul lui Ștefan Bănică de Crăciun. Pe scenă au urcat și copiii lui

Citește și: Radu Ștefan Bănică a lansat primul single. Ce părere are Ștefan Bănică Junior despre piesa „TU”

Citește și: Radu Ștefan Bănică, declarații rare despre mama lui și despre relația pe care o are cu frații mai mici

Andreea Marin: „Există apropiere între toți cei trei”

Violeta are o relație specială și cu fratele mai mare. Radu și Violeta au vârste apropiate și pasiuni comune. Între ei este o diferență de vârstă de 6 ani, în timp ce între Violeta și Alexandru este o diferență de vârstă dublă. Pe Radu și Alexandru îi despart 17 ani. Radu și Violeta sunt amândoi pasionați de muzică și actorie.

„Susțin această relație frate-soră pentru că noi, ca părinți, nu știm ce soartă vom avea. Nu știm niciodată. Ei trebuie să fie uniți, să se ajute și să se iubească unul pe celălalt. Și e vorba de o iubire specială în cazul lor. Sigur (n.red.: Violeta are o legătură și cu fratele mai mic). Acum vorbeam de cei mai mari fiindcă au alte subiecte de discutat.

Există apropiere între toți cei trei. Și e și normal ca noi, maturii, să susținem această apropiere. Când noi n-om mai fi, ei rămân singurii care se pot susține. Eu, care nu prea mai am rude mai vârstnice decât mine, știu ce înseamnă asta”, a declarat Andreea Marin în septembrie 2023, pentru Cancan.ro.

Foto: Instagram/Lavinia Pîrva

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton