Ilinca Vandici, despre despărțirea de Andrei Neacșu: „Nu e o tragedie”. Ce i-a spus fiului lor despre divorț / Video

.

Ilinca Vandici a dezvăluit cum i-a spus fiului ei, Zian Ioan, că ea și tatăl lui, Andrei Neașcu, s-au despărțit. Totodată, prezentatoarea de la Kanal D2 a spus cum a decurs divorțul dintre ea și soț, după aproximativ opt ani de relație, dintre care cinci de căsnicie.

Ilinca Vandici, declarații rare despre divorțul de Andrei Neacșu

Ilinca Vandici (37 de ani) și Andrei Neacșu (32 de ani) au confirmat la începutul anului 2023 că s-au separat. Din iulie 2017, fostul cuplu are un băiețel, Zian, acum în vârstă de 6 ani. Invitată în podcastul „Gând la Gând cu Teo”, găzduit de Teo Trandafir, Ilinca a vorbit, printre multe altele, și despre divorțul de Andrei Neacșu.

„Căsătoria s-a finalizat cu un divorț pe liniște, pe maturitate, acceptare și înțelegere a lucrurilor. Nu e nimic ce m-ar putea deranja. Nu e o tragedie. În toată conjunctura, copilul era cel care conta cel mai mult. Noi, de bine de rău, suntem adulți. Vreau să cred că am ajuns la maturitatea să decidem să facem lucrurile cât se poate de sănătos pentru noi în primul rând, după care pentru copil”, a spus Ilinca Vandici, în podcastul „Gând la Gând cu Teo”.

Citește și: Ilinca Vandici, despre câștigurile din TV și online. „Știu ce merit” / Interviu exclusiv

Ce caută Ilinca Vandici la un bărbat

În prezent, Ilinca Vandici nu este în căutarea unui bărbat, deși spune că „sufletul ei se simte complet în doi”. Prezentatoarea de televiziune se concentrează pe copil și carieră în această perioadă. Se simte binecuvântată și se lasă ghidată de intuiția ei și a fiului ei. În relația cu un bărbat, pe Ilinca o interesează cel mai mult felul în care acesta o face să se simtă.

„Să se alinieze nevoilor mele. Să mă facă să mă simt femeie și să mă lase să mă dezvolt în energia asta feminină. Multă vreme am acționat din energie masculină. Nu mă grăbesc nicăieri. Nu am niciun plan”, a mai spus Ilinca Vandici, pentru sursa citată.

Citește și: Cum colaborează Ilinca Vandici și Andrei Neacșu în creșterea fiului lor, după despărțire: „Ne dăm interesul” / Video exclusiv

Cum i-a vorbit Ilinca Vandici fiului ei despre divorț

Ilinca Vandici a cerut sfatul unui specialist înainte de a-i vorbi lui Zian despre divorț. Prezentatoarea de la Kanal D2 a fost sfătuită să nu inițieze discuția până când fiul ei nu o va întreba despre despărțire. Potrivit specialistului, acela este momentul în care copilul este pregătit să afle adevărul.

„Pentru copii e o durere. Ei trebuie să se vindece. După un timp, a venit întrebarea lui și am fost sinceră cu el. Nu am încercat să pun o fundă roșie acestei decizii. I-am explicat că îl iubim necondiționat, dar mama şi tata nu mai pot fi împreună. I-am zis că poate avea mai multe case în care să se bucure, că o să aibă mai multe vacanțe. Ce poate fi mai frumos de atât? Am încercat să o îndulcesc. I-am zis concret cum stau lucrurile”, a mai spus Ilinca Vandici, pe YouTube.

Citește și: Ilinca Vandici, dezvăluiri despre revenirea pe micul ecran și viața alături de fiul ei: „Urmează surprize!” / Exclusiv

Teo Trandafir și Ilinca Vandici fac echipă la „Follow us!”

Teo Trandafir și Ilinca Vandici fac echipă la „Follow us!”, show-ul live care va începe din 11 martie și care se va difuza în fiecare zi de luni până joi, de la ora 15:00, la Kanal D2!

Emisiunea magazin va aduce în fața publicului informații actuale, de interes general, din showbizul autohton și internațional, dezbateri despre subiectele zilei, precum și dezvăluiri în premieră din culisele celor mai iubite emisiuni de la Kanal D și Kanal D2.

Foto: Captură YouTube/Gând la Gând cu Teo; Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton