Ileana Stana Ionescu este în spital de o săptămână. „Au doctorii grijă de ea!” Ce spune soțul ei, Andrei Ionescu, despre starea actriței

.

Actrița Ileana Stana Ionescu este internată în spital de o săptămână. În vârstă de 87 de ani, marea doamnă a teatrului și filmului românesc se află sub supravegherea medicilor.

Ileana Stana Ionescu este internată în spital

Andrei Ionescu (97 de ani) a declarat recent că soția sa, actrița Ileana Stana Ionescu, s-a simțit foarte slăbită, așa că medicii au decis să o interneze o vreme.

„Ileana este internată în spital, de o săptămână. S-a simțit extrem de slăbită și am sunat la salvare să vină să vadă ce are. Așa că după un consult medical, cei de pe salvare ne-au spus și ne-au recomandat că cel mai bine este să meargă la spital, să se interneze, pentru a o întări puțin, după care marți o externează, o să iasă din spital și totul o să fie ok.

Am vorbit și la spital și mi s-a zis că au doctorii grijă de ea, i-au pus și o perfuzie să fie mai bine și am toată încrederea că o să fie așa. Acum, după ce s-a internat Ileana la spital, nu am rămas singur acasă ci cu femeia pe care am angajat-o să aibă grijă de casă”, a declarat Andrei Ionescu, pentru click.ro, despre starea de sănătate a soției sale, Ileana Stana Ionescu.

Ileana Stana Ionescu și Andrei Ionescu își așteaptă fiul acasă

Actorul a mai precizat că așteaptă cu nerăbdare ca fiul lor să revină în țară. Alexandru Luca Ionescu este medic de profesie și locuiște în SUA de câțiva ani.

„Pe 18 iunie ne vine și băiatul în țară, nu l-am mai văzut de trei ani. Îl așteptăm amândoi cu sufletul la gură, ne e tare dor de el”, a declarat Andrei Ionescu, soțul actriței Ileana Stana Ionescu.

Tot despre fiul său, dar cu o altă ocazie, Andrei Ionescu mai spunea că are o relație aparte cu el, iar în copilărie i-a promis că va ajuunge la 100 de ani pentru a avea cu el o discuție „ca între bătrâni, nu ca tată-fiu”.

„Fiul nostru este bine, este sănătos, voinic și plin de viață. Trebuie să îți mărturisesc un lucru și anume faptul că de la o vreme îmi este foarte dor de el, nu știu, e un sentiment aparte ce nu îmi dă voie să fiu liniștit. Mă apucă tare dorul de el. Vorbim foarte des la telefon, râdem, glumim, e șugubăț tare, el din fire. Își aduce aminte cu drag de ce l-am învățat eu când era mic… să mănânce lapte și iaurt pentru că eu așa fac.

Citeşte şi: Ileana Stana Ionescu, mesaj după o poveste de iubire de 67 de ani

Citeşte şi: Ileana Stana Ionescu, distinsă cu premiul Gopo pentru întreaga carieră

Citeşte şi: Ileana Stana-Ionescu, greu încercată de probleme de sănătate și de bătrânețe. Prin ce trece marea actriță

Citeşte şi: De ce nu mai apare actrița Ileana Stana Ionescu la televizor. „Vine o vreme când trebuie să faci un pas în spate”

Îmi spunea mereu, pe atunci, că o să ajung 100 de ani la stilul sănătos pe care îl am.
Țin minte că în copilărie îi ziceam că eu voi ajunge 100 de ani și el o să aibă 60 de ani și vom avea o discuție ca între bătrâni, nu ca de tată – fiu și iată că aproape am ajuns. E ceva frumos între noi”
– a mărturisit actorul în septembrie 2023.

Actrița s-a retras din teatru în urmă cu cinci ani

Ileana Stana Ionescu s-a retras din lumea teatrului la vârsta de 82 de ani, după o carieră de peste șase decenii. De atunci, aparițiile sale publice au fost tot mai rare.

„Vine o vreme când trebuie să știi să te retragi, să faci definitiv un pas în spate pentru ca publicul să-și amintească de tine în zilele cele bune, nu îmbătrânit și chinuit de gânduri. La 87 de ani nu prea mai ai ce să dovedești celor din jur sau ție însăți! Nici nu prea mai ai ce să arăți. Nu mai sunt cum eram, nu mai arăt cum arătam. Îmi doresc ca publicul să mă țină minte așa cum eram înainte, de aceea am dispărut”, a declarat Ileana Stana Ionescu, anul trecut, conform Cancan.ro.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton