Iancu Sterp și iubita lui, Denisa Coțolan, s-au căsătorit! Au ajuns la starea civilă într-o trăsură cu cai. De ce fratele mirelui, Culiță Sterp, a lipsit de la eveniment / Foto&Video

.

Iancu Sterp și iubita lui, Denisa Coțolan, s-au căsătorit civil duminică, 20 octombrie. Perechea și nașii au ajuns la starea civilă într-o caleașcă trasă de cai. Cuplul a fost numai un zâmbet pe tot parcursul oficierii relației lor. Marele absent de la eveniment a fost fratele mirelui, artistul Culiță Sterp. Nici iubita acestuia, Daniela Iliescu, nu a fost prezentă la cununie.

Iancu Sterp și iubita lui, Denisa Coțolan, cununie civilă cu tematică western

Iancu Sterp și Denisa Coțolan și-au oficializat relația duminică, 20 octombrie. Cununia civilă a avut loc într-un cadru intim, la Hunedoara, în prezența unui număr restrâns de invitați. Tematica evenimentului a fost de inspirație western. Cuplul a purtat ținute de cowboy și a ajuns la starea civilă într-o trăsură cu cai.

„Din doi, unul!”, a scris cuplul în mediul online.

„Mulțumesc, iubitul meu. Voi fi infinit de recunoscătoare acestei vieți pentru că te-am întâlnit. Mi-ai dat aripi, ai devenit protectorul meu, m-ai ajutat în fiecare problemă, m-ai convins că totul va fi bine, m-ai făcut cea mai fericită în fiecare zi! Un simplu mulțumesc nu este de ajuns pentru toate momentele frumoase pe care mi le-ai oferit, pentru emoțiile pe care mi le-ai dăruit sau pentru zâmbetul de pe fața mea”, este un alt mesaj scris de Denisa Coțolan.

Citește și: Mara Bănică a dat în judecată familia lui Iancu Sterp, înainte de finala Survivor All Stars: „Ne vedem în instanță”

De ce fratele lui Iancu, Culiță Sterp, a lipsit de la eveniment

Marii absenți de la eveniment au fost fratele mirelui, Culiță Sterp, și iubita lui, Daniela Iliescu. Cântărețul a ratat cununia fratelui său deoarece se află în Italia, unde a cântat la un eveniment privat.

Nunta lui Iancu Sterp cu Denisa Coțolan va avea loc pe 27 octombrie. La eveniment va fi prezent și fratele fostului concurent de la Survivor România.

„N-aveam cum și dacă voiam să fiu prezent.”

„Iancu și-a pus cununia de vreo lună, maxim două. Eu aveam nuntă luată în Italia din vară, chiar din primăvară, nu mai știu exact, vreo 5-6 luni. Foarte simplu, a trebuit să vin la nuntă la oamenii ăștia, sunt aici în Italia, n-aveam cum și dacă voiam să fiu prezent, pentru că așa a fost să fie. M-a sunat atunci când a pus cununia și mi-a zis că o pune cu o duminică înainte de nuntă, ai liber? N-am.

Asta e, nu-i problemă, oricum au făcut doar în familie, mergem la nuntă și ne simțim bine la nuntă, pentru că acolo e important, nunta și cununia religioasă în fața lui Dumnezeu. Pe 27 octombrie, unde o să fiu și eu. Deci sunt în Italia la nuntă, a trebuit să vin să-mi onorez contractul ăsta, că n-aveam cum să lipsesc de aici de la nuntă. Sunt contracte luate, nunți făcute, avansuri date. Nu e așa ușor (…)”, a explicat Culiță Sterp în mediul online.

Iubita lui Culiță Sterp, Daniela Iliescu, susține că nu a fost invitată la cununia civilă, dar că va fi și ea prezentă la cea religioasă și la petrecerea din aceeași seară. „Nu am fost invitată, dar le-am urat casă de piatră. (…) La nuntă vom fi prezenți toți trei (și copilul lor – n.red.), acum așa a fost situația”, a spus iubita lui Culiță Sterp.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton