Gabriela Cristea vinde încălțăminte. Cât costă o pereche de ghete. „Este gata colecția capsulă de pantofi!”

.

Gabriela Cristea și-a promovat recent o colecție nouă de încălțăminte, de care este tare mândră. Se știe deja că vedeta de televiziune are o afacere cu haine pentru femei, iar acum, în pragul sărbătorilor de iarnă, vine cu o surpriză pentru fanii și urmăritorii ei din mediul online.

Gabriela Cristea își extinde afacerea. După ce atelierul cu haine a înregistrat un succes neașteptat, prezentatoarea emisiunii „Mireasa, capriciile iubirii”, la Antena Stars, a anunțat lansarea colecției „capsulă de pantofi”.

Gabriela Cristea a scos la vânzare o colecție de încălțăminte

„Mă bucur să vă anunț că este gata colecția capsulă de pantofi. Am gândit balerini, pantofi cu toc și ghetuțe. Toate produsele sunt ușor de asortat și foarte comode de purtat. Vă las un link aici cu colecția capsulă ca să aveți de unde alege”, este mesajul Gabrielei Cristea postat pe pagina sa de Instagram, în dreptul unei fotografii în care apare cu o pereche de balerini negri, cu un trandafir roșu în vârf.

Potrivit site-ului pe care îl promovează, perechea de balerini costă 385 de lei. În plus, o pereche de pantofi eleganți poate fi achiziționată cu 465 lei, iar ghetele se vând cu 519 lei. Unii internauți au apreciat postarea Gabrielei, în timp ce alții au spus că pantofii nu ar fi creația ei.

Gabriela Cristea: „Sunt ușor de asortat și foarte comode de purtat”

„Sunt create de tine sau cumpărate din China și vândute mai scump?” – a întrebat cineva, fără a primi răspuns din partea vedetei.

În magazinul online de haine de care se ocupă soția lui Tavi Clonda, articolele vestimentare sunt confecționate după dorințele ei. Ea cumpără diverse materiale și le transformă în haine într-un atelier de croitorie.

Citeşte şi: Gabriela Cristea a răbufnit și răspunde jignirilor primite pe internet: „Și eu sunt om, și eu am sentimente” / Video

Citeşte şi: Gabriela Cristea a făcut șase inseminări in vitro și a pierdut două sarcini. Dezvăluirile dureroase ale prezentatoarei

Citeşte și: Gabriela Cristea, pe punctul de a ajunge om al străzii, după căsnicia cu Marcel Toader: „El era hoțul strigă hoțul”

Citeşte şi: „Mâncarea delicioasă a puturosului”, rețeta cu care Gabriela Cristea face senzație pe internet. De ce ingrediente ai nevoie

„Ea are magazinul online cu haine pe care nu le cumpără și le vinde mai departe, ci le face. Creează rochii, l-a deschis chiar înainte de sărbători. Ea face schițele, lucrează cu mai multe ateliere. Sunt haine doar pentru doamne, momentan. Rochii și cămăși foarte frumoase.

Tavi Clonda: „A lucrat mult la detaliu, cutii frumoase, eticheta care se lipește, hârtia”

Ea când ne-am cunoscut, avea Atelierul Miresei, a fost prima. Apoi ne-am întâlnit, ne-am cunoscut, aveam emisiunea, eram destul de ocupați și a renunțat. Acum a reluat, cumva, deocamdată, cu rochii normale, nu de mireasă. A făcut deja schițe petru 5-6 genuri de cămăși, la fel și modele de rochii. Umblă după materiale. A lucrat mult la detaliu, cutii frumoase, eticheta care se lipește, hârtia. E plin de cutii la noi” – spunea acum ceva timp soțul ei, Tavi Clonda, pentru playtech.ro.

Soții Clonda au și un studio foto

Pe lângă afacerea cu haine, Gabi și Tavi Clonda au mai investit și într-un studio foto.

„E în centru, mai accesibil. În Corbeanca e mai greu de ajuns. Avem șase decoruri, studiourile se fac ca la televiziune, se schimbă în funcție de tematică. Colaborăm cu mai mulți fotografi, cu care am mai lucrat.

Cine vrea poze e așteptat să vină. O să fac și eu un shooting cu bandul, am început să lucrez cu trupa mea de cover-uri, fac și un proiect balkanic-rock, lucrez cu băieții la niște demouri, video-uri. Avem decoruri și pentru trupe, artiști, o să ne facem și noi ce avem nevoie. E o investiție, dar fără nu se poate.

Ideea cu studioul foto i-a venit când am făcut ședințele foto pentru magazin. Momentan vin fotografii cu aparatele lor, dar vom investi și în așa ceva. Gabriela are niște pachete, în funcție de preferințe, și cu editare, dacă se dorește, depinde ce vrea fiecare. Nu am făcut un calcul, la cât se ridică investiția, că ne apucă balamucul”, a adăugat acesta, precizând că investiția în acest business  a fost de circa 50.000 de euro.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton