Ilinca Vandici și Andrei Neacșu, din nou împreună, de dragul fiului lor. Ce s-a întâmplat la ziua de naștere a lui Zian

.

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu s-au reunit în acest weekend pentru a sărbători ziua de naștere a fiului lor, Zian.

Băiatul vedetei e la Kanal D a împlinit șase ani și s-a bucurat de o petrecere de zile mari, de la care nu a lipsit nici unul dintre părinți, deși, în mod oficial aceștia sunt divorțați.

„Divorțul a avut loc acum ceva timp”

“La mulți ani, minunea vieții mele! Te iubesc până dincolo de univers” – a scris Ilinca Vandici pe Instagram, în dreptul unei filmări de la ziua de naștere a lui Zian.

La petrecere au fost invitați mai mulți prieteni de-ai fiului Ilincăi Vandici și toată lumea s-a bucurat de multe jocuri distractive și surprize care mai de care mai interesante. Așa cum era normal, cei doi foști soți s-au bucurat și ei cot la cot cu invitații sărbătoritului și s-au implicat în activitățile lor.

Citeşte şi: Primele imagini cu iubita lui Andrei Neacșu, femeia cu care a fost înlocuită Ilinca Vandici

Citeşte şi: Cât costă blugii purtați de Ilinca Vandici la „Bravo, ai stil!” Suma este fabuloasă!

Citeşte şi: Ilinca Vandici i-a asigurat viitorul fiului. Prezentatoarea „Bravo, ai stil!”: „Zian are un cont de economii la care va avea acces la 18 ani” / Exclusiv

Citeşte şi: Ilinca Vandici: “Nu investesc banii în haine sau accesorii. Am un copil de crescut” / Exclusiv

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au divorțat după aproape șase ani de relație.

„Suntem divorțați oficial! Divorțul a avut loc acum ceva timp, într-un mod cât se poate de discret, așa cum este normal sa se întâmple” – a anunțat prezentatoarea de la Kanal D, acum câteva săptămâni.

În primăvara acestui an, Ilinca Vandici a vorbit pentru prima oară de separarea de Andrei Neacșu, după ce în presă au apărut zvonuri cum că el ar fi infidel.

„Întotdeauna este dificil să iei o astfel de decizie, însă după îndelungată reflecție și cu recunoștință pentru timpul pe care l-am petrecut împreună, am decis de comun acord cu Andrei să ne separăm ca și cuplu. În calitate de părinți devotați, prioritatea noastră rămâne să ne creștem copilul împreună cu dragoste, respect și prietenie.

Zian este binecuvântarea noastră și întotdeauna vom fi alături de el, cu iubire și susținere. Este o perioada grea în care avem nevoie de liniște, înțelegere și toleranță. Vă mulțumesc pentru că ați fost mereu alături de mine în toți acești ani, în toate momentele care au marcat viața mea profesională și personală!” – a transmis Vandici.

În 2022, în podcastul lui Damian Drăghici, vedeta de televiziune a făcut o serie de afirmații care au stârnit unele controverse. Ilinca Vandici a spus că, într-o relație, bărbatul trebuie să fie „șmecher” și potent financiar, nu să schimbe scutece.

“Mă atrage un bărbat inteligent, șmecher, deștept, puternic din toate punctele de vedere. Asta înseamnă că el trebuie să fie mai potent financiar decât mine, da?! Asta înseamnă că face ceva astfel încât să ofere tot ce are nevoie o femeie de statutul meu. (…) Este de datoria unui bărbat să acopere anumite cheltuieli, de exemplu, o mașină de o sută de mii de euro. Am învățat de-a lungul timpului că un bărbat trebuie lăsat să facă astfel de cadouri soției lui.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Dacă eu pot să-mi ofer tot ce este nevoie, el nu se mai simte bărbat. Nu îl trimit la Mega la cumpărături. Nu îl pun să schimbe scutecul copilului. Nu îl pun să se dea cu rolele, patinele prin parc, să nu știu ce. Nu, domnule! Bărbatul e bărbat. El trebuie să fie șmecher, să rămână așa. Aaa, că are și momentele lui cu copilul, treaba lor. O să le aibă și de acum înainte că doar el o să-l ducă la femei, nu eu. Dar pentru mine, bărbatul trebuie să fie stâlpul, da?” spunea Ilinca Vandici.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton