Gestul impresionant făcut de Radu Siffredi pentru Oana Matache, după finala „Power couple”. Cuplul a fost învins de Daiana Anghel și Sorin Gonțea

.

Primul sezon al reality show-ului “Power couple” a ajuns la final, iar Oana Matache (33 de ani) și Radu Siffredi (29 de ani) s-au numărat printre cuplurile finaliste ale emisiunii. După o competiție acerbă și șase săptămâni în care perechile de vedete s-au luptat pentru a câștiga marele trofeu, Daiana Anghel și soțul ei, Sorin Gonțea, au ieșit învingători.

Gestul lui Radu Siffredi pentru Oana Matache, după finala „Power couple”

Deși formează un cuplu de doar un an și ceva, Oana și Radu și-au demonstrat competitivitatea și iubirea și au ajuns în finala emisiunii, în lupta pentru titlul de câștigători. Dar nu au învins în acest sezon. În timpul competiției, cei doi au demonstrat că se cunosc și se completează foarte bine, se sprijină reciproc și au o relație foarte închegată și frumoasă.

După marea finală a emisiunii “Power couple”, Radu Siffredi a făcut un gest impresionant pentru iubita lui, Oana Matache. Profund impresionat de tot ceea ce a trăit împreună cu Oana Matache în emisiune, Radu i-a făcut surorii Deliei o declarație emoționantă de dragoste.

Citeşte şi: Cu cât este Oana Matache mai în vârstă ca Radu Siffredi. Sora Deliei are 33 de ani

Citeşte şi: Power Couple 2024: Câți bani au câștigat Daiana Anghel și Sorin Gonțea, după ce au devenit primul Power Couple

Citeşte şi: Cum arată casa în care Oana Matache locuiește cu iubitul, Radu Siffredi, și cei doi copii. „Este destul de mare”

Citeşte şi: „Am fost să-mi ridic cățelul de la crematoriu și a fost super romantic”. Cum a început relația dintre Oana Matache și Radu Siffredi

„Orice s-ar întâmpla între noi, o să te iubesc toată viața pentru momentele astea împreună. Ești cel mai bun prieten al meu. Te iubesc foarte mult”, a transmis Radu Siffredi pe Instagram.

Oana Matache și Radu Siffredi au acceptat provocarea “Power couple” cu mult entuziasm

Cei doi s-au cunoscut în toamnalui 2022, dar au început relația după ce Oana a divorțat de Radu Miheț, cu care are doi copii. La începutul lui 2023 formau deja un cuplu proaspăt și frumos în showbiz-ul românesc, iar propunerea de a participa la emisiunea “Power couple” a fost binevenită pentru amândoi.

„O să râdem împreună. Vreau ca oamenii care se uită să-și pună niște întrebări serioase. Și să trăiască alături de noi fiecare episod și provocare. Deși am trecut prin momente grele, penibile, momente în care ne-am enervat, momente în care am făcut în toate felurile posibile, sunt foarte confrotabilă cu tot ce s-a întâmplat acolo. Sunt conștientă că oricine ar fi reacționat la fel în asemenea condiții”, a spus Oana Matache, în exclusivitate pentru Unica, înainte de premiera emisiunii.

Oana și Radu, criticați de Gina Matache la începutul relației

Deși acum, după “Power couple” au demonstrat povestea lor de dragoste este cât se poate de serioasă, la începutul relației, Oana și Radu au fost aspru criticați de răutăcioși care considerau că nu se potrivesc. Chiar și mama Oanei a fost împotriva lui Radu Siffredi când a aflat că sunt împreună, dar ulterior l-a acceptat.

“Copiii au un tată exemplu de eleganță, cu principii sănătoase. Vine freza în vânt și se duce naibii ce au construit părinții. E vorba doar de faptul că exemplarul acesta nu trebuie să stea în preajma celor mici. Nu trebuia să despartă familia asta! Divorțați nu sunt și e pasibilă de lucruri rele. Să nu fie nevoie, dar cum se comportă lasă de dorit!” – a spus Gina Matache, despre Radu Siffredi, în primăvara lui 2023, când cei doi erau la începutul relației.

Daiana Anghel și soțul ei, chef Sorin Gonțea, au câștigat primul sezon Power Couple România

Daiana Anghel și soțul ei, chef Sorin Gonțea au fost desemnați marii câștigători ai primului sezon Power Couple. Cei doi au luptat din greu cu celelalte două cupluri rămase în finală – Anamaria și Tudor Ionescu / Oana Matache și Radu Siffredi. Daiana și Sorin au plecat acasă cu marele premiu de 27.350 de euro.

“Suntem Power Couple România. Practic noi nu am câștigat nicio probă de cuplu, dar am câștigat-o pe cea mai importantă”  – au spus învingătorii.

Foto – Instagtam

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton