Ianis Hagi a împlinit 26 de ani! Urarea specială pe care i-a făcut-o soția, Elena: „Avem o singură viață”. Imagini rare cu cei doi

.

Ianis Hagi a împlinit 26 de ani marți, 22 octombrie. Cu această ocazie, soția lui, Elena Hagi, i-a făcut o urare înduioșătoare pe rețelele sociale.

Elena, soția lui Ianis Hagi, mesaj emoționant cu ocazia zilei de naștere a fotbalistului

Ianis Hagi își sărbătorește astăzi, 22 octombrie, prima zi de naștere în calitate de soț. Elena, soția lui, a scris câteva rânduri emoționante cu această ocazie, în dreptul mai multor fotografii cu ei.

„Cel mai bun prieten, cel mai bun iubit, cel mai bun partener în viață. Norocul meu e că i-am găsit pe toți într-o singură persoană. Avem o singură viață și sunt atât de recunoscătoare că te-am cunoscut în a mea. La mulți ani, soțule!”, a scris Elena Hagi pe Instagram.

Prima imagine din caruselul de pe Instagram este de la nunta perechii din 14 iulie. A doua pare să fie o fotografie de la petrecerea aniversară a jucătorului de fotbal, în timp ce a treia este o imagine cu cei doi în tribune, la un meci de fotbal. Următoarele imagini sunt de la logodna lor din Paris, din vara anului 2023, încă una de la nuntă, una cu Elena în tribune la unul dintre meciurile lui Ianis, una de la cununia civilă și alte trei surprinse la alte evenimente din viața lor.

Ianis și Elena formează un cuplu discret de mai mulți ani. Fotbalistul și soția lui s-au căsătorit civil pe 25 decembrie anul trecut și religios pe 14 iulie anul acesta.

Citește și: Cât costă rochia pe care Elena Tănase, soția lui Ianis Hagi, a purtat-o la ședința foto dinainte de nuntă: „O celebrare a eleganței” / Galerie foto

Citește și: Soacra lui Ianis Hagi a purtat o rochie de la unul dintre brandurile preferate de Kate Middleton la cununia fotbalistului cu fiica ei

Cine este Elena Hagi, soția lui Ianis

Elena Hagi are 24 de ani și este de origine aromână, asemeni lui Ianis Hagi. Tânăra provine din Constanța, unde a urmat Colegiul Național „Mircea cel Bătrân”. Ulterior, Elena ar fi ales să-și continue studiile în străinătate. Potrivit Antena 1, Elena încă este studentă. Tatăl tinerei este Dimciu Palavoti Tănase, om de afaceri în construcții și agricultură.

Ianis și Elena s-ar fi cunoscut pe când fotbalistul juca la FC Viitorul, actuala Farul Constanța. Sportivul a postat prima fotografie cu Elena pe Instagram în noiembrie 2022, iar în octombrie anul următor, perechea a organizat o petrecere de logodnă la Constanța.

Foto: Instagram/@elennat

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton